[HOONIGAN]

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

[HOONIGAN]

Príspevok od používateľa Hegy »

Co hovorite na tento "zivotny styl" hooning... Su to ludia ktory maju trosku zle poradie koliesok v hlave ale auto robi to co oni chcu, proste sialenci za volantom co si nedavaju servitku pred "usta" pri vyjadrovani sa svojim jazdnym stylom.
Takyto clovek sa casto aj prezentuje oznacenim ktre ste uz mozno niekde videli [HOONIGAN]* napr. u Kena Blocka na jeho showcaroch a gymkhanach.
Urcite sa tu uz rozoberalo kopu "blaznov" na cestach ale niekedy sa utvrdzujem v domneni ze prave tito blazni aj napriek absolutnemu nerespektovaniu cestych pravidiel, su prave tí, ktorí cely zivot jazdia bez zavinenia nehody.
Ano, urcite naseru vela ludi, ale nikomu neublizia.
Mam vela znamych petrolheadov ktori uz co to odjazdili ci uz v roznych motorsportovych disciplinach alebo ich hobby je ich auto a mam pocit ze si nespomeniem na jedneho co by zapricinil nejaku nehodu.
Prílohy
[HOONIGAN]*
[HOONIGAN]*
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: [HOONIGAN]

Príspevok od používateľa Grim »

...ako si hoonia ego na okruhu je asi každému jedno, ale do premávky takýto štýl nepatrí bez ohľadu na to, ako veľmi profesionálny vodič to je...
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Ine je, ked nie niekto honigáň na porobenom aute, ako nejaký bambulo vo favorite. Tieto videá, extrémne jazdy, kadejaké vychytávky majú takmer pravidelne za následok nehody, často i tie ťažké. Vo videách je v drvivej väčšine zobrazené len to pekné. Preto má mnoho ľudí pocit, že to čo robia robia super a nemôže sa im predsa nič stať.
Aj majster tesár sa občas utne, a tu to platí dvojnásobne, nech je človek akokoľvek skúsený.

čo sa premávky týka, absolútne odsudzujem podobné :aasmile20: veci
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Na okruhoch prosím, ale v premávke radšej nie, aj keď on sám nehodu nespôsobí, nikdy nevieš kto môže zle zareagovať a strhnúť tri ďalšie autá...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mne niektoré tie videá honigáňov prišli skôr vtipné a musel som sa na nich smiať namiesto obdivu. No a samozrejme ako ostatní, som striktne proti aby sa tieto omyly prírody za volantom objavovali v premávke. Na okruhoch a vo svojej záhrade nech si jazdia aj na kosačke ak chcú
a že nespôsobili nehodu s tým nič nemá. Ja som tiež nehodu nespôsobil. A tiež nepoznám nikoho kto by spôsobil. A to veru mám aj vodičov začiatočníkov medzi priateľmi. Takže to koľko má kto odjazdené je úplne jedno. Ak sa správa ako má, tak tú nehodu nespôsobí. Ale ak jazdí ako debil, tak ju spôsobí (možno nepriamo)
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

Respect, chlapci to vedia avsak ako bolo povedane na normalnu cestu to nepatri. :nono:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Neviem, mňa osobne takého veci nikdy neoslovili, rovnako ako moto akrobacia (Evel Knievel) atď... Drifting či rallye, ktoré sú na videu viackrát mám rád, ale to nie je "hooniganstvo".

Spaľovanie gúm alebo žeravenie diskov na otuzenom aute neobdivujem, rovnako nie rôzne pokusy o šmyky, skoky a podobne. Tieto debilné nápady v 90% končia medzi fail videami na Youtube, v horšom prípade pre niektorých aj v nemocnici a ľudí, ktorí to robia považujem za debilov.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ach, vobec sa mi nepaci ze drifting je stotoznovany stymto "hoonigan"... V tom videu su zabery fakt dobrych japonskych jazdcov a dava to dojem, ze su neviem aki blazni. (aj ked su, ale samozrejme v dobrom :D )
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Skor som mal na mysli ze rychla a bezohladna jazda takehoto vodica je bezpecnostou niekolko urovni nad trulom ktory ani nevie kam ide a ked zisti ze chce ist "tam" tak tam strhne volant... to som myslel
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Dobre, a taký tvoj honisicigáň ho náhodou obehne, alebo spraví pri ňom nejakú blbosť a hneď zaviní nehodu (nepriamo, ale je to jeho chyba).
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

