F.A. Premier league
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
Suaréz je najväčším odpadom hrajúcim v Anglicku od čias Dioffa. Trest ho na betón neminie, keď hral za Ajax a keď spravil to isté dostal tuším 20 zápasový dištanc. Dúfam že si FA zoberie príklad od kolegov z Holandska.
-
DanielDevil
Addict
ja verím tomu že nedostane viac ako 10 zápasov, môj osobný tip 6 ale bodaj by som sa mýlil
-
guess.whoo
Redeemer
No ak dostane trest aj za ten uder pastou za repre tak moze ist na dovolenku rovno
btw.
Petr Cech is wearing a head guard, Fernando Torres is wearing a nose guard. And next week Luis Suaréz will be wearing a Hannibal Lecter mask.

btw.
Petr Cech is wearing a head guard, Fernando Torres is wearing a nose guard. And next week Luis Suaréz will be wearing a Hannibal Lecter mask.
Suaréz je najtalentovanejšie zviera, ktoré hráva futbal a presadilo sa v jednej z najlepších líg, zato si zaslúži uznanie. Kebyže som na mieste Ivanovića, tak naozaj neviem, ako zareagujem, či by som mu dal poriadnu bombu do nosa alebo by som len ostal prekvapený, že čo sa to práve stalo. (Trochu na odľahčenie)
Dnes United s najväčšou pravdepodobnosťou ulovia 20. titul, bolo by pekné, keby o ňom rozhodol van Persie, ktorý si dal na dres číslo 20 práve kvôli tomu, aby United pomohol k ich jubilejnému titulu.
Dnes United s najväčšou pravdepodobnosťou ulovia 20. titul, bolo by pekné, keby o ňom rozhodol van Persie, ktorý si dal na dres číslo 20 práve kvôli tomu, aby United pomohol k ich jubilejnému titulu.
2 minuta a Devils vedu... vyzera to zatial snubne <3
-
guess.whoo
Redeemer
vysledok bol jasny od zaciatku 
RVP hattrick, s Aston Villou hraju doslova bago
tusim ze rvp je teraz uz aj pred suarezom, ci nie?
-
seth82
Darca
MAJSTRI. A áno, RVP má o gól viac ako Suárez...
CH A M P 2 0 N S
// Karmu mi znížil určite nejaký fanúšik iného tímu, tipujem to na Manchester City...nevadí
-
guess.whoo
Redeemer
United si to za tuto sezonu zasluzili, gratulujem
-
DanielDevil
Addict
titul naspäť doma
a ak Suaréz dostane trest aký predpokladám tak aj RvP bude naj strelec 
Gratulujem MU ale ze Suarez pohryzol Ivanovica a potom este rozhodca nastavi 6 minut a este vyrojnaju fakt hnus 
DanielDevil len davaj pozor nech sa Fernando nerozstriela a nebude on prvy
DanielDevil len davaj pozor nech sa Fernando nerozstriela a nebude on prvy
V anglicku je man united asi tak oblubeny ako slovan bratislava. Oba kluby su zavisle na rozhodcov v ich prospech... A vy im este fandite a gratulujete! Fuj!
-
ferdinand19
Medium Expert
To nevadí, hlavná vec že na Slovensku je Manchester united veľmi obľúbený a to je hlavná vec.
-
guess.whoo
Redeemer
Famine - v tejto sezone rozhodcovia United skor uskodili ako prilepsili. Vobec nie som ich fan, skor by som tvrdil opak, ale treba uznat, ze maju titul zasluzene. Slepo a bez dokazov hate-ovat je primitivne
Jasne ze ho maju zasluzene, ked ti co by im mali robit superov su katastrofalne tragicky.
-
seth82
Darca
Famine: A koľko krát si bol v Anglicku na futbale a tak podobne, že to tak tvrdíš? Vlastne hej, ty iba zasa trolluješ. Fandím im odmalička, nemám dôvod to meniť. A vôbec - čo je ťa do nás :3
-
guess.whoo
Redeemer
Suarez dostal 10 zapasov, moze ist na dovolenku 
PS: Najlepsie je fandit Chelsea
Suarez prakticky zaistil svojim hlúpym správaním aj titul kráľa strelcov pre van Persieho. Ale tak má to zaslúžene.