Ako sa uliať zo skoly
Re: Ako sa uliať zo skoly
tak moji kamarati mali velku smolu
A lekári majú vo zvyku byť hrdí a učiteľov poslať pekne do riti, že to je lekárske tajomstvo a ich do toho nič.martinez13 napísal:
poznam veľa ľudí s XY škôl a nikto nikdy to neoveroval.. a predsa po určitom čase zistíš akého máš triedneho/nu či kontroluje alebo nie...
btw ked uz tlacit peciatky, tak na a4 nalepim priesvitnu pasku alebo lesklu foliu a vytlacim to atramentom na to, a potom pekne otlacim tam kde treba, nejde rozoznat od originalu, ziadne stopy po tlaci..
Ja som nikdy nebol v takejto núdzi si ospravedlnenky tlačiť, ani nikoho takého nepoznám. Vždy sa dalo dohodnúť s lekárom, alebo proste tú ospravedlnenku neprinesieš. Potom keď si ju učitelia vypýtajú na konci štvrťroka/polroka, tak ti ju rodičia napíšu, a nebude ich zaujímať čo ti vtedy bolo, keď tak povieš že 'však vtedy čo som bol chorý ..' alebo ja neviem čo ..
U mňa to zatiaľ vždy fungovalo ...
U mňa to zatiaľ vždy fungovalo ...
Vsade su ale ine pravidla, my sme museli mat ospr. do 24hod inac volali fotrovcom
Mode hardcore...
Ale v tescu som si kupil taku knizocku s tlacivkami ze "priepustka" a tam som vzdy natlacil peciatku stylom tlaciaren->folia->priepustka, nacmaral meno, datum a vyzeralo to fakt profi
som bol na najlepsej ospravedlnenkovej urovni 
Mode hardcore...
Ale v tescu som si kupil taku knizocku s tlacivkami ze "priepustka" a tam som vzdy natlacil peciatku stylom tlaciaren->folia->priepustka, nacmaral meno, datum a vyzeralo to fakt profi
Škoda, že veľmi málo ľudí vidí súvis.Waagbistritz69 napísal:a ani ste neboli mediálnymi hviezdami, no totočo tam po 17% nezamestnanosti ako známy podotkol, falošné ospravedlnenky sú the real issue
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
aký súvis?
ako mal som ich zaplatené ale stratil som ich a nechcelo sa mi každý deň chodiť pýtať náhradnú do kancelárie
ja som si tak od kamaráta raz stravenky do jedálne odkopíroval že to bolo tiež pomerne evidentnéGrim napísal:"nedávno som kamarátovi na jeho žiadosť vytlačil takú ospravedlnenku, že voľným okom bolo vidieť rastrovanie...samozrejme, učiteľka si nič nevšimla"
Raz som spolužiakovi jednu na obyčajný ružový papier nakreslil ceruzkou a čiernou fixou. Narýchlo to hodil medzi ostatné a zabralo, keby to ale skúmali, tak asi nie, to je jasné.