Chce sa ku mne vratit ?
-
ktozesomja
Medium Star
Chce sa ku mne vratit ?
Potrebujem poradit, alebo si precitat aspon vase nazory.
Asi pred 3 mesiacmi sa so mnou rozisla priatelka. Jednoducho po tych par mesiacoch, co sme spolu chodili (asi 4 mesiace) zrejme opadla z jej strany ta prvotna zamilovanost a povedala mi, ze ma uz nelubi a tak sa so mnou rozisla, ze ostanme len kamarati.
Teraz, po tych 3 mesiacoch som jej napisal, ze ako sa ma, co ma nove. Odpisala a sama mi navrhla, ze by sme sa mohli stretnut. Ja som chcel len vediet ako sa ma, nechcel som stretko, ale ked uz to navrhla isiel som. Boli sme sa prejst a bolo to take ako ked sme spolu chodili a fungovalo nam to este. Neviem ale co tym sleduje, ci chce byt so mnou kamaratka, ako hovorila ked sme sa rozisli (co som vsak povazoval len za taku otrepanu frazu, ako sa rozist a neublizit) alebo ci sa chce vratit a skusit to znova.
Su tu totiz take 3 naznaky, no neviem ci mi tym chcela nieco naozaj naznacit alebo si len domyslam:
1. ako sme sa rozpravali, na nejaku otazku mi odpovedala slovom "neviem" a potom dodala, ze v poslednej dobe vo vela veciach nevie co ma robit -> zeby tym chcela naznacit, ze rozmysla nad tym, ze by sa chcela ku mne vratit ale nevie ci je to spravne ?
2. povedala mi, ze je rada, ze som sa jej ozval, ze som sa spytal ako sa ma ... a ze je rada, ze sme sa stretli
3. ked som jej povedal, ze ked bude mat cas a bude chciet, ze mozme sa stretnut aj nabuduce, tak mi odpovedala, ze BUDE RADA ked sa stretneme aj nabuduce
Napiste mi prosim vase nazory, su to podla vas naznaky toho, ze sa chce vratit ? Alebo nie ?
Asi pred 3 mesiacmi sa so mnou rozisla priatelka. Jednoducho po tych par mesiacoch, co sme spolu chodili (asi 4 mesiace) zrejme opadla z jej strany ta prvotna zamilovanost a povedala mi, ze ma uz nelubi a tak sa so mnou rozisla, ze ostanme len kamarati.
Teraz, po tych 3 mesiacoch som jej napisal, ze ako sa ma, co ma nove. Odpisala a sama mi navrhla, ze by sme sa mohli stretnut. Ja som chcel len vediet ako sa ma, nechcel som stretko, ale ked uz to navrhla isiel som. Boli sme sa prejst a bolo to take ako ked sme spolu chodili a fungovalo nam to este. Neviem ale co tym sleduje, ci chce byt so mnou kamaratka, ako hovorila ked sme sa rozisli (co som vsak povazoval len za taku otrepanu frazu, ako sa rozist a neublizit) alebo ci sa chce vratit a skusit to znova.
Su tu totiz take 3 naznaky, no neviem ci mi tym chcela nieco naozaj naznacit alebo si len domyslam:
1. ako sme sa rozpravali, na nejaku otazku mi odpovedala slovom "neviem" a potom dodala, ze v poslednej dobe vo vela veciach nevie co ma robit -> zeby tym chcela naznacit, ze rozmysla nad tym, ze by sa chcela ku mne vratit ale nevie ci je to spravne ?
2. povedala mi, ze je rada, ze som sa jej ozval, ze som sa spytal ako sa ma ... a ze je rada, ze sme sa stretli
3. ked som jej povedal, ze ked bude mat cas a bude chciet, ze mozme sa stretnut aj nabuduce, tak mi odpovedala, ze BUDE RADA ked sa stretneme aj nabuduce
Napiste mi prosim vase nazory, su to podla vas naznaky toho, ze sa chce vratit ? Alebo nie ?
Re: Chce sa ku mne vratit ?
Z tohto sa vôbec nedá vydedukovať, o čo jej ide. Keď ti povedala, že sama nevie.
Predpokladám, že ste spolu chodievali von často a teda jej to teraz chýba a nemá koho vytiahnuť von. Možno len nostalgia. Či z toho bude niečo viac, ťažko povedať. Ak ti povedala, že ťa neľúbi, asi sa chce iba priateliť.
Predpokladám, že ste spolu chodievali von často a teda jej to teraz chýba a nemá koho vytiahnuť von. Možno len nostalgia. Či z toho bude niečo viac, ťažko povedať. Ak ti povedala, že ťa neľúbi, asi sa chce iba priateliť.
Toto správanie nenaznačuje, že sa chce vrátiť.... ako písala zuzunuska, asi sa len cíti sama, nikoho nemá a chce nejakú spoločnosť. Na druhej strane to ale ani nevylučuje. Čiže uvidíš časom po viacerých stretnutiach.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nestava sa to casto, ale suhlasim s tebou...
