Zmeny na fore

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...

Pacia sa Vam zmeny na fore???

Ano
247
45%
Nie
123
23%
Pol na pol
173
32%

Celkom hlasov: 543

ponkal
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ponkal »

t0m4s3 napísal:prosenim ani nicim podobnym nic nezmenite, pretoze uz sa vedenie rozhodlo ze forum sa bude menit - jedine co mozte je pozorovat zmeny, ktore este budu v hojnom pocte a vyjadrit na to svoj nazor - to je cele
to je zaujimave, cize ak by napriklad 80-90% uzivatelov vyjadrilo nazor,ze takto je to naprd a predtym to bolo lepsie, tak sa nic nezmeni? o com je potom tato anketa?
podla mna je o zistovani nazorov uzivatelov za ucelom pripadnej zmeny...

a aby som aj ja vyjadril svoj nazor... myslim si,ze je to az moc prerozdelene... len same preklikavanie po rubrikach a ti ludia,co maju pomalsi net, tu stravia 3x tolko casu ako predtym,nez si popozeraju ake su tu nove temy... priklad:podla mna pribudne v sekcii erotika hadam 1-2 temy za den,budem zvedavy co tam je,tak si to musim otvorit... a podobne a s dalsimi temami, predtym stacilo otvorit LEN volnu diskusiu a hned som videl nove temy...

a dufam, ze sa aj tu nedockam takej zmeny ako na jednom ceskom forume... tam tusim rozdelili aj hudbu podla zanrov, uz tam prestavam aj chodit pomaly.... sak sa tam viac naklikam a nacakam na otvorenie rubriky ako tam toho precitam

len tolko dodam: nie kazdy ma take pripojenie,ze sa mu rubrika nacita do jednej sekundy a nie je pre neho problem rychlo popozerat kde je co nove..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ponkal: Zbytocne predbiehas udalosti, je to anketa aby ste vyslovili nazor a nie o tom, ze 80 percent bude proti zmene. Tych 80 percent nedalo svoj nazor proti a teraz je to 40:25:35 percent. Hudba sa nebude menit na ziadne zanre avsak ista zmena sa este udeje. Coskoro sa vsetko dozviete.
vbelco
Amateur
Amateur

v pohode

Príspevok od používateľa vbelco »

zmeny su OK. ci boli dobre, to ukaze cas, ako dobre sa budu hladat informacie, no ne?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

prehladnejsie to je dost len si zvyknut treba
Tempus
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Tempus »

mne sa to paci, ale skutocne bude treba tie temy este poprehadzovat, zda sa mi ze niektore temy su duplicitne...

ale je to fajn. konecne to neni len o compox ale aj normalnejsie temy...

thx :)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Aryan Angel napísal:Mne je to jedno, ajtak vzdy dam len Zobraziť nové príspevky od poslednej návštevy a vyberem si temy ktore chcem 8)

A takto je to lepsie..
vidim ze niekto aj vie pouzivat phpBB.....mohli by sa to aj ostatni naucit....
mraverik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mraverik »

Nova tema : Car tuning, etc
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

warezak napísal:Je to hnusnejšie ako predtým :wink:

Ty kokos,toto je sila.Chlapec tu má prví príspevok a hneď napíše toto
:smt080 :smt080 :smt080 :smt080 :smt080 :smt080

Ale ináč to vyzerá v poho,trocha neprehladne a fakt sú tu zbitočne 2x temy hry a erotica :?

Ale človek si zvikne :)
illsx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa illsx »

neviem co mate proti tomuto poniektory ale ja si myslim ze to je c000000L :D :aasmile24: :aasmile29:

ved predsa zmena je zivot :lol:
ponkal
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ponkal »

hojko napísal:Ponkal: Zbytocne predbiehas udalosti, je to anketa aby ste vyslovili nazor a nie o tom, ze 80 percent bude proti zmene. Tych 80 percent nedalo svoj nazor proti a teraz je to 40:25:35 percent. Hudba sa nebude menit na ziadne zanre avsak ista zmena sa este udeje. Coskoro sa vsetko dozviete.
ved oki ;-) s tymi 80perc. som to nemyslel tak,ze ocakavam taky vysledok ankety.... myslel som to len ako priklad..
no nehcam sa asi prekvapit aky bude final vysledok :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pre tych co sa im nepacia dvojite kategorie: Tie co su vyssie sluzia na diskusiu, snad vacsina vie co je to diskusia a aky ma vyznam. Spodna cas je cisto na download, na nic ine to nema sluzit.
ceco
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ceco »

neluuuuubi sa mi to vobec ..je tu az prilis vela tem - komplikove - kym to clowek prejde presedi tu pol dna .. STARE bolo LEPSIE ... tot moj nazor

ale zas na druhej strane uznavam pracu adminov a spol.
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

hojko napísal:Pre tych co sa im nepacia dvojite kategorie: Tie co su vyssie sluzia na diskusiu, snad vacsina vie co je to diskusia a aky ma vyznam. Spodna cas je cisto na download, na nic ine to nema sluzit.
aha dobre vediet
Osvald
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Osvald »

Je to celkom fajn z jednej strany podrobnejsie rozclenene ale z druhej trosku neprehladnejsie takze pol na pol :))
Blindman
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Blindman »

zdá sa mi to trochu neprehľadné. Je tu moc kategórii ako napr na warfore kde to je pre mňa až moc neprehľadné. Fórum pred zmenami sa mi zdalo lepšie. Nuž čo treba si zvyknúť :?
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

Blindman napísal:zdá sa mi to trochu neprehľadné. Je tu moc kategórii ako napr na warfore kde to je pre mňa až moc neprehľadné. Fórum pred zmenami sa mi zdalo lepšie. Nuž čo treba si zvyknúť :?
sila zvyku....ja ked som dosiel prvy krat na hojko.sk, bol som ohureny mnozstvom diskusii (a to ich tu bolo este pomenej). Ohladom warfora nemam co dodat, ja tam uz nechodim, to forum je neprehladne. Hojko sa snazil kategorie urobit prehladne a podla mojho nazoru su prehladne...

Este nieco. Je zbytocne pridavat stale nove diskusie, o pol roka ich tu bude viac ako na warfore, momentalny stav vystihuje vacsinovy podiel tem, ktore sa diskutovali v minulosti....;-) houwgh
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

možno by nebolo odveci nejak zvýrazniť časti ako diskusná časť a vaše obľubené
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

Neda sa tu polemizovat ci je to lepsie alebo nie, proste si na to treda zviknut...mna napriklad potesila tema Bazar
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Mne sa zmeny pacia. Uz len zvyknut si na novinky celkovo a bude to z mojho pohladu O.K.
Napísať odpoveď