Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa hughito »

Treba cvičiť technicky 100% správne + vyjedz dávku nejakého produktu na kĺby, to tiež pomôže.
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

emkej napísal:áno samozrejme, že sa umelinám budem snažiť vyhýbať a jasné, že bezhlavo neverím, mne len išlo o to, že napísal, že tvaroh s piškótami ti nahradí všetko, veď som to aj napísal či nesúhlasíš ani s tým?
Nie som sice jeho hovorca ale ked tak citam tie jeho prispevky tak tam nikde nevidim ze by pisal ze tvaroh s piskotmi nahradi vsetko.
alebo myslíš, že aj kreatín obsahuje nejaké umeliny? myslím na čistý monohydrát
Bohvie co tam sypu, to ze je tam napisane 100% monohydrat tiez nemusime hned verit. Kazdoapdne ale kreatin je dost velka zataz na pecen a ja osobne zas az tak za zarzacnu latku ho nepovazujem, ale to je uz iba osobna skusenost.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

ak to dávkuješ normálne tak to záťaž nieje, tiež ho nepovažujem za zázračný ale určite nieje placebo
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

cinges napísal:cavte, chodil som cvicit dake 2 roky dozadu, a vcelku ma boleli klby.. Teraz by som chcel znovu zase zacat postupne, mohli by ste mi nieco poradit na klby..? nech tolko nebolia pri namahavom cviceni?
Ja mam dobre skusenosti s Flexit-om od vyrobcu NUTREND... Pokial chces este lepsiu prevenciu tak mozes zainvestovat do Animal Flex.. vela odporucani od uzivatelov... no len ako som pisal, je to asi 3x tolko € ako za Flexit... inak ked budes cvicit, tak zo zaciatku chod zlahka na vahy.. aspon ten mesiac...
Bohvie co tam sypu, to ze je tam napisane 100% monohydrat tiez nemusime hned verit. Kazdoapdne ale kreatin je dost velka zataz na pecen a ja osobne zas az tak za zarzacnu latku ho nepovazujem, ale to je uz iba osobna skusenost.
hmm.. neviem ci je to dost velka zataz na pecen, kedze telo si same vyprodukuje denne par g. kreatinu aj samo...

Ono je tazko niekoho presvedcit o tom, ako je co zdrave a co je vhodne a co nie je, ked clovek ma uz na iste vyrobky uzatvoreny nazor... musis skusit, alebo proste nie... :) Ja som skusil uz 3X kreatin a najlepsie som citil samotny monohydrat.. Mal som aj Creator od Biotechu, ale z neho som teda nic nemal... samozrejme, na kazdeho ma nieco ine aj iny vplyv.. nie je to 100% na kazdom jedincovi rovnake
muay thai
Light Expert
Light Expert
Bydlisko: In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti Amen ;)

Príspevok od používateľa muay thai »

@emkej nemyslel som uplne tak ako si to pochopil, nie tvaroh a piskoty nenahradia vsetko - pestra strava a zdravy zivotny styl... bla bla bla to je zaklad, ide my skor o to ze naozaj nemozes vediet co vsetko v tom je a ake neziaduce ucinky to moze mat ked bude clovek stary, ale to je len moj pohlad na vec :posilka1:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Rozoberáte to ako nejakú novinku. Takmer všetko, čo kúpiš v obchode, nevieš, čo obsahuje a aké vedľajšie účinky to má a bude mať, keď budeš starý.
hughito
Redeemer
Redeemer

muay thai napísal:@emkej nemyslel som uplne tak ako si to pochopil, nie tvaroh a piskoty nenahradia vsetko - pestra strava a zdravy zivotny styl... bla bla bla to je zaklad, ide my skor o to ze naozaj nemozes vediet co vsetko v tom je a ake neziaduce ucinky to moze mat ked bude clovek stary, ale to je len moj pohlad na vec :posilka1:
Prosím ťa, netreba to preháňať - aké nežiaduce účinky? Proteín, kreatín či nejaké aminokyseliny?

To, čo tu rozpisoval kali je síce hypoteticky možné, ale ono, ako aj napísal, sa to dá aplikovať na všetko (lebo sa to aj deje v rôznych sférach), takže to by som nemohli nič kúpiť, iba si vyrobiť/dochovať.

