Ako sa uliať zo skoly

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako sa uliať zo skoly

Príspevok od používateľa jackb »

tak moji kamarati mali velku smolu
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

martinez13 napísal:
poznam veľa ľudí s XY škôl a nikto nikdy to neoveroval.. a predsa po určitom čase zistíš akého máš triedneho/nu či kontroluje alebo nie...
A lekári majú vo zvyku byť hrdí a učiteľov poslať pekne do riti, že to je lekárske tajomstvo a ich do toho nič.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

btw ked uz tlacit peciatky, tak na a4 nalepim priesvitnu pasku alebo lesklu foliu a vytlacim to atramentom na to, a potom pekne otlacim tam kde treba, nejde rozoznat od originalu, ziadne stopy po tlaci..
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Ja som nikdy nebol v takejto núdzi si ospravedlnenky tlačiť, ani nikoho takého nepoznám. Vždy sa dalo dohodnúť s lekárom, alebo proste tú ospravedlnenku neprinesieš. Potom keď si ju učitelia vypýtajú na konci štvrťroka/polroka, tak ti ju rodičia napíšu, a nebude ich zaujímať čo ti vtedy bolo, keď tak povieš že 'však vtedy čo som bol chorý ..' alebo ja neviem čo ..
U mňa to zatiaľ vždy fungovalo ...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Vsade su ale ine pravidla, my sme museli mat ospr. do 24hod inac volali fotrovcom :twisted:
Mode hardcore...
Ale v tescu som si kupil taku knizocku s tlacivkami ze "priepustka" a tam som vzdy natlacil peciatku stylom tlaciaren->folia->priepustka, nacmaral meno, datum a vyzeralo to fakt profi :) som bol na najlepsej ospravedlnenkovej urovni :oops:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Waagbistritz69 napísal:a ani ste neboli mediálnymi hviezdami, no toto :lol: čo tam po 17% nezamestnanosti ako známy podotkol, falošné ospravedlnenky sú the real issue
Škoda, že veľmi málo ľudí vidí súvis.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

aký súvis?
Grim napísal:"nedávno som kamarátovi na jeho žiadosť vytlačil takú ospravedlnenku, že voľným okom bolo vidieť rastrovanie...samozrejme, učiteľka si nič nevšimla"
ja som si tak od kamaráta raz stravenky do jedálne odkopíroval že to bolo tiež pomerne evidentné :lol: ako mal som ich zaplatené ale stratil som ich a nechcelo sa mi každý deň chodiť pýtať náhradnú do kancelárie
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Raz som spolužiakovi jednu na obyčajný ružový papier nakreslil ceruzkou a čiernou fixou. Narýchlo to hodil medzi ostatné a zabralo, keby to ale skúmali, tak asi nie, to je jasné. :lol:
Napísať odpoveď