Tak ako to vidite ? Padame, rastieme, ci sme na vycistenej hodnote ??matki napísal:myslim si, ze to dnes este pojde pod 100. S tym, ze pri 100 zpanikari kopec ludi a skoci to dole este poriadne a tam uz sa to snad zastavi.
Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin
Musim sa citovat
-
Space5800
Medium Professional
vyzerá to tak že padáme.
-
Old Dirty Bastard
Guru
kokos 50USD a mne ešte stale nepotvrdili prevod na bitstamp, ach.. ake mam ja stastie, tak kym dojdu prachy, bude to zas hore.. inak nepredal som nic a neplanujem tak skoro 
-
Space5800
Medium Professional
$73 bitcoin je čisty gambling 
//Čo predpokladať keď sa otvori mtgox? bitcoin zasa spadne alebo sa pozbiera?
//Čo predpokladať keď sa otvori mtgox? bitcoin zasa spadne alebo sa pozbiera?
a ja som ich mohol dnes nakupit za 170$ ?!
rano som este netusil, ze to takto padne... urcite nebudem nic predavat, snad to bude rast...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tu je co to o miningu
Musim si tiez nastudovat a mozno kupim daky ten chechtak
http://techcrunch.com/2013/04/13/the-cost-of-a-bitcoin/
http://techcrunch.com/2013/04/13/the-cost-of-a-bitcoin/
-
Old Dirty Bastard
Guru
spadne to až na 20?
je až strašidelne, ako môže mala skupina ľudí (asi by ma porazilo, keby som zistil, že ide o nejaké decká) takto potopiť celý trh
tiez by som chcel vediet
ak ano, oplati sa predat teraz za 54 a potom kupit spat za 20. ale myslel som si, ze to uz bude stat na 90 a velmi pomalicky stupat, takze som to zjavne zle odhadol
-
Old Dirty Bastard
Guru
takéto odhady nie sú žiadna istota.. nemôžeš predvídať vývoj trhu.. teda my nemôžeme, obyčajní "malí investori", ale veľkí hráči môžu kľudne rozkývať trh presne tým smerom, ktorý potrebujú.. to isté sa deje predsa na burzách v reále. kľudne môžeš predať teraz na 54 a čakať na 20, len aby si nebol prekvapený, keď to cez noc stúpne na 100
žiadnu mincu, kt. som kúpil som zatiaľ nepredal.. zbytočne lamentovať nad tým čo mohlo byť, keby som predal vtedy a nakúpil naspäť vtedy.. áno, mohol som mať z 50 btc 250, ale nestalo sa.. tiež nelamentujem nad každodennými rozhodnutiami, ako som čo-to mohol spraviť inak, lebo to nemá zmysel. aj keď som chcel fakt vycashovať pred tým pádom aspoň časť, ľudia už niektorí spomínali to nadhodnotenie a nepozdával sa im taký rast, nech sa mi predsa vráti aspoň investícia, lenže nepodarilo sa.. potom som čakal, že po malom poklese sa to zdvihne, nepodarilo sa.. čakal som dlhšie a dlhšie a hľa
keď sa na to tak spätne pozerám, fakt to bolo asi nadhodnotené.. veď za týždeň to stúplo z 90 na 260.. a samé pozitívne správy z každej strany, ako nejaká skupina plánuje investovať miliardu.. koľko firiem príjma btc.. vidina ľahkého zisku nepustila, všade sa hovorilo o to, že to stúpne behom mesiaca na 500USD, kto by predával na 200
tak to ale vyzerá, že je to ako-tak stabilizované a súčasná hodnota je reálnejšia, ako tá predošlá nadhodnotená.. ľudia, kt. ste nakúpili draho.. počkajte.. trebárs aj rok-dva.. ono sa to vráti. faktom stále zostáva, že bitcoin je 2000% v pluse oproti minulému roku.
-
94jakub
Guru wannabe
Zdravím.
Rozmýšľal som, že by som niečo kúpil.
No moc nechápem tomu ako to funguje. Zaregistroval som sa na bitstamp a neviem ako tam poslať peniaze.
Oni vám obratom pošlú nejaké číslo účtu kam o poslať? Dá sa tam platiť, vyberať aj cez PayPal?
Alebo máte nejakú inú stránku, kde nakupujete?
Rozmýšľal som, že by som niečo kúpil.
No moc nechápem tomu ako to funguje. Zaregistroval som sa na bitstamp a neviem ako tam poslať peniaze.
Oni vám obratom pošlú nejaké číslo účtu kam o poslať? Dá sa tam platiť, vyberať aj cez PayPal?
Alebo máte nejakú inú stránku, kde nakupujete?
-
Old Dirty Bastard
Guru
haha, tak im treba, hajzlom http://thegenesisblock.com/have-we-reac ... coin-ddos/
-
TommyHot
Addict
Ak by sa trh poucil, BTC by mohol stabilne rast na zaujimave hodnoty az do doby, kym zacne byt trnom v zadku statu..
-
Old Dirty Bastard
Guru
ono to zas časom príde.. teraz v podstate zostali na trhu len ľudia, ktorí majú fakt dôveru v BTC, pretože značná väčšina predala.. a ten zvyšok rozhodne nič také neplánuje, ba naopak.. najskôr si ešte nakúpia/nakúpili ďalšie.. zase sa ale zapoja nováčikovia, ktorí pri nejakej podobnej situácii začnú zo strachu predávať a opäť spustia reťazovku.. budem si rozhodne odteraz dávať pozor na takéto rýchle vzostupy.. ale pekne stabilne nám to teraz pomaly rastie.. snáď aspoň na 500 
ked vas bavi sa takto hrat, tak uplne idealne by bolo si kupit akcie firiem. To potom grafi behaju hore dolu, mozte si vyberat zo stoviek firiem, celkom zabava

-
Old Dirty Bastard
Guru
a že bitcoin je nestabilný, toto je až strašidelné http://thegenesisblock.com/flash-crash- ... this-time/ keď ešte vezmem do úvahy aké ľahké je hacknúť konto na twitteri http://articles.washingtonpost.com/2012 ... d-pastebin
-
TommyHot
Addict
Vonku pekne a na bitstampe este krajsie
dnesny peak mi celkom pekne pomastil vrecka (nakup 87/btc, predaj 149/btc). Inak bacha, niekto tam ma order 150/btc v objeme $22000, takze tam si to pekne nabije hubu.
to by este nemusel byt problem, skor na 165/btc v objeme za $177,924.64. Pred tyzdnom to odpalil predaj okolo 3000btc 
-
TommyHot
Addict
Ktory den presne to bolo? Lebo az take velke pady tam nevidim za minuly tyzden.
myslim ten velky pad,ked to padlo z 260, asi to je davnejsie ako tyzden