Jej argument: Som pre ňu mladý

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Jej argument: Som pre ňu mladý

Príspevok od používateľa Andreso »

Servus kolegovia,
rád by som sa popýtal ohľadom tejto veci.
Čo znamená, že mi dievča povie, že som pre ňu mladý- je to definitívne K.O. alebo nie? A nemyslím si, že na svoj vek vyzerám mladší (21 r.)- no to, samozrejme, je vec názoru.
Myslím si, že som jej sympatický, no už po niekoľkýkrát som sa stretol s týmto istým argumentom- jedna vec je, že sa snažím si hľadať dievča v mojom veku a zatiaľ sa mi ¨dospelé¨ dievča vo veku pod 19 rokov nepodarilo nájsť(možno aj zle hľadám).
Vzťah hľadám hlavne v osobnosti, samozrejme aj isté sympatie, no proste nie čisto iba vzhľad.

Díky za rady. :smt006
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Jej argument: Som pre ňu mladý

Príspevok od používateľa Bushido »

Definitívne K.O. to podľa mňa nieje, avšak nemyslím, že ti tým chcela dať najavo, že si mladý, ale iba to, že sa jej nepáčiš, nie si zabezpečený, alebo si hlúpy.
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Potom mi to nesedí s tým, že trávila so mnou čas- tak možno hľadala iba kamaráta. Tento argument mi sprostredkovala kamarátka, nepovedala to osobne mne.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

A ona ma kolko?
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

O rok menej.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...možno ťa berie ako decko...možno sa tak správaš, možno tak vyzeráš...a možno chce len zabezpečeného muža aby nemusela ani prstom pohnúť...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Imho sa snaží naznačiť že si síce fajn, ale ona chce niekoho kto zarába...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Aha, cize si od nej starsi, ale si pre nu mlady? Tak jej povedz, ze ona je pre teba je*** a posli ju ta het a najdi si taku, co oceni, ze vyzeras mlado (takych je ako maku).
kail91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kail91 »

ženy v tvojom (= mojom) veku majú frajerov vo veku 26 a vyššie, nezaujímajú ich mladší, si zvykni, možno ešte aj vyzeráš mlado, takéto ženy chcú muža, ktorý ich zabezpečí, nie nejakého študenta, takže jediná rada, počkaj si do vyššieho veku

mám s tým skúsenosti, keďže poznám takých párov asi 10 a viac
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Díky za analýzu chalani :)
Už som zistil, že ide na starších, finančne zabezpečených. No čo, nie je jediná. :smt006 Ja na tom síce tiež nie som po tej stránke zle, ale nechválim sa tým, nech je to o mne a nie o $$$.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tam to nieje len o peniazoch, ale celkovo o veku. Poznam kamosku, ktora ma asi 20 a pacia sa jej len starsi okolo 30ky a nepotrebuje ani aby mal clovek prachy :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Moze byt aj tak, vacsinou nie je.
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Jasne, veď je tento vekový rozdiel aj celkom zaužívaný. Inak, ja ju neobviňujem z ničoho, je úplne v pohode. Len čo mala 2 frajerov predtým, tak na tom boli dosť dobre finančne. Aby sme sa rozumeli.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

By som ti vytiahol chat este ked som zacinal s tou mojou, este ked to bolo v urovni "kamarati" a sa velice ohanala s tym ze ona potrebuje starsieho neviemakeho, chodila aj s 30roc. a teraz chodi uz nejaky cas so mnou aj ked som od nej 3 roky mladsi :P
Nevesat to na tipec (nie koli veku)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Jednoduchá rada, od vtedy čo mám ženy skutočne v prdeli, tak sa lepia jedna za druhou. Nezaujímam sa o nič iné len o svojich kamarátov, šport, hry, nákupy a jednoducho seba. Krutá realita, ženy milujú egoistov a egocentrických idiotov. Pokiaľ je chalaniskov vnímavý, empatický, pokojný, milý, zdvorilý a neviem čo všetko, tak je len gašparko na gumičke pre baby, nič viac, nič menej. Proste ženy sú v drvivej väčšine ako zvery, teraz by to nemali brať ako urážku, ale je to tak. Gro ich existencie je založené na citoch a pocitoch, nepripomína Vám to niečo? Áno, presne tak, zvieratá. Jednoducho aj myslenie u žien je silno ovplyvňované pocitmi, dojmami a minimálne raciom. Čiže hentaká pipka by si síce mohla povedať že však chalanisko ešte vyrastie a neviem čo, ale aktuálne pocity a dojmy jej to nedovolia.