Dobrá suplementácia je určite veľké +, nejde o zázrak, ale určite to človeka posunie rýchlejšie vpred a kvalita je lepšia.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak sorry, beriem potom späť, zle som to pochopil ale stále si myslím, že to netreba takto preháňať, skontrolovať zloženie a čo sa o tom píše na nete ale inak ako pinco píše aj pri obyč. potravinách nezistíš či to obsahuje to čo tam píše alebo nejaký iný lacnejší, škodlivý variant
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

berie niekto z vas kreatin? mali ste už vedľajšie učinky? vaš nazor na to je to dobre ? viem akurat to že budem mať v bunkach vodu a to naberie na svaloch kondiciu a potom to spaľovať
pinco
Darca
Darca

A načo to vlastne chceš brať, keď ani nevieš poriadne k čomu to slúži? Radšej cvič a nevymýšľaj hlúposti. Kreatín ti netreba.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

japaja napísal:berie niekto z vas kreatin? mali ste už vedľajšie učinky? vaš nazor na to je to dobre ? viem akurat to že budem mať v bunkach vodu a to naberie na svaloch kondiciu a potom to spaľovať
Ja ho beriem a žiadne vedľajšie účinky nepociťujem.
Mani
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mani »

Berie alebo bral tu niekto GAINER Mutant mass ? Ak ano, mozem sa spytat na kolko Vam vystacilo jedno 7KG vreco a ako presne ste to davkovali v treningovy a netreningovy den ? Viem ze to mam napisane, ale chcem vediet Vase nazory ako ste to brali vy a ake boli ucinky.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

- ako dlho ti to vydrží si vieš presne vypočítať podľa toho ako to plánuješ dávkovať, ja som to bral 2x denne po 2 odmerky ale potom som kvôli škole prestal na chvíľu cvičiť tak som ho aj prestal brať a ostala mi ešte taká 1/3 cca
- pribral som určite ale presne číslo ti neviem dať, keďže sa už nepamätám koľko som vtedy vážil
- príchuť mám čokoládu a som spokojný
muay thai
Light Expert
Light Expert

japaja napísal:berie niekto z vas kreatin? mali ste už vedľajšie učinky? vaš nazor na to je to dobre ? viem akurat to že budem mať v bunkach vodu a to naberie na svaloch kondiciu a potom to spaľovať
Mal som take flaky na kozi ked som to bral, nic vazne, potom zmizli.
pinco
Darca
Darca

Ja ho mám teraz 2. týždeň. Mám tam možno na 2 dávky.

Dával som vždy ráno s mliekom hneď po zobudení. Po tréningu s vodou a večer sem-tam s mliekom, občas s vodou. Pár-krát som ho striedal s proteinom, lebo tá istá chuť časom lezie na nervy. V netréningový deň to isté. Mne však občas časovo nevychádza ísť sa najesť, tak preto dám jednu dávku aj navyše, ale taký normál u mňa je 3x za deň. Ráno, po tréningu a večer.
hughito
Redeemer
Redeemer

muay thai napísal:
Mal som take flaky na kozi ked som to bral, nic vazne, potom zmizli.
:lol: Si si istý, že to bolo spôsobené kreatínom?
muay thai
Light Expert
Light Expert

hughito napísal: :lol: Si si istý, že to bolo spôsobené kreatínom?
Ked neratame tie moje vseliake exemy, plesne a stratu pigmentu tak ano pan vtipny som si isty. :smt062 :smt006
Bonpari
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Bonpari »

ach jaj, keby ste vedeli o com ten kreatin ako taky vlastne je, ako funguje, kolko studii bolo o nom vypracovanych, tak by ste tu nikoho s tymi vasimi vedlajsimi efektami neobtazovali, lebo tie cisty kreatin proste NEMA.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ahojte

cvicim tak rekreacne - kliky, brusaky... moja otazka znie co najlepsie spravit po cviceni ? - pretoze teraz ma zvykne boliet krk vzdadu a prechadza to do chrbta take daco ako stuhnute svaly / natiahnute - takze ako cvicit po cviceni ? co robite po cviceni ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Neviem síce z čoho to môžeš mať, asi robíš niečo zle, ale rob strečing pred aj po cvičení.
Napísať odpoveď