neviem preco som sa takto nahle stal majitelom skupiny hoonigan (co by mal byt myslim Ken Block) ale rozhodne si myslim ze bude dynamickejsie a efektivnejsie reagovat ako clovek ktory skoci po brzdach zavrie oci a zapre sa do volantu
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ak jazdi tak ako by na cestach mal, a nerobi hovadiny, tak pohoda. Zareaguje rychlejsie a lepsie na nejakeho magora ako bezny clovek. Ale ak robi na cestach blbosti, tak by nemal mat vodicak.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

Ken Block je profesional a tak aj vyzeraju tie videa a uprimne nikdy som nevidel video kde by jazdil na normalnej ceste a ak ano bolo vsetko tomu prisposobene.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

videl som zopar videi Kena Blocka v rally a mal problem niekedy pri obyčajnej vracačke na ručke, bud mu to nevyšlo alebo to prepalil... už neviem ako sa to presne volalo, ale na YT boli take videa a bol to celkom rozdiel oproti tym nafilmovanym akciam kde mina kuželky na 1 cm :)
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Niekde na nete sú aj videá o tom, ako natáčali tie videa Gymkhana. Podľa tých videí to zasa až taký macher nebude. Takže takého stretnúť na ceste v premávke by nebola vôbec nejaká extra výhra. Tých pár zostrihaných videí vyzerá pekne, ale realita je niekde úplne inde.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

co sa tyka Blocka, tak sa na tom vzdy smejem, ze kym nespravil tu seriu gycovych videi, tak o nom nikto nepocul, kto nesleduje rally, a zrazu je z neho uplna hviezda... a hned po prvom sampionate toho roku zacali vsetci na fora vypisovat, ze oni v nom videli talent, ze oni vedeli, ze sa dobre umiestni a podobne, sice za predosle roky mal uz v tych autach cosi odsedene :lol: ved on uz je stary, mu taha na patdesiatku...

hentie kusky, co su na tych videach, a pri tych podmienkach pri natacani, zvladne kazdy lepsi pilot, a to ani zdaleka nemusi jazdit vo svete... ako reklama je to pekna, o tom potom, ja sa smejem na tom, ako to ti ludia beru :) a kto sleduje sampionat, vie, ze az taky perfektny jazdec to nie je... aj na ROC mal velke ambicie, hlavne co sa Loeba tyka a dostal tam na vlastnej pode od neho celkom slusne :)

