Moto Tp v taliancine

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Moto Tp v taliancine

Príspevok od používateľa STomko »

3 tyzdne urcite nie. Ziadost si mozes samozrejme predvyplnit... velky technicak ti vydaju do 10 prac. dni (vacsinou tak 5 ako aj tu bolo spomenute), na maly technicak sa caka dlhsie, to mozno tak 3 tyzdne, no ten ti pride potom kurierom a kym nemas maly, mozes kludne jazdit s velkym technicakom. Ked uz dostanes maly technicak, nepotrebujes so sebou nosti velky TP vobec...
Dawwee
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dawwee »

Dakujem velmi za pomoc moc ste mi pomohli =)) inak len taka zaverecna otazka pri prihlasovani moto na DI platim aky kolok ? 66 evri vsak ?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

http://motoride.sk/?P=phorum&tema=lentak&tid=56907

69dodik69 napisal:
...
5.- Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie (106,-€ v kolkoch ).
...
Dawwee
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dawwee »

To mi je jasne na obvodnom to uz mam tyzden mna zaujimalo na DI ked mi daju znacky ... inak len taka otazka postup tam je taky isty na policii ze si zoberem ten papier na prihlasenie z policie , alebo netreba ajtak mam ko cerstvu ? Alebo budu kontrolovat aj vinko a tak ?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Neviem ako je to s kolkami, ale predpokladam ze sa vsetko hradi v kolkoch, teda cela suma.
Prihlasenie uz prebieha ako kazde ine, s vypisanim ziadosti, dolozenim velkeho TP, osvedceni o absolvovani STK a doklad o zaplateni PZP. Na policii sa nevyzaduje vyzicka pritomnost motorky. Znacky dostanes na pockanie.
Napísať odpoveď