patrí do tejto témy táto skúsenosť:
Ja som zas od r. 1986 do r. 2010 v manželstve ženatý s mojou manželkou Eliškou, bola o rok odo mňa mladšia, mali sme adoptovanú dcéru rómskeho pôvodu, pretože nemohla mať zo zdravotných dôvodov deti, čiže sex tam absolútne u nej v žiadnom prípade neexistoval, mali sme 3 - izbový byt primerane rekonštruovaný na 13. poschodí, čo sa týka 4-kolesových tátošov: v 1986 Trabant 601, v 88. detto, v 94 Škoda 100 l, v 2001 Škoda 105 l, v 2005 Škoda 120 S, v 2006 Š120l, v 2009 Felicia Combi, chodili sme na výlety, rybačky, robili sme vo veľkom závode spolu, avšak každý na iných oddeleniach . . .
No od 10/2009 sme si nejako prestávali rozumieť, keď som sa jej sem tam spýtal, že či jej chutí alebo či nechce so mnou niekde do spoločnosti ísť, tak ona len zakaždým, že hm, hm, boli to len neúplné až neutrálne odpovede, ja som už v tom čase začal chodiť za mojou novou priateľkou, ktorá bola o 10 rokov odo mňa mladšia, čím aj tak trochu moju Elišku podvádzal, trvalo to až totižto do 4/2010 až sme si spolu povedali, že už dosť, takto to ďalej nejde!!! . . .
A čo rozvod? Súčasný spoločný byt sme už totižto mali odkúpený(nebol v prenájme) lenže ja som mal šťastie s vybavovaním na súde, pretože mal som jedného šikovného - chytráka kamaráta, ktorý mi za polovičnú cenu vybavil fajného právnika, a ešte tesne pred súdom som sa s ním poza kút bavil, čím som ho chcel aj podplatiť prostredníctvom kľudne aj úverom, " Elišku vykopneme von z bytu a ja tam budzem bývať " a tak aj bolo, tak parádne menil nálady a názory, že nikto ho nemohol prebiť svojou obhajobou proti mne

f
Býval som sám z dcérou, Eliška chodila len 1x za mesiac od rodičov pozrieť na našu dcéru ale potom bohužiaľ moja škodoradosť sa mi riadne vypomstila a ľutujem to až dodnes
V 8/2010 si zobrala Eliška úver, vyplatila mi polovicu sumy z celého bytu, a nakoniec ma ona vykopla von, dokonca moje bývalé veci, ktoré som si zabudol mi "zlikvidovala" podpálila sprayom.
Lenže pozor!!! Začiatkom roka 2011 zorganizovali jednu veľkú párty v byte, oslavovali nový začiatok, taká parádna oslava, že 48h v jednom kuse vypekali zákusky, jeden na oslave bol až tak opitý, že sa vygŕcal z 13. poschodia, balkóny nižšie boli samozrejme ozvrácané a aj štátnych policajtov museli volať!!
Od 2/2011 do 7/2011 sa spoznala s vedúcim výrobného podniku, ktorý mal samozrejme veľké nehnuteľné majetky, bol to pracháč, v 8/2011 sa za neho vydala a teraz majú BMW 530i 2003 a samozrejme ten úver hneď aj vyplatila za 1/2 nášho spoločného bytu.
A ja jak taký nulový zasran sa musím teraz v práci prizerať a hanbiť ako si len spolu v tom bohatstve hrkútajú.
A najhoršie je na tom to, že naša nevlastná dcéra má už teraz 21-ročná 2-ročného syna, na ktorého ako nevlastný starý otec musím aj niečo prispievať, a žijem, ako ináč v chudobe, na to, že žijem na východe SR!