Hegy - omg
McDonald
-
javatar
Hardcore addict
Re: McDonald
Audio - to mala byt provokacna otazka. O praxi zamrazovania peciva viem, o konzervacnych latkach nie.
Hegy - omg
kupim chleba, odfotim zlozenie, ukazem ecka - problem?
Hegy - omg
Bavime sa o balenych pecivach alebo o tych vyvonanych fesakoch v oddeleni "cerstve pecivo"
U baleneho peciva je to samozrejmost ze su tam konzervanty, popravde tam sa s tym aj rata, ved to vydrzi jedle aj 3-4 dni...
U baleneho peciva je to samozrejmost ze su tam konzervanty, popravde tam sa s tym aj rata, ved to vydrzi jedle aj 3-4 dni...
-
javatar
Hardcore addict
Tam niekde nemusi byt uvedene zlozenie?
Nikdy som si nevsimol zlozenie u tychto vyrobkov...
Nie, prídem do pekárne, poviem jeden bochník chleba, pani ho zoberie z bedničky, dá ho do tašky a ja spokojne odídem domov.
To je idealny stav...
Bohuzial, keby mam ist po mlieko do mliekarne, po mäso k mäsiarovi, po chleba do pekarne, po zeleninu do zelovocu atd.. tak by som na jeden nakup potreboval 1 den dovolenky...
Takze klasika, prvy hypersuperhocjaky market co je cestou, do tasky nahadzat co doma chyba.
To ze je to napustene kadecim, proste s tym zijem, zatial zijem.
Bohuzial, keby mam ist po mlieko do mliekarne, po mäso k mäsiarovi, po chleba do pekarne, po zeleninu do zelovocu atd.. tak by som na jeden nakup potreboval 1 den dovolenky...
Takze klasika, prvy hypersuperhocjaky market co je cestou, do tasky nahadzat co doma chyba.
To ze je to napustene kadecim, proste s tym zijem, zatial zijem.
ja som reagoval na reakcie na fakt, ze rano sa v McDonalde rozmrazuju masa a zemle na denny predaj.
v irsku som robil v potravinovom sklade, preto viem, ze aj bagety ktore baby v "pekarni" plnili sa dovazali zmrzene a rano sa rozmrazili. o muffinoch a inych sladkych pecivach nehovoriac. vsetko sa to dovazalo z Francuzska, teda aspon to bolo na krabiciach ako krajina povodu.
takze ziadne klamanie ludi v Mekacoch, Lidloch a travenie ludmi polskymi jedlami
v irsku som robil v potravinovom sklade, preto viem, ze aj bagety ktore baby v "pekarni" plnili sa dovazali zmrzene a rano sa rozmrazili. o muffinoch a inych sladkych pecivach nehovoriac. vsetko sa to dovazalo z Francuzska, teda aspon to bolo na krabiciach ako krajina povodu.
takze ziadne klamanie ludi v Mekacoch, Lidloch a travenie ludmi polskymi jedlami
z toho sa smejem ešte doterazHegy napísal:u nas v hypertescu mas pekarensky kut kde pozeras ako personal vypeka a nic mrazene som tam nikdy nevidel (hypertesco Budatinska/Panonska).
Každý hyper/supermarket, či Extra formát Tesca ponúka pečivo z externej pekárne a z vlastnej pekárne - mrazené dopeky a vlastné výrobky (miesené, kysnuté a pečené priamo v Tescu) - kvantita druhov pečiva závisí od veľkosti obchodu.
