Let's playe
Re: Let's playe
objektivne musim povedat,ze v zivote by som taketo video nepozeral dlhsie ako 15s,proste sa to neda,lebo je to strasne!!!
-
DDmanworld
Amateur
Nuž vravím, je to váš názor. Znechutiť ste mi to znechutili dosť. Avšak je to 1.video, ktoré som natočil. Zlepším sa a pokúpim si vybavie o pol roka sem opäť napíšem. A plnoletý niesom. Mám 15 skoro 16 ale to nevadí. Proste niekomu sa to páčiť môže. K tomu, že je to nudná hra... mňa baví a určite baví aj iných. Vždy lepšie než točiť niečo čo už natáča každý, alebo Minecraft! To je omyl! To robí každý 10-16 ročný dement. A zatiaľ som tu len čítal to, že každého buzeruje, well ak vám to robí radosť?! Odradiť ma neodradíte. A vďaka za disliky aspoň viem, že vás to zaujíma.
mas na to video uz nejaky pozitivny nazor?
-
MeanSeriously
Medium Star
@DDmanworld - však práve preto, že je to tvoje 1. video. Skús potom, čo natočíš video, si ho pozrieť (a vypočuť) ešte raz. Keď prídeš na to, že sa to nedá počúvať a nedá sa na to ani pozerať, natoč ďalšie. A potom ešte raz. A použi Audacity. Postrihaj dobré zábery, následne tie najlepšie daj do jedného videa. Pridaj nejakú dobrú hudbu, komentár keď je treba.
Okrem toho, nemám veľmi dobrý názor na "let's playerov". Radšej keby si sa učil matematiku. Hrať hry dokáže hrať každý 10 ročný fagan a nezáleží na tom, či je to Minecraft, Dark Souls alebo s***ky od GoodGameStudios. Taktiež komentovať a improvizovať dokáže každý stupídny moderátor (nie že by som ťa s nimi porovnával, na až tak vysokej úrovni zasa nie si)
A som rád, že sme ti to znechutili, aj keď sme ťa možno neodradili (dáva to niekomu zmysel? Lebo mne nie
). Možno nakoniec nedopadneš ako väčšina darmožráčov, ktorý nerobia nič iné, len hrajú hry/pozerajú TV a za toto dostávajú €. 
BTW, čo sa tvojho veku týka, 1+5 sa rovná 6, nie 15
Okrem toho, nemám veľmi dobrý názor na "let's playerov". Radšej keby si sa učil matematiku. Hrať hry dokáže hrať každý 10 ročný fagan a nezáleží na tom, či je to Minecraft, Dark Souls alebo s***ky od GoodGameStudios. Taktiež komentovať a improvizovať dokáže každý stupídny moderátor (nie že by som ťa s nimi porovnával, na až tak vysokej úrovni zasa nie si)
A som rád, že sme ti to znechutili, aj keď sme ťa možno neodradili (dáva to niekomu zmysel? Lebo mne nie
BTW, čo sa tvojho veku týka, 1+5 sa rovná 6, nie 15
-
Space5800
Medium Professional
Tohto človeka proste nezničíte, všetko prekrúti na dobréDDmanworld napísal:A vďaka za disliky aspoň viem, že vás to zaujíma.
Kde sa stratil link na jeho video? Chcem skontrolovať počet dislikov
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Space5800 napísal:
Tohto človeka proste nezničíte, všetko prekrúti na dobré
Kde sa stratil link na jeho video? Chcem skontrolovať počet dislikov
Pozrel som si asi takú minútu zo stredu videa a chalan má niekedy taký hlas ako Arnold Schwarzenegger (myslím tým jeho nedabovaný hlas).
-
DDmanworld
Amateur
Takže takto, ja to NEDABUJEM! Ja proste taký hlas mám xD A pozitívnu odozvu mám. Nie u každého ale mám. A človek sa učí na svojich chybách aj keby mal na druhých xD Takže vravím ja pokračujem a bude to lepšie. A ešte raz dislike je len prejav záujmu xD.
Uz nic netoc. Ak teda nepouzivas menic hlasu, tak mas otrasny hlas, ktory iba pili usi a proste sa to neda pocuvat.
-
DDmanworld
Amateur
Little Inferno Gameplay
Zdravím ľudia. Dnes som natočil 1. gameplay a to na hru little inferno. Síce to nieje moc tradičný gameplay ale dúfam, že sa bude páčiť.
Príde mi to celé také umelé, akoby si čítal pripravené vety z papiera
-
uplink
VIP
Skúsim to ešte raz a pokojne. Ešte raz založíš nejaké svoje video v inej téme, v ktorom je lets play, či gameplay či akékoľvek video kde je počuť Tvoj hlas, tak Ťa zablokujem, najprv na deň, potom na dobro. Túto tému kľudne aj zaspammuj svojími výtvormi. Nové nevytváraj.
A ku videu. Akurát jem kung-pao a po intre a počutí Tvojho hlasu som rozmýšľal či si vylámem vidličkou ktorou to jem všetky zuby, alebo si ju vrazím do oka. Zúfalstvo.
A ku videu. Akurát jem kung-pao a po intre a počutí Tvojho hlasu som rozmýšľal či si vylámem vidličkou ktorou to jem všetky zuby, alebo si ju vrazím do oka. Zúfalstvo.
-
DDmanworld
Amateur
Nuž, diki za komentár a oks nebudem inde zakladať tema.
-
audiotrack
VIP
a možno aj mal, lebo minule som ho sprdol že v polke vety zabudne čo chce hovoriť a vôbec si to dopredu nepremyslel. Aj intro konečne nechalrobbo napísal:Príde mi to celé také umelé, akoby si čítal pripravené vety z papiera
strach a hroza 
-
DDmanworld
Amateur
Nuž. Vravím, ešte to zlepším a bude to dobré. Ako keď na mňa vreštíte, že toto nieje dobré a tak ako napr. že intro treba etc. tak to je v poho bo na tom sa dá zapracovat. A keď nekto napíše strach a hrôza a nwm prečo tak to je odveci.
Nie, nebude, stop it. O par rokov, ked sa ti rozsiri mozgova hmota do vsetkych zakuti hornej casti lebky pochopis, ze to je take strasne, ako ti vsetci tvrdime.DDmanworld napísal:Nuž. Vravím, ešte to zlepším a bude to dobré.
co presne od toho ocakavas ? preco to vlastne robis ?
-
lekoklatik
VIP
Uz konecne viem koho mi pripominas.
Skoda ze akurat nemam film Space Jam so svk dabingom, ked tam bola ta scena kde sa ten obor opytal toho malickeho "Je ti nieco?".
Tak presne taky hlas mas
Inak tvoj "pribeh" vo videu ze ked ste videli ohen, tak ste sli cikat ci co, no wtf?
Skoda ze akurat nemam film Space Jam so svk dabingom, ked tam bola ta scena kde sa ten obor opytal toho malickeho "Je ti nieco?".
Tak presne taky hlas mas
Inak tvoj "pribeh" vo videu ze ked ste videli ohen, tak ste sli cikat ci co, no wtf?