Mam 17 rokov. Chodim na strednu skolu..... A pointa - otec je alkoholik.
Pracuje v zahranici a ked doma nie je, je tu klud. Co robi v praci ma nezaujima. Vraj ked chodi doroboty nepije, az ked z nej ide na ubytovnu.. Niekto peniaze zarabat musi a z 300€ mesacne nevyzijime
Ak je doma tak uz o 9-tej rana ide do svojej oblubenej krcmy.. Uz o 2 hodiny je kompletne staty.. Nevladze chodit a nema pojem o svete..
Domov sa dotacka ale este stale ma dostatok energie aby ma .... proste nazlostil. Niekedy pride o 3 hodiny, inokedy o 10 hodin. Kazdy den ked je doma to iste... Nevie sa ani normalne vysrat a vzdy je cely zachod zamdany, ma fakt hnusne reci opakujuce sa v priemernej kadencii 20 krat za 5 minut...
Nechce sa mi to dalej rozpisovat kedze by to boli same nadavky tuna...
Dalej este k jeho zdraviu, kedze az tak ukradnuty mi nie je - kazde rano ho taha na zvracanie, kasle,... ale vraj to je cigaretami.. to isto..
Vela krat po pitke zvracia aj pol hodiny... Proste je totalne prepity...
Jednoducha otazka - co mam robit ?
Nerobi taky bordel, zeby som nan zavolal policiu ale ani to by nebolo riesenie. Na liecenie sa neda, kedze nechce ist ani ku doktorovi..
....este raz pisem - niekto zarabat musi... Ked je triezvy povie mi ledva dva slova.. Ked je opity nemam 2 sekundy pauzu od nadavok a demencii..
Tato tema je asi moj posledny pokus o napravu.. Najblizsie ho zavrem na WC, kym nebude triezvy.. Rovnako ma napada diskusia s jeho "kamaratmi" a casnickou, ktora aj ked moj otec lezi na stole mu donesie dalsie pivo................ dik..
Edit: Este som nic nepisal o mame.. Stale ked je ozrany sa tvari, ze nic, ze ho pocuva, ze mu dokonca rozumie, ze sa nic nedeje ked jej povie ze je slapka.... Ked je triezva tak o tom nepovie ani slovo.. Aj jej by som to rad natrieskal do hlavy kedze takto to uz nejde...