Ak chcete zistiť či je baba výnimočná, skúste jej povedať lož. Že bývate s rodičmi, že ste neúspešný v škole [ak ste v školskom veku], že nemáte auto a žiadny mesačný príjem. Garantujem Vám že 99,999999% sa na Vás hneď z fleku vybodne a môžete vyzerať kľudne aj ako Brad Pitt. Jednoducho ženy sú naučené že sa o ne stará - full service, čo im nezazlievam, príroda ich tak uspôsobila, aj psychicky, aj fyzicky. A muž čo nevie zabezpečiť rodinu - teda zabiť mamuta [zarobiť lóve] a zabezpečiť jaskyňu [byt/dom] + auto je samozrejmosť, videli ste niekedy babu aby chodila dlhodobo pešo bez výhliadky na auto? :D ako určite sú výnimky, ale tak to nie je prípad tejto témy...
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

uplink napísal:Jednoduchá rada, od vtedy čo mám ženy skutočne v prdeli, tak sa lepia jedna za druhou. Nezaujímam sa o nič iné len o svojich kamarátov, šport, hry, nákupy a jednoducho seba. Krutá realita, ženy milujú egoistov a egocentrických idiotov. Pokiaľ je chalaniskov vnímavý, empatický, pokojný, milý, zdvorilý a neviem čo všetko, tak je len gašparko na gumičke pre baby, nič viac, nič menej. Proste ženy sú v drvivej väčšine ako zvery, teraz by to nemali brať ako urážku, ale je to tak. Gro ich existencie je založené na citoch a pocitoch, nepripomína Vám to niečo? Áno, presne tak, zvieratá. Jednoducho aj myslenie u žien je silno ovplyvňované pocitmi, dojmami a minimálne raciom. Čiže hentaká pipka by si síce mohla povedať že však chalanisko ešte vyrastie a neviem čo, ale aktuálne pocity a dojmy jej to nedovolia.

Ak chcete zistiť či je baba výnimočná, skúste jej povedať lož. Že bývate s rodičmi, že ste neúspešný v škole [ak ste v školskom veku], že nemáte auto a žiadny mesačný príjem. Garantujem Vám že 99,999999% sa na Vás hneď z fleku vybodne a môžete vyzerať kľudne aj ako Brad Pitt. Jednoducho ženy sú naučené že sa o ne stará - full service, čo im nezazlievam, príroda ich tak uspôsobila, aj psychicky, aj fyzicky. A muž čo nevie zabezpečiť rodinu - teda zabiť mamuta [zarobiť lóve] a zabezpečiť jaskyňu [byt/dom] + auto je samozrejmosť, videli ste niekedy babu aby chodila dlhodobo pešo bez výhliadky na auto? :D ako určite sú výnimky, ale tak to nie je prípad tejto témy...
neviem možno som veľmi mimo, ale vlastnosti ktoré si písal v prvej časti tak maximálne dievča upútajú
ale ak sa bavíme o vzťahu tak rozumné dievča by vo vzťahu s niečím takým dlho nevydržalo nemyslíš?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Blur - skúsme si zadefinovať slovné spojenie "rozumné dievča" a dostaneš odpoveď, uvidíš.

