McDonald
-
HiddenUser
Medium Star
McDonald
Zdravim, dostal som kupon na ktorom je ze k McMenu len za 2€ a dole je že vybrané produkty: Big Mac, McChicken, Double Cheeseburger, Chicken McNuggets 6 ks. Mam to chapat tak, ze ak si objednam McMenu s tym vybranym produktom, tak to bude dokopy stat len 2€?
A inak, aky je rozdiel ak objednam obycajne a Mc Menu?
thx
A inak, aky je rozdiel ak objednam obycajne a Mc Menu?
thx
Re: McDonald
McMenu je predsa zvolený hamburger (big mac, mcchicken, cheeseburger atď.) + nápoj + hranolky.. nie?
http://www.mcdonalds.sk/sk/produkty/mcmenu.shtml
Čiže ako si objednáš big mac ako mcmenu, dostaneš k tomu nápoj a hranolky a s tým kupónom Ťa to bude stáť 2€... teda ak to na Tvojom kupóne tvrdia. Také kupóny nepoznám, nám do schránky chodia len takéto kupóny:
http://www.mcdonalds.sk/sk/novinky/vych ... hody.shtml
http://www.mcdonalds.sk/sk/produkty/mcmenu.shtml
Čiže ako si objednáš big mac ako mcmenu, dostaneš k tomu nápoj a hranolky a s tým kupónom Ťa to bude stáť 2€... teda ak to na Tvojom kupóne tvrdia. Také kupóny nepoznám, nám do schránky chodia len takéto kupóny:
http://www.mcdonalds.sk/sk/novinky/vych ... hody.shtml
-
HiddenUser
Medium Star
To McMenu môže byť akýkoľvek sendvič, priloha (hranolky, salat a pod) a napoj. A ok, ale ak by som to bez toho kupónu kupoval, tak by to koľko stálo? Len cena hl. jedla (tj hamburger, a pod)? A ten kupon som ziskal na jednej sutazi, nie je to ten co hadzu do schranok.
Roztrhaj kupón, hoď im ho pred dvere a choď sa najesť niekam normálne a zdravo.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
melonSVK - McDonalds má relatívne zdravé prísady, u nás na Slovensku minimálne, aj keď je 50% produktov priemyselných. Ide len o to že obsahujú ich produkty vela stužených tukov, cukrov a teda veľa kalórií. Ale pre športovcov je McDonalds jedno z mála "útočíšť" pokiaľ nechcú vyhadzovať tonu prachov za výživové doplnky pre rast svalstva. Nie je to až také hrozné.
hehe, no idem si akurát zabehať, tak sa cestou domov zastavím v mekáči a doplním si výživové doplnky.. 
-
HiddenUser
Medium Star
thx, inak co znamena toto?
- Big Mac™ McMenu™ 4,70 €
- Sendvic 200 g 2,80 €
hej, za 2,8 sendvic bez hranoliek a bez napoja, cisto len burger..
Och, do prdele s touto témou
viem, že je to nezdravé ... ale takú chuť ste mi spravili, že asi sa ešte oblečiem a do McDrive skočím 
-
twardykamen
Medium Professional
toto som nikdy nechapal.ludia si radsej daju umele jedlo(pre mna aj nie nejak chutne)bez obsluhy za 10e nez by mali ist vedla do restauracie a dali si uvarene jedlo s obsluhou prijemnejsim prostredim za rovnaku cenu.
chapal som to iba v zahranici kde v restauracii boli nasobky ceny vs mcdonald,ale tu?
chapal som to iba v zahranici kde v restauracii boli nasobky ceny vs mcdonald,ale tu?
Zas niekto sa stravuje len vareným / reštikovým ... a je to "príjemná zmena"
samozrejme si ho dám max tak raz za mesiac ... ale niekedy proste tá chuť je
A McDrive neznamená, že to musím hneď zjesť na parkovisku za Mekáčom, tých 4-5 minút to vydrží aj teplé dokiaľ prídem domov :p
Tiež sa to nevyrovná napr domácemu burgeru keď si sám pomeliem mäso ... ale musíš to brať tak, že každému chutí niečo iné.
Tiež sa to nevyrovná napr domácemu burgeru keď si sám pomeliem mäso ... ale musíš to brať tak, že každému chutí niečo iné.
Všetkého veľa škodí, ale občas sa v McD naozaj nájde aj niečo dobré... a niekedy človek naozaj len tak dostane chuť na hamburger a hranolky a kolu... a netreba na to čakať 15 minút ako v reštike, ale máš to za minútu na tácke alebo v aute.
A áno, v našich končinách je McD ešte stále chápaný ako nejaký luxus, ktorý si nemôže hocikto dovoliť.... do McD chodia samí mladí frajirečkovia s babami na súvéčkach (ja sa už do McDrivu hanbím ísť so svojou Fabiou), rodičia s deťmi, ktoré majú nejaký sviatok, či "vidiečania", keď raz-za-čas prídu do mesta na nejaké nákupy, koncert, hokej, divadlo a podobne... cestou domov sa ešte zastavia na nejaký ten burger...
