ikovan napísal:
asi tak s polovicky suhlasim .. sú to len bábiky ktorymi narabajú iny alebo naraba s nimi ich vlastna tuzba po majetkoch a moci.. Tu tuzbu po moci este chapem su taky ludia take povahy a je to prirodzene kazdy je niejaky .. co sa tyka tej básnicky tak jednoznacne spom proti tomu aby clovek zahadzoval svoje volebne pravo iked niekedy je mi na grc s nasej politiky ktora ma uroven doby kammenej .. Koho inac volit? Poviem vam uprimne neviem pockam uvidim rozhodnem sa asi par dni pred volbami .. a co sa tyka komunalnych volieb to si kazdy musi zvazit situaciu vo svojom bydlisku tam to nieje o stranach .. napr. v nasom meste by som volil ludi z takej strany ktoru by som nevolil v parlamentnych..
Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
Ivko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Ivko
Expert
A akoze 19% dan je vies na co dobra? Na to aby sa kapitalisti viacej prizivovaly na pracujucich. V ostatnych statoch je progresivna dan ktora berie peniaze najma od bohatych. Cim viacej mas tym viac ti zoberu. A na slovensku je tato cela zataz prenesena na pracujucich. Nikde inde to nieje zavedene ani to nieje mozne zaviest, lebo nikde inde vo svete nieje taky sprosty dobitok z ludi ako na slovensku. 19%dan za potraviny, za knihy je veľmi v pohode. Hlavna vec ze podnikatelia maju priestor na rozvoj. Ze ked sa nasa ekonomika rozvije tak budu ludia toho mat viac? Prosiiim ta. Kapitalista ti nasere do huby a politik nacura, ked ti to nebude chutit tak pride ujo policajt a da ti na p*cu. Toto si zapamataj: "PRÁVA SA NEROZDÁVAJÚ, PRÁVA SA BERÚ" A kým si to slovaci neuvedomia a nezacnu bojovat spolocne proti spolocnemu nepriatelovi tak budu jest hovna a pit stanky. Skoncil som. Dôchodkovy system nebudem ani rozoberat, na to nemam nervy.sundevil napísal:Fice este nic nespravil, ale uz nam povedal ze nam zrusi rovnu dan, zrusi novy dochodkovy system, same pozitiva nemyslis?To vies komunista ako Fico sa nezaprie.
-
Ivko
Expert
Jasné našťať a nasrať do huby jak som to vysvetloval v predchadzajucom prispevku. Dzurinda tych slubov ale nasluboval. Sluby sa slubuju a somari sa raduju.Linkman napísal:
Predstav si že napríklad na Západnom slovensku má elektrina ZLACNIEŤ !! A to vďaka Dzurindovi a SDKU.
Vidis, tak ked nemas koho volit, tak chod volit SNS, to je neutralny hlas. Aspon bude na juhu Slovenska trosku cistejsi vzduch od nasich juznych susedovPS_YchO napísal:nie je koho volit lebo kazdy chce len penieze a moc o nic ine im nejde ich predvolebne sluby su prazdne a sluzia len na pritiahnutie voličov
Uz vidim, ze tebe asi vlastny rodicia vymyli mozog. Ako to myslis "cistejsi" vzduch? Hadam Teba nejaky Madar napadol, alebo Ti nejak inak ublizil? Ked ano, tak ako? Si este mlady, tak je este nadej na to, ze s Teba vyrastie normalny clovek, ale od kamosov, ktori Ta ucia taketo hluposti sa radsej odtrhni. V EU nieje miesto pre xenofobiu a ine abnormality. Drzim Ti palce, aby sa Ti to podarilo.test napísal:Vidis, tak ked nemas koho volit, tak chod volit SNS, to je neutralny hlas. Aspon bude na juhu Slovenska trosku cistejsi vzduch od nasich juznych susedov
-
Linkman
Darca
Ja neviem co vy mate proti Madarom. Kopu Slovakov zije v Madarsku a Madari proti nim nepi*uju ze su tam. Preco je tu tolko Madarov na zaklade povojnovej zmluvy o vzajomnej vymene obyvatelstva ca cast Slovakov presunula do Madarska a cast Madarov na Slovensku a nakoniec su to rovnaky obcania SR ako aj my Slovaci ci Poliaci a pod. zijucich u nas. Nerozumiem im sice ani hovno ale za to ze, ked boli Uhorsko ze nas utlacali a tak nieje problem Madarov ale vtedajsiej Madarskej resp. Uhorskej politiky a za to obycajny Madar - občan SR nemoze.
Neviem, čo si mal z dejepisu, ale dobrá známka to určite nebola. Prosim doštuduj si dejiny a potom sa vyjadruj k problematike.Linkman napísal:Preco je tu tolko Madarov na zaklade povojnovej zmluvy o vzajomnej vymene obyvatelstva ca cast Slovakov presunula do Madarska a cast Madarov na Slovensku
P.S. Linkman, určite sa mýlim, ale niekedy mám pocit že ten LES je tu zaregistrovaný niekoľkokrát pod rôznymi nick-mi a Linkman je jeden z nich....
Dejiny by si si mal prestudovat ty a nie citat rozne knihy a panflety od roznych xenofobov.stans napísal:Neviem, čo si mal z dejepisu, ale dobrá známka to určite nebola. Prosim doštuduj si dejiny a potom sa vyjadruj k problematike.
P.S. Linkman, určite sa mýlim, ale niekedy mám pocit že ten LES je tu zaregistrovaný niekoľkokrát pod rôznymi nick-mi a Linkman je jeden z nich....
Nie, Linkman niesom ja, je tu este par normalnych ludi.
-
quasimoto
Star
mas v avatare rastafariansky motiv, ale tvoje nazory su "trochu" odlisnestans napísal:Neviem, čo si mal z dejepisu, ale dobrá známka to určite nebola. Prosim doštuduj si dejiny a potom sa vyjadruj k problematike.
ja osoben madarov nenavidim ale to neovplyvnuje moje rozhodovanie Slota je len obyčajny ožran čo sa nahodou dostal do politiky a nič viactest napísal:Vidis, tak ked nemas koho volit, tak chod volit SNS, to je neutralny hlas. Aspon bude na juhu Slovenska trosku cistejsi vzduch od nasich juznych susedov
madarov (aj takych co si myslia ze su ale nie su) je na juhu az moc ale mne vadi jak sa nam seru do politiky a stale nas beru ako ich provinciu a nie ako samostatny stat a to ma sere
-
quasimoto
Star
PS_YchO napísal:ja osoben madarov nenavidim ale to neovplyvnuje moje rozhodovanie Slota je len obyčajny ožran čo sa nahodou dostal do politiky a nič viac
madarov (aj takych co si myslia ze su ale nie su) je na juhu az moc ale mne vadi jak sa nam seru do politiky a stale nas beru ako ich provinciu a nie ako samostatny stat a to ma sere
zaujala ma aj druha vec "madarov (aj takych co si myslia ze su ale nie su) je na juhu az moc - s tym by sme mali nieco spravit, nepostavime koncentraky a nespalime ich?
ked sa ti nepaci ze na uzemi juzneho Slovenska je vela Madarov, tak zacni robit peticiu nech sa to uzemnie pricleni k Madarsku - predsa logicky ked tam su skoro sami madari a ziadny slovaci, preco je to nase uzemie? Len to dviha tlak pravym slovakom
lutujem kazdeho jedneho, ktory v sebe prechovava nenavist zalozenu na rasovej alebo narodnostnej odlisnosti (teda xenofobov)
-
OnlinePetulo
Expert