to je zaujimave, cize ak by napriklad 80-90% uzivatelov vyjadrilo nazor,ze takto je to naprd a predtym to bolo lepsie, tak sa nic nezmeni? o com je potom tato anketa?t0m4s3 napísal:prosenim ani nicim podobnym nic nezmenite, pretoze uz sa vedenie rozhodlo ze forum sa bude menit - jedine co mozte je pozorovat zmeny, ktore este budu v hojnom pocte a vyjadrit na to svoj nazor - to je cele
podla mna je o zistovani nazorov uzivatelov za ucelom pripadnej zmeny...
a aby som aj ja vyjadril svoj nazor... myslim si,ze je to az moc prerozdelene... len same preklikavanie po rubrikach a ti ludia,co maju pomalsi net, tu stravia 3x tolko casu ako predtym,nez si popozeraju ake su tu nove temy... priklad:podla mna pribudne v sekcii erotika hadam 1-2 temy za den,budem zvedavy co tam je,tak si to musim otvorit... a podobne a s dalsimi temami, predtym stacilo otvorit LEN volnu diskusiu a hned som videl nove temy...
a dufam, ze sa aj tu nedockam takej zmeny ako na jednom ceskom forume... tam tusim rozdelili aj hudbu podla zanrov, uz tam prestavam aj chodit pomaly.... sak sa tam viac naklikam a nacakam na otvorenie rubriky ako tam toho precitam
len tolko dodam: nie kazdy ma take pripojenie,ze sa mu rubrika nacita do jednej sekundy a nie je pre neho problem rychlo popozerat kde je co nove..