Aspoň tu u nás v KE mám takéto postrehy..
A áno, v našich končinách je McD ešte stále chápaný ako nejaký luxus, ktorý si nemôže hocikto dovoliť.... do McD chodia samí mladí frajirečkovia s babami na súvéčkach (ja sa už do McDrivu hanbím ísť so svojou Fabiou), rodičia s deťmi, ktoré majú nejaký sviatok, či "vidiečania", keď raz-za-čas prídu do mesta na nejaké nákupy, koncert, hokej, divadlo a podobne... cestou domov sa ešte zastavia na nejaký ten burger...
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
brm: Presne, do Mekáča fakt len "za odmenu" alebo raz za čas na kávu a pod. Aj podľa mňa je to drahé a človek sa z toho moc nenaje, pokiaľ si nedáš fakt big menu, čo zodpovedá aj cene. Inak mamin frajer robí revízie pre McDonald na Slovensku a normy, kontroly sú tam riadne prísne. Či už na spotrebu tovaru, čerstvosť, používanie oleja vo fritézach a pod., takže možno je to niekedy, čo sa týka hygieny na oveľa lepšej úrovni ako lacná reštika/ázijské bistro...
@brm
v auparku uplne bezna vec
v auparku uplne bezna vec
Nemusíš hneď v mekáči nechať 10€, keď použiješ dáky kupón tak do 5€ máš dva BigMacy/cola alebo McDrive nad 4,75€ nápoj zdarma. A ísť do nejakej lacnej reštiky s menu za 4€ + voda (už sme na 5€, a menu ti nedajú večer) ktorú ani nepoznám tak to môže byť ešte horšie než chémia z McD. Stačilo mi, keď som pár krát videl tie relácie o varení s tým Čechom. Na vonok aj pekná reštika, ale keď ukázali kuchyňu tak by som sa bál aj z pohára napiť.
Teraz sa dá oponovať, že kadejaké sra*ky melú do tých plátkov mäsa. Čo ale pochybujem, pretože tak veľká a známa značka o takéto škandály nestojí. Isto spracujú veľkú časť zvieraťa od koží, mäsa a tuku, no stále to bude lepšie ako keby som si niekde objednal jedlo v ktorom náhodou bude mäsko, ktoré ležalo niekde v sklade pri izbovej teplote zo pár dní
Tiež ale viem, že strava z McD má veľa tukov/cukrov ... ale ak sa to nepreháňa je to myslím si v pohode
Kto nevidel, odporúčam film/dokument SUPER SIZE ME
- pekne vidno negatívny vplyv McD ak sa to preháňa
http://www.csfd.cz/film/166969-super-size-me/
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2013, 10:15)
Našiel som aj na YouTube ten dokument s titulkami
Teraz sa dá oponovať, že kadejaké sra*ky melú do tých plátkov mäsa. Čo ale pochybujem, pretože tak veľká a známa značka o takéto škandály nestojí. Isto spracujú veľkú časť zvieraťa od koží, mäsa a tuku, no stále to bude lepšie ako keby som si niekde objednal jedlo v ktorom náhodou bude mäsko, ktoré ležalo niekde v sklade pri izbovej teplote zo pár dní
Tiež ale viem, že strava z McD má veľa tukov/cukrov ... ale ak sa to nepreháňa je to myslím si v pohode
Kto nevidel, odporúčam film/dokument SUPER SIZE ME
- pekne vidno negatívny vplyv McD ak sa to preháňa
http://www.csfd.cz/film/166969-super-size-me/
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2013, 10:15)
Našiel som aj na YouTube ten dokument s titulkami
Keď som ešte nebyval v BA, tak tiež mi prišiel McD ako nejaky luxus, teraz okolo nebo chodím každý deň a vôbec ma to nelaka ...
Ak chcem nejaku rychlovku, dám si Sub of the day za 1,90 v subway ...
Ak chcem nejaku rychlovku, dám si Sub of the day za 1,90 v subway ...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Kde v KE je McDrive?brm napísal:Všetkého veľa škodí, ale občas sa v McD naozaj nájde aj niečo dobré... a niekedy človek naozaj len tak dostane chuť na hamburger a hranolky a kolu... a netreba na to čakať 15 minút ako v reštike, ale máš to za minútu na tácke alebo v aute.
drahe... mozno menu v plnej cene - bez kuponov, ale inak. najest sa za 6€ tak, ze hlad nepocitim minimalne 6 hodin, sa da len cinskych restikach a tam to tiez stoji o euro menej...
ze je to nezdrave? hell yeah! po mesiaci akcie s kupnmi mam konecne pocit, ze som zacal priberat...
ze je to nezdrave? hell yeah! po mesiaci akcie s kupnmi mam konecne pocit, ze som zacal priberat...