Chce sa ku mne vratit ?
Re: Chce sa ku mne vratit ?
Kasli na nu a radsej si najdi nejake hobby ktoremu sa budes naplno venovat
ona si najde mozno ineho ale on bude vacsi nestastnik ako ty ked mu da tak isto kopacky a ty budes mat hobby
najlepsim hobby na zabudnutie je behanie
niekto ma ako hobby po znicenom vztahu ozratie sa a nasledne zbitie nejakej osoby popripade veci 
No to vieš qwerty-xyz, nie každý má čas byť 24 hodín denne na fórum, niekto musí chodiť aj do práce/školy rodina a pod. A to, že tu je raz za čas neznamená, že neviem alebo nedokáže poradiť.
-
ktozesomja
Medium Star
normalne sa cudujem, ze sa tu nasli aj nejaki optimisti 
Ja tomu dam teda cas, uvidim ako sa to bude vyvijat, ci z toho nieco bude .. ale budem sa snazit aby bolo ... ako napisal niekto tu do temy, pri najhorsom sa opät rozideme .. a co? Neumrem kvoli tomu. Mam este len 23, mozem si este dovolit skusat ...
Ja tomu dam teda cas, uvidim ako sa to bude vyvijat, ci z toho nieco bude .. ale budem sa snazit aby bolo ... ako napisal niekto tu do temy, pri najhorsom sa opät rozideme .. a co? Neumrem kvoli tomu. Mam este len 23, mozem si este dovolit skusat ...
Takže si potreboval len nejakú podporu, že ano choď do toho? Písali ti tu ľudia s osobnými skúsenosťami a radili ti dobre, aby si to nechal tak. Ale každopádne konečné rozhodnutie je na tebe, ale mysli nato, nie nadarmo sa hovorí, že dva krát nevstúpiš do tej istej rieky. 
-
qwerty-xyz
autor je ocividne masochista . . .
vsetci vzdy cakaju podporu realne sa nikto realnou a dobrou radou riadit nebude, proste ruzove okuliarky dole chlapcovi nedame, da mu ich dole ona, pri druhej "facke" .... kto ho po dalsom odmietnuti, rsp nechani bude riesit na fore tomu by som najradsej vylepil normalnu.
to ma aj iny vyznam, dva krat sa do tej iste rieky vstupit totizto neda, voda je tam uz inahd_ napísal:ale mysli nato, nie nadarmo sa hovorí, že dva krát nevstúpiš do tej istej rieky.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
matki preco si myslis, ze clovek, tvor omylny bude dnes iny, nez bol vcera? ja si mysim, ze ludia sa nemenia, len sa formuju a ak maju sklon robit take, ci onake veci, tak ich nanajvys mozu v sebe potlacit, ale nemyslim si, ze ich vedia odstranit... navyse aspon z mojho okolia statisticky plati, ze nevstupis dvakrat do tej istej rieky a zazil som to aj na vlastnej kozi... prvykrat som to pripisoval nizkemu veku, druhykrat som sa potreboval presvedcit, ci bola prvotna skusenost len ojedinely jav, dnes uz viem, ze treba za rozchodom spravit hrubu ciaru.. koniec koncov, vzdy pride niekto lepsi
Nikdy si nespravil nic, co s odstupom casu lutujes a dnes uz by si urcite nespravil ? Alebo nerozumies preco si konal ako konal ? Podla mna uplne bezne, clovek sa casom meni, dozrieva, formuje, vsetko v jednom. Osobne nepoznam jediny dlhsie trvajuci vztah, ktory by si nepresiel aspon jednou krizou a rozchodom v nejakej faze, hlavne na zaciatku. Zaciatky byvaju divoke a ak ma pocit ze baba za to stoji, nech ide do toho. Treba byt optimista ale zase moc naivny idealista 
-
qwerty-xyz
to je taka polopravda.....