Rozumné dievča by malo:

:arrow: rozmýšlať
:arrow: uvedomovať si že vzťah nie je len o pocitoch a dojmoch, ale o rozhodnutí
:arrow: že láska tu nie je navždy, ale vzťah môže byť aj napriek vyprchaným emóciam a citom
:arrow: nehysterčí za každú idiotinu
:arrow: pokladá za reálne problémy len reálne problémy [rakovina, hladovanie, nemať kde bývať...]
:arrow: nepokladá za reálne problémy idiotiny [nemá na 27mi pár topánok, priateľ ju nechce vziať do wellnessu - však je to len 4tý krát v tomto týždni, priateľ je v práci aby mohol zarobiť na dovolenku, tak ho nechám na pokoji a nebudem mu prezváňať 20x do dňa, aby mi zavolal a potom som ho mohla z*ebať prečo sa mi nevenuje, zatiaľ čo ja sa nudím doma na pokeci]
:arrow: vedieť si určiť priority
:arrow: nenechať sa ovládať vášňou a emóciami

A iné momentálne nemenované veci.

Ak si takú ženu našiel a vyzerá ako žena a nie ako nejaké obtlstlé monštrum, tak Ti gratulujem, pre nás ostatných mužov tu ostanú len kompromisy...a tým že ja na kompromisy nehrám...well, ale to je different story.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

:arrow: nehysterčí za každú idiotinu
:arrow: pokladá za reálne problémy len reálne problémy [rakovina, hladovanie, nemať kde bývať...]
:arrow: nepokladá za reálne problémy idiotiny [nemá na 27mi pár topánok, priateľ ju nechce vziať do wellnessu - však je to len 4tý krát v tomto týždni, priateľ je v práci aby mohol zarobiť na dovolenku, tak ho nechám na pokoji a nebudem mu prezváňať 20x do dňa, aby mi zavolal a potom som ho mohla z*ebať prečo sa mi nevenuje, zatiaľ čo ja sa nudím doma na pokeci]
:arrow: vedieť si určiť priority
Toto ma u byvalej zabijalo, ta (ne)chodila do skoly a tak sa nudila ze furt mi musela dopisovat a vyvolavat a nahodov som jej slusne (naozaj slusne) vysvetlil ze momentalne na nu nemam cas tak uz boli zachvaty je**utosti
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ja také posielam instantne do <>, v 99% diplomaticky. Proste som obklopený babami, čo si na seba nevedia zarobiť, študujú nejakú k*kotinu a myslia si že so školou si nájdu prácu, prípadne ešte majú aj dieťa a po mne chcú aby som všetko platil. Taxíky, žrádlo, poprípade aj iné výdavky, ako ich doplnky elektroniky a neviem čoho. Tak som to všetko poslal do péčka, stretávam sa s tromi kamarátkami, ale popravde je to také dosť zúfalé. Chcú ísť von skoro každý deň a idem s nimi raz za dva týždne.

Jednoducho som od malička vyrastal vo vlastnom presvedčení že ženu netreba, vôbec, možno po 40-50tke, aby človek neskapal sám. Ale do vtedy je to len utrpenie, kompromisy a ak človek nepotrebuje sex [ako ja], tak žena nemá absolútne žiadne opodstatnenie. Napísal som to kruto a tak ako mi huba narástla, ale je to tak. A v mojom prípade som z toho dlhodobého predstierania že mi ženu netreba [od 12-2x rokov] vznikla pravda. "If You pretend to be something for long enough, You'll eventually become what You pretended." Neviem kto to povedal ako prvý, ja som to počul včera v Justified S04E10. A je to svätá pravda.

Keby som nemal tie sk*rvené zdravotné problémy, tak si dovolím tvrdiť že som jeden z najšťastnejších ľudí na svete. Nepotrebujem <>, nechýba mi už ani túlenie, ani objatie, ani žiadna z týchto vecí, od ktorých som bol kedysi závislý. Proste krása.

A funguje aj to knižkové, že teraz sa na mňa ženy lepia. A to nevyzerám ako Brad Pitt, ani nie som vyšportovaný, ani prachatý, ani auto nemám ani nič. Proste psychika, všetko je v hlave.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Veľkú pravdu máš. A pokiaľ má to pravé dievča prísť, tak osud Ti ju sám dovlečie.
Napísať odpoveď