(prikladam skreen) pls popisat trosku podrobnejsie lebo neisom nejaky odbornik dakujem
34 nájdených infiltrácií (trójsky kôň)
34 nájdených infiltrácií (trójsky kôň)
Ahojte včera som si dala skontrolovat PC Eset online skeneron a naslo mi 34 infiltracii
aj ked je uz vsetko hotove ukazuje mi odstranenych infiltracii iba 33 co s tym mam robit ? Windows 7,antivirák McAfee
(prikladam skreen) pls popisat trosku podrobnejsie lebo neisom nejaky odbornik dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: 34 nájdených infiltrácií (trójsky kôň)
Ak je mozne, ze to McAfee nenasiel a Nod ano??? Niektore subory sa zmazu az pri restarte, no je otazne, ze ci online scanner dokaze mazat po restarte, skor si myslim, ze nie. Skus si aktualizovat McAfee, pripadne ho daj prec a skus tam nainstalovat skusobnu verziu Nod32 a spravit plny scan. Zaroven mozes skusit Malwarebytes Anti-Malware a precistit to aj tym.
no tak to netusim ze preco to McAfee nenasiel ...odinstalovala som McAfee a nainstalovala Nod32 dala som kontrolu a naslo mi uz len jeden virus aj ked v karentene ukazovalo 3, dala som to vyliecit vymazala. Neviem ci mam da teraz este jednu kontrolu alebo stacilo ? Ci mam nainstalovat aj Malwarebytes Anti-Malware ? vdaka
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2013, 22:08)
Nakoniec som nainstalovala aj Malwarebytes Anti-Malware 2 krat som som dala rychlu kontrolu obidva krat naslo po 2 virusi, 3-krat uz nic ... neviem ci uz staci alebo to mam este s niecim skontrolovat ?
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2013, 22:08)
Nakoniec som nainstalovala aj Malwarebytes Anti-Malware 2 krat som som dala rychlu kontrolu obidva krat naslo po 2 virusi, 3-krat uz nic ... neviem ci uz staci alebo to mam este s niecim skontrolovat ?
Rychla kontrola nestaci, daj spravit kompletny test. Pojde to mozno aj hodinu alebo dve, ale mas istotu.
dala som uplnu kontrolu za cca45 minut bolo hotovo a nenaslo uz ziadne virusi ...takze uz by malo byt vsetko v pohode ? ci este niecim mam prekontrolovat ? 
Ja už asi dva roky nepoužívam žiadny antivírus, firewall vypnutý a aj keď nejaké koníky v PC mám, tak o nich neviem a som šťastný
To ti síce asi nepomôže, ale chcel som tým povedať, že tie vírusy nie sú až tak nebezpečné, ako sa zdajú (inak by mi Windows už dávno zkolaboval).
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
@Muffi: to trošku vysvetľuje tvoj avatar ...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ako ktoré..
Chalani, mohol sa mi niekto dostať do PC, aj keď mám nainštalované toto internet security?
Mám dojem, že sa mi niekto prihlasuje na mail a na FB a nikomu som nedávala heslá. 
Mohlo sa stať, nič nie je 100% bezpečné.. ani ten najlepší antivírus neochráni počítač pred užívateľovou sprostosťou.. 
Skús si zmeniť heslá.. mnoho emailov, aj FB umožňuje pozrieť históriu prihlásení.. skús to popozerať.
Skús si zmeniť heslá.. mnoho emailov, aj FB umožňuje pozrieť históriu prihlásení.. skús to popozerať.