V reale plati ze ak sa rozides da sa spravit presny metodicky postup s prisnymi pravidlami, v dobe trvania min. 1 mesiac a max pol roka pocas ktoreho vies spravit velmi efektivny navrat ... samozrejme to vyzaduje brutalne planovanie, vela stastia, spravnych ludi do toho, niekolko klucovych situacii a prvotriedne uhranie situacie.
to sa bavime o situacii, kedy sa zena ktora ta nechala bude o teba bit, bude prosit ako chce byt s tebou, bude mat na totalku rozbite sebavedomie, bude revat do vankusa vzdy ked nie je s tebou, vyhne sa akymkolvek inym chlapom a stanes sa pre nu a v jej ociach dokonalym chlapom, co v konecnom dosledku ked si tuto myslienku vstiepi, je tazko jej ju dostat z hlavy..... vytvoris seriu testov, od najjednoduchsich az po tie zlozitejsie, a robis sinusovu slucku velkych rozmerov, potom prejdes len na vrchny obluk ktory drzis dlhsi cas, niekolko skokov do spodnej hranice, a chybova hranica ktoru ti bude tolerovat je 60% ked to zvladnes dobre dostanes sa na chybovku aj 70% ale lepsie je ked sa drzis na hranici 40% chybovosti voci nej v krokoch ktore robis.
Ked jej opatujes lasku rovnako silno je predpoklad (kua pisem predpoklad) ze to bude super na dlhsie obdobie. Ale ako pisem tam je to uz potom dost o planovani, metodike, taktike zvolenych situacii a dalsich veciach.
V reale plati ze ak sa rozides da sa spravit presny metodicky postup s prisnymi pravidlami, v dobe trvania min. 1 mesiac a max pol roka pocas ktoreho vies spravit velmi efektivny navrat ... samozrejme to vyzaduje brutalne planovanie, vela stastia, spravnych ludi do toho, niekolko klucovych situacii a prvotriedne uhranie situacie.
to sa bavime o situacii, kedy sa zena ktora ta nechala bude o teba bit, bude prosit ako chce byt s tebou, bude mat na totalku rozbite sebavedomie, bude revat do vankusa vzdy ked nie je s tebou, vyhne sa akymkolvek inym chlapom a stanes sa pre nu a v jej ociach dokonalym chlapom, co v konecnom dosledku ked si tuto myslienku vstiepi, je tazko jej ju dostat z hlavy..... vytvoris seriu testov, od najjednoduchsich az po tie zlozitejsie, a robis sinusovu slucku velkych rozmerov, potom prejdes len na vrchny obluk ktory drzis dlhsi cas, niekolko skokov do spodnej hranice, a chybova hranica ktoru ti bude tolerovat je 60% ked to zvladnes dobre dostanes sa na chybovku aj 70% ale lepsie je ked sa drzis na hranici 40% chybovosti voci nej v krokoch ktore robis.
Ked jej opatujes lasku rovnako silno je predpoklad (kua pisem predpoklad) ze to bude super na dlhsie obdobie. Ale ako pisem tam je to uz potom dost o planovani, metodike, taktike zvolenych situacii a dalsich veciach.
-
TommyHot
Addict
Nikdy nelutujem to co robim, ale ano spravil som veci, ktore by som chcel urobit inak. Otazne je, ci by som ich naozaj urobil inak, keby dostanem tu moznost. Velakrat sa vo vztahoch stane, ze ludia robia stale dokola tie iste chyby aj ked si uvedomuju, ze by na tom mali nieco zmenit. Ja som si napriklad velmi dobre uvedomoval, ze som na byvalu vyletel za kazdu kravinu, casto som na nu hulakal a daval jej najavo, ze robi chyby, aj ked to boli len malickosti a mohol som to riesit uplne inak. A aj som si povedal, ze to zmenim, ale dlho mi to nevydrzalo. Raz darmo, som cholerik a iny uz asi nebudemmatki napísal:Nikdy si nespravil nic, co s odstupom casu lutujes a dnes uz by si urcite nespravil ?
-
Fabo
Hardcore addict
qwerty ty si iný prípad.
Ostatní, upozornili sme OP, aby nečakal že nadviaže tam kde minule skončil, riziko pozná, ak chce stále ísť do toho, držím palce...
