34 nájdených infiltrácií (trójsky kôň)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kikina4.2
Expert
Expert

34 nájdených infiltrácií (trójsky kôň)

Príspevok od používateľa kikina4.2 »

Ahojte včera som si dala skontrolovat PC Eset online skeneron a naslo mi 34 infiltracii :o :shock: aj ked je uz vsetko hotove ukazuje mi odstranenych infiltracii iba 33 co s tym mam robit ? Windows 7,antivirák McAfee
(prikladam skreen) pls popisat trosku podrobnejsie lebo neisom nejaky odbornik dakujem
Prílohy
Bez názvu 3.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 34 nájdených infiltrácií (trójsky kôň)

Príspevok od používateľa hojko »

Ak je mozne, ze to McAfee nenasiel a Nod ano??? Niektore subory sa zmazu az pri restarte, no je otazne, ze ci online scanner dokaze mazat po restarte, skor si myslim, ze nie. Skus si aktualizovat McAfee, pripadne ho daj prec a skus tam nainstalovat skusobnu verziu Nod32 a spravit plny scan. Zaroven mozes skusit Malwarebytes Anti-Malware a precistit to aj tym.
kikina4.2
Expert
Expert

no tak to netusim ze preco to McAfee nenasiel ...odinstalovala som McAfee a nainstalovala Nod32 dala som kontrolu a naslo mi uz len jeden virus aj ked v karentene ukazovalo 3, dala som to vyliecit vymazala. Neviem ci mam da teraz este jednu kontrolu alebo stacilo ? Ci mam nainstalovat aj Malwarebytes Anti-Malware ? vdaka

//autoeditácia príspevku (06 Máj 2013, 22:08)
Nakoniec som nainstalovala aj Malwarebytes Anti-Malware 2 krat som som dala rychlu kontrolu obidva krat naslo po 2 virusi, 3-krat uz nic ... neviem ci uz staci alebo to mam este s niecim skontrolovat ? :?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Rychla kontrola nestaci, daj spravit kompletny test. Pojde to mozno aj hodinu alebo dve, ale mas istotu.
kikina4.2
Expert
Expert

dala som uplnu kontrolu za cca45 minut bolo hotovo a nenaslo uz ziadne virusi ...takze uz by malo byt vsetko v pohode ? ci este niecim mam prekontrolovat ? :?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja už asi dva roky nepoužívam žiadny antivírus, firewall vypnutý a aj keď nejaké koníky v PC mám, tak o nich neviem a som šťastný :) To ti síce asi nepomôže, ale chcel som tým povedať, že tie vírusy nie sú až tak nebezpečné, ako sa zdajú (inak by mi Windows už dávno zkolaboval).
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

@Muffi: to trošku vysvetľuje tvoj avatar ...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

ako ktoré..
Jaja87
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jaja87 »

Chalani, mohol sa mi niekto dostať do PC, aj keď mám nainštalované toto internet security? :cry: Mám dojem, že sa mi niekto prihlasuje na mail a na FB a nikomu som nedávala heslá. :?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mohlo sa stať, nič nie je 100% bezpečné.. ani ten najlepší antivírus neochráni počítač pred užívateľovou sprostosťou.. ;)

Skús si zmeniť heslá.. mnoho emailov, aj FB umožňuje pozrieť históriu prihlásení.. skús to popozerať.
Napísať odpoveď