Ta zenska je strata casu a pochopis to hned, ako si najde niekoho zaujimavejsieho ako si ty, co moze byt uz zajtra. Byt tebou, tak sa k nej nevraciam...
Nechce. Keď ťa prestala mať rada po 4 mesiacoch, tak teraz určite záhadne ťa nebude milovať do konca života.
a ty vlastne co chces ? 
-
Fabo
Hardcore addict
Dobrá otázka...matki napísal:a ty vlastne co chces ?
-
ktozesomja
Medium Star
ja som bol uz na tom tak, ze obcas som sice na nu este myslel, ale nejak mi to uz zily netrhalo, ze nie sme spolu. No teraz po tej prechadzke, ked som ju zas videl a bolo to take ako predtym, ze sme si vyborne rozumeli ju asi chcem zase 
Súhlas s qwertym, v tomto prípade sa nato radšej vykašli hneď, skôr ako sa opäť vážne namotáš. Ona teraz nevie čo chce a ak vám to zas má fungovať, tak s najväčšou pravdepodobnosťou sa zopakuje to, čo minule. Pár mesiacov dobre a potom zvrat. Samozrejm to isté sa ti môže stať neskôr aj v druhom vzťahu, ale tu je tá šanca vyššia, aspoň podla mojich skúseností, pretože som si prešiel niečim podobným. Moja rada je aby si dal teraz ruky preč. Ale je to na tebe, ak do toho pôjdeš, tak ber na vedomie, že je veľká šanca, že to skončí presne tak, ako minule. Veľa šťastia.
-
Grim
Darca
...nezačínaj si dva krát s jednou babou...ak ste sa rozišli, už to nikdy fungovať nebude...samozrejme existujú výnimky, ale bolo by utopické veriť, že ty budeš daľšou...
-
ktozesomja
Medium Star
len lahko sa to hovori ... ja sa s nou skusim asi o tom porozpravat. Vtedy ked sa so mnou rozisla, mala tazsie obdobie, problemy v rodine, zdravotne problemy a tak, bolo toho na nu vela, tak ktovie ci si neuvedomila, ze spravila vtedy zle rozhodnutie ked sa so mnou rozisla ... viem, ze je mala sanca, ale predsa, skusit treba vsetko podla mna ... tak sa porozpravam s nou o tom. Ako kamaratku ju brat asi nebudem vediet, takze nemam co stratit.
keby zistila ze jej chybas a urobila chybu ze ta nechala ozvala by sa prva ona....
sice ktora zena by nieco take urobila
sice ktora zena by nieco take urobila
Máš čo stratiť, stratíš svoju hrdosť, stratíš slobodu, ktorú si doteraz mal a budeš tam, kde si bol, keď ste sa rozišli. Veľmi dobre si rozmysli, čo urobíš. Stopercentne súhlasím s názormi tu, že vracať sa k bývalej frajerke je blbosť. Skôr, či neskôr to opäť krachne. Rád by som ti povedal, aby si to skúsil a dostal ju späť, no bola by to kravina a zbytočne si skomplikuješ život. Radšej zabudni a povedz jej nech ti dá pokoj, je to ťažké, no vždy lepšie mať svoju hrdosť a tvár ako nechať ženskú, aby si s tebou robila, čo chce.
-
audiotrack
VIP
topiaci sa slamky chytá. Takýto zúfalý argument? To fakt? Mala toho veľa, zdravotné problémy a problémy v rodine, tak si ešte dobrovolne pridala trápenie z rozchodu? Veď načo jej bude priateľ ktorému sa môže vyrozprávať a ktorý ju uteší, že? To fakt tomu veríš čo si napísal? Ak sa s tebou rozišla, určite to nemalo nič s tým že bola chorá a mala problémy. Jednoducho to chcela a spravila by to aj keby tam boli iné okolnostiktozesomja napísal:len lahko sa to hovori ... ja sa s nou skusim asi o tom porozpravat. Vtedy ked sa so mnou rozisla, mala tazsie obdobie, problemy v rodine, zdravotne problemy a tak, bolo toho na nu vela, tak ktovie ci si neuvedomila, ze spravila vtedy zle rozhodnutie ked sa so mnou rozisla ... viem, ze je mala sanca, ale predsa, skusit treba vsetko podla mna ... tak sa porozpravam s nou o tom. Ako kamaratku ju brat asi nebudem vediet, takze nemam co stratit.
a k tomu či sa chce vrátiť: ťažko povedať. Daj tomu čas, ale neviem či je správne sa vrátiť k niekomu kto ťa nechal. A kto ťa nechal po 4 mesiacoch. Tam láska asi nikdy nebola, len nejaké namotanie.
-
TommyHot
Addict
Len sa snazis alibisticky vyhnut realite.. nechce ta, a ak hej, tak len kvoli tomu, ze ju nikto nechce... naozaj sa na to vykasli...ktozesomja napísal:len lahko sa to hovori ... ja sa s nou skusim asi o tom porozpravat. Vtedy ked sa so mnou rozisla, mala tazsie obdobie, problemy v rodine, zdravotne problemy a tak, bolo toho na nu vela, tak ktovie ci si neuvedomila, ze spravila vtedy zle rozhodnutie ked sa so mnou rozisla ... viem, ze je mala sanca, ale predsa, skusit treba vsetko podla mna ... tak sa porozpravam s nou o tom. Ako kamaratku ju brat asi nebudem vediet, takze nemam co stratit.