Ostatní, upozornili sme OP, aby nečakal že nadviaže tam kde minule skončil, riziko pozná, ak chce stále ísť do toho, držím palce...
qwerty to ale cakam od teba dalsiu stranovu teoriu
uz si dlho nic nove nepriniesol
uz si dlho nic nove nepriniesol
-
ktozesomja
Medium Star
hej, ja som bol uz rozhodnute predtym, ako som tuto temu napisal, ze idem do toho, ze skusim o nu zabojovat .. a ked to nevyjde, ze nic z toho nebude, alebo z toho bude zas len kratkodoby vztah tak sa nic nedeje. Chcel som si len precitat nejake nazory ludi na toto a mozno kus podpory, aby som do toho naozaj isiel.
-
qwerty-xyz
stranova by nebola, nezmestilo by sa to proste, je to rozsiahla, obrovska taktika. Nemal som vtedy na vyber, proste som chcel jednu zenu a chcel som ju strasne moc, neostavalo mi nic ine len pouzit vsetky dostupne prostriedky k jej ziskaniu, teraz ju mam a som happy,.... klop klop klop. . . .
qwerty prosím, napíš to sem. To je tak fantastické čítať ťa.
cim viac stran tym lepsie 
-
qwerty-xyz
pinco mal som to rpzpisane ale zavrel som to, nema to zmysel, je toho vela a ked to napisem v strucnosti proste to nikto nepochopi lebo to je proste obsiahle a dlhodobe.
-
axxis
Addict
rozmyslal som, ze by som aj nieco napisal na toto, ale nic nemam. proste nic. pri takto vysokej urovni geniality uz jednoducho niet co dodat.qwerty-xyz napísal:to je taka polopravda.....
Qwerty, myslim, ze nehovorim len za seba ked Ti navrhnem aby si napisal knihu. Proste az zomries nieco by po Tebe malo zostat, myslienky takto brilantne by nemali nikdy zmiznut zo sveta.
edit:// Este ma tak napadlo, spolupracoval si niekedy (alebo sa chystas spolupracovat) na vedeckej praci tohto chlapika? Myslim, ze vyskum Vas dvoch je v principoch velmi blizky a mohli by ste jeden druhemu vniest do prace nejaky novy vietor, novy pohlad na zlozite problemy, vytvarat robustne definice, publikovat.
http://www.cas.sk/clanok/77181/pavol-ne ... sveta.html
-
qwerty-xyz
myslim axxis ze si padly na hlavu.
Skutocnost ? ja mam peknu zenu ty nemas ziadnu ...
Preco ja mam a ty nemas ? ... odpovedz si sam.
Moje terie, taktiky a podobne ? bud tomu veris alebo nie, bud ti to pojde alebo nepojde. drviva vacsina ludi co to vie proste drzi hubu, vacsina z tej drvivej vacsiny su typci co tr*kaju pekne zeny rad za radom ako za ligu, a ked budu chciet votrtkaju aj tu tvoju ked nejaku budes mat, a ty sa budes na fore vyplakavat ako to je mozne. Namiesto toho aby si tu do kazdeho pi*ov***, a spochybnoval vsetko a vsetkych, postav sa pred zrkadlo a zacni pi*ov*** do seba, bude to ucinnejsie a efektivnejsie.
Skutocnost ? ja mam peknu zenu ty nemas ziadnu ...
Preco ja mam a ty nemas ? ... odpovedz si sam.
Moje terie, taktiky a podobne ? bud tomu veris alebo nie, bud ti to pojde alebo nepojde. drviva vacsina ludi co to vie proste drzi hubu, vacsina z tej drvivej vacsiny su typci co tr*kaju pekne zeny rad za radom ako za ligu, a ked budu chciet votrtkaju aj tu tvoju ked nejaku budes mat, a ty sa budes na fore vyplakavat ako to je mozne. Namiesto toho aby si tu do kazdeho pi*ov***, a spochybnoval vsetko a vsetkych, postav sa pred zrkadlo a zacni pi*ov*** do seba, bude to ucinnejsie a efektivnejsie.
-
axxis
Addict
ja Ti ani neviem. je to preto, ze moja chybovost pri metode vrchnej slucky sinusoveho obluku je viac ako 70% zatial co Tvoja je nizsia ako 60?qwerty-xyz napísal: Preco ja mam a ty nemas ? ... odpovedz si sam.![]()