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
dnes som sa zastavil po dlhom čase v mcdonalde a vychytal som tam jednu pani anketárku a za všetky zodpovedané otázky nám dala kúpony do McCaffé - 1€ akakolvek káva.. Poobjednavali sme si všetci tie najdrahšie/najväčšie kávy
, jedna stála 2,3e a platili sme len 1e a nakoniec nám aj tie kupony vratili.. Tak sme šli zase na duplu
čiže momentalne mam v sebe 800ml kávičky.. za toto majú u mňa plus 
Vy tam mate pomerne velke hypertesco ale stale je velkostou cca polovicne od toho o ktorom hovorim.LuksKE napísal: z toho sa smejem ešte doterazPoradím, skús pozerať lepšie.... Koľko je tam pekárov naraz na jednej zmene? Asi 10 prdpokladám, keď musia pripravovať, miesiť, "vytvarovať" cesto na každý druh pečiva, čo podľa Extra formátu Tesco ponúka.
Každý hyper/supermarket, či Extra formát Tesca ponúka pečivo z externej pekárne a z vlastnej pekárne - mrazené dopeky a vlastné výrobky (miesené, kysnuté a pečené priamo v Tescu) - kvantita druhov pečiva závisí od veľkosti obchodu.
Vy tam mate v zadu taky kutik s kavovarom - my nie
Ale ak si dobre spominam tak vy napr. nemate "otvorenu" pekaren, iba to nosia do kosov "doplnat" a kuchtia to niekde v "backstage"
Extra na Panonskej je 10k, Extra v KE je tiež 10k (10 000m2 predajná plocha) - ty máš fakt divné oči
"Ale ak si dobre spominam tak vy napr. nemate "otvorenu" pekaren, iba to nosia do kosov "doplnat" a kuchtia to niekde v "backstage"" ..chceš mi povedať, že na Panonskej si otvoríš ako zakaznik pec a vybereš si ešte horúci tovar, tam sa nevykladá? Niš to však nemení na to, že mrazené dopeky máš aj na Panonskej.
"Ale ak si dobre spominam tak vy napr. nemate "otvorenu" pekaren, iba to nosia do kosov "doplnat" a kuchtia to niekde v "backstage"" ..chceš mi povedať, že na Panonskej si otvoríš ako zakaznik pec a vybereš si ešte horúci tovar, tam sa nevykladá? Niš to však nemení na to, že mrazené dopeky máš aj na Panonskej.
fuha to je fakt narovnako
nehadam sa
nie ale vidno na pekarov ako pecu
nehadam sa
nie ale vidno na pekarov ako pecu
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nieje toto tema o McDonalds a nie o dopekancoch zo supermarketov?
presli sme na zdravsiu chemiu 
Ale tak aj v McD vidno ako to robia, scasti, celkom v pohode vsetko utopia do oleja od zemiel cez maso az po zmrzlinu
Ale tak aj v McD vidno ako to robia, scasti, celkom v pohode vsetko utopia do oleja od zemiel cez maso az po zmrzlinu
Včera v noci keď som sa vracal domov som ostal hladný tak som si vzal dva tie McDouble po 1,50€.
V noci som myslel, že uschnem
na šup som stiahol liter a polku minerálky. Po ďalšej hodine ešte pohár vody ...
No šialené suchoty
V noci som myslel, že uschnem
No šialené suchoty
-
hojko
Site Admin
Lubenečko: A urcite to bolo kvoli dvom zemlam, ze???
No muselo to byť nimi
počas dňa pijem dosť vody, alkohol som nepil, pretože som bol autom. No ako som to dojedol tak som šiel spať ...
Ale teraz si spomínam, že aj naposledy cez deň keď som sa tam najedol tak som bol viac smädný, ale pijem priebežne ..tak mi to ani neprišlo divné. Ale toto bolo naraz. Nechápal som kam všetkú tú minerálku do seba natlačím
Ale teraz si spomínam, že aj naposledy cez deň keď som sa tam najedol tak som bol viac smädný, ale pijem priebežne ..tak mi to ani neprišlo divné. Ale toto bolo naraz. Nechápal som kam všetkú tú minerálku do seba natlačím
-
Arkaz
Addict
Skoda ze aj u nas neponukaju supersize menu 
@Lubenečko
hojko mal na mysli zelene
hojko mal na mysli zelene
Tak neviem ... po zelenom suchoty nemávam, skôr hlady