Asi ma za túto moju reakciu veľa ľudí dá "dole" ale môj optimizmus nemá hraníc. 
Vážne? Vážne sa má vykašlať na babu ktorú "možno" ľúbi a ktorá "možno" ľúbi jeho, len preto lebo štatisticky je väčšia pravdepodobnosť, že sa rozídu.
Nikoho z vás nenapadlo, že ten vzťah môže trvať niekoľko rokov (možno aj dlhšie) a môže byť perspektívny pre oboch, aj keď troška s ťažším začiatkom. No a čo, že sa rozišli, aj ona je iba človek ktorí robí chyby, prečo by si ju nemohla dovoliť spraviť aj ona? Áno je mi jasné, že to prehnala, ale každý to občas preženieme, ale odpúšťať je ľudské, nie? A komu by sme mali odpúšťať keď nie tomu koho ľúbime?
A podľa mňa nie je hlúpe sa dať znovu dokopy z niekym koho ľúbime a kto ľúbi nás podľa mňa by bolo veľmi hlúpe a zbabelé sa nedať dokopy s takýmto človekom.
Vážne? Vážne sa má vykašlať na babu ktorú "možno" ľúbi a ktorá "možno" ľúbi jeho, len preto lebo štatisticky je väčšia pravdepodobnosť, že sa rozídu.
Nikoho z vás nenapadlo, že ten vzťah môže trvať niekoľko rokov (možno aj dlhšie) a môže byť perspektívny pre oboch, aj keď troška s ťažším začiatkom. No a čo, že sa rozišli, aj ona je iba človek ktorí robí chyby, prečo by si ju nemohla dovoliť spraviť aj ona? Áno je mi jasné, že to prehnala, ale každý to občas preženieme, ale odpúšťať je ľudské, nie? A komu by sme mali odpúšťať keď nie tomu koho ľúbime?
A podľa mňa nie je hlúpe sa dať znovu dokopy z niekym koho ľúbime a kto ľúbi nás podľa mňa by bolo veľmi hlúpe a zbabelé sa nedať dokopy s takýmto človekom.
Presne tak. Daj jej druhu sancu, maximalne sa znova rozidete po par mesiacoch. Mozno mala naozaj iba zle obdobie a vlastne to ani nebola uplne ona. A to velmi rychlo zistis
kazdopadne opakujem, maximalne sa znova rozidete. No big deal. Po par mesiacoch to nie je az tak strasne a da sa to lahko prekonat a ani nestratis vela casu. Teda pokial nemas 35+ rokov a uz nechces stracat cas.
paradox je ten, ze to je jak nozik do chrbtaktozesomja napísal:co som vsak povazoval len za taku otrepanu frazu, ako sa rozist a neublizit
-
qwerty-xyz
milujem ked na forum pridu radit ludia s 5 timi prispevkami, alias experti na lasku ... to si clovek potiahne z e-cigy pri pc, odpije kavu,... a radsej sa odhlasi s tym ze toto proste nema zmysel, ....
o mesiac je tu autor zase, ako sa v laske strasne trapi. no naco je toto dobre, do pi*e, keby ho cchela je s nim a sa s nim nerozchadza, teraz je s nim lebo v pozornosti nie je nikto iny, a on je nahrada, vypln volneho casu, naivne dumajuci blbecek ktory sniva o tom ze to bude ako kedysi, nie nebude, ... keby mala problemy posledn co spravi je ze ta necha, pretoze to ak by ta SKUTOCNE milovala by jej len ovela viacej pritazilo,tak to pochop preboha. ...
co najskor jej daj velke zbohom, a koniec kontaktu prerusene vsetky kontakty. Hladaj inu. Su metody a taktiky ako spat ziskat babu ktora ta poslala do certa a su sialene efektivne ked sa dobre spravia, ale ty si to posral uz v zaciatku cize je ti to absolutne zbytocne pisat. . .
o mesiac je tu autor zase, ako sa v laske strasne trapi. no naco je toto dobre, do pi*e, keby ho cchela je s nim a sa s nim nerozchadza, teraz je s nim lebo v pozornosti nie je nikto iny, a on je nahrada, vypln volneho casu, naivne dumajuci blbecek ktory sniva o tom ze to bude ako kedysi, nie nebude, ... keby mala problemy posledn co spravi je ze ta necha, pretoze to ak by ta SKUTOCNE milovala by jej len ovela viacej pritazilo,tak to pochop preboha. ...
co najskor jej daj velke zbohom, a koniec kontaktu prerusene vsetky kontakty. Hladaj inu. Su metody a taktiky ako spat ziskat babu ktora ta poslala do certa a su sialene efektivne ked sa dobre spravia, ale ty si to posral uz v zaciatku cize je ti to absolutne zbytocne pisat. . .