ten termin "hoonigan" ako taky nepoznam, ani neviem, kedy vznikol, ale poznam tim hoonigan racing division, byvaly monster, kde spominany pan jazdi a aj ho vlastni... v spojitosti s tymi sasami na videach mi to ale nic nehovori... no a k videam samotnym sa snad vyjadrovat nemusim, uz tu vsetko zaznelo, snad len tolko, ze ak sa chcu chlapci niekde blaznit (schvalne pisem "chlapci", lebo hentak dospely clovek nejazdi), nemusia ist ani na okruhy, nech si najdu kludne prazdne cesty a nech blbnu tam... proti tomu nic nemam, ale v takej premavke to nema co robit... uz boli omnoho vacsi profici, ci cele gangy, za vsetky spomeniem napr Mid Night 20 rokov dozadu, a ti tiez nakoniec spravili pekny pruser...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Noobsz DJ napísal:Niekde na nete sú aj videá o tom, ako natáčali tie videa Gymkhana. Podľa tých videí to zasa až taký macher nebude. Takže takého stretnúť na ceste v premávke by nebola vôbec nejaká extra výhra. Tých pár zostrihaných videí vyzerá pekne, ale realita je niekde úplne inde.
Aha cize jazdec ktory jazdi World Rally Chapionship a X-Games autocross na teba nestaci, povedz na rovinu...
Gycove videa, az taky macher...
Hosi verim tomu ze kazdemu z nas by trvalo tyzden natocit 2sekundovy strih z jedneho z ich videi, mne je jasne ze si nesadne do auta a neodbokuje vsetko na centimeter s 600konovou fiestou lebo taky clovek skratka neexistuje ale to ze vobec nieco take existuje je velkym uspechom.
Vidim ze podaktori ste vlastne len nechytili svoj vlacik na ceste k svetovemu sampionatu a vy ste mali byt na ich mieste bohuzial nejakou zhodou okolnosti nieste ... za klavesnicou to ide lahko veru :roll: :roll:
RATZI a ty by si mohol vediet ze i ked nieje zrovna predak vo WRC tak to hned neznamena ze je chudak neschopny vodic... :x
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tomu verim aj ja, ze nam by to natacanie trvalo neporovnatelne dlhsie, to je jasne, a nikto tu nepise opak, alebo snad ano?

nikto sa tu s dotycnym neporovnava a ani nemoze, takze nevidim dovod, preco pises to, co pises... snad tu niekto napisal, ze je lepsi pilot ako on?

ja viem, ze aj ked nie je predak vo svete, tak urcite nebude ani chudak, ani neschopny vodic... napisal som to snad niekam? este hore Ti vysvetlujem, ze mi nepride zabavny on, ale to, co z neho robi mlade publikum... vodic je to urcite na jednotku s hviezdickou...

...opat sme pri tych Tvojich problemoch s citanim a chapanim pisaneho textu... nerob z nas blbcov, ktori neuznavaju svetovych jazdcov, ked tu nikto nic take ani len nespomenul... ked reagujes, v klude si prezri tie prispevky, rozdychaj sa a az potom reaguj... ked to nerobis, potom tak tie prispevky vyzeraju... v profile pises, ze mas 24 rokov, comu fakt niektore reakcie nenasvedcuju... skor potom vyzeraju ako od 18 rocneho zavodnika s cerstvym vodicakom a s tehlou nonstop na pedali...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Blocka žeriem. Je jasné, že čo sa týka seriózneho jazdenia je to tuctová postavička, ale jeho (vôbec nie gýčové) gymkhana videá ma vždy položia do kolien. Je to predsa len borec, a to čo robí, robí dobre. Je to iba šou, ale parádna. Robí to aj live, a je to rovnako super. Neprežívam to, ale keď raz za rok vylezie nové Gymkhana video, vždy sa teším.

Čo sa Hooningu týka, tak celý [HOONIGAN] považujem ibaza akúsi značku, pod záštitou Kena Block-a (dnes už samozrejme oficiálne). A určite to nepovažujem za životný štýl. Ak niekto rád jazdí, a skúša nové veci, aj tak má normálny život. Toto naozaj lifestyle nie je.

//autoeditácia príspevku (11 Máj 2013, 0:20)
Mimochodom, pred pár dňami vyšlo jedno nádherné videjko od Red Bull-u. Ide o Mad Mike-a a jeho jazdu na Novom Zélande. Neskutočne krásne natočené (Art of Flight s autami?) a ukážková vzorka kvalitných kameramanov, produkcie, jazdca, a neviem koho ešte. Odporúčam aj behind the scenes video.

Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Neviem prečo, ale to video mi prišlo strašne nudné. Dokonca by som povedal, že sa mi nepáčilo :)

Čo sa týka hoonigans, tak si myslím, že ide hlavne o značku, ktorú spravili pre Kena Blocka - koniec koncov aj Gymkhana je hlavne o peniazoch a reklame, nie driving skills. Zbytok ľudí (amatéri) sa len snažia kopírovať "blbnutie" za volantom a tváriť sa, že sú drsní adrenalínoví jazdci.
Napísať odpoveď