MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Trapas cely hokej, vidno ze minuly rok to bola nahoda, ale kazdy uz rozpraval, ze tento rok mediala... sa smejem 
Škoda toho gólu. Daňo doniesol aj energiu, ale každé jeho striedanie smrdí vylúčením.
no super, ďalší "tiež fanúšik" sa nám vynoril ..nezabudni potom fandiť so svojimi kolegami keď sa dostaneme ďalekoTrapas cely hokej, vidno ze minuly rok to bola nahoda, ale kazdy uz rozpraval, ze tento rok mediala... sa smejem
ach ja mam vždy take nervy na to...teraz tu žrdku čo trafili na konci..nam padaju take divne goly, vid teraz tento od hokejky, uplne, štastny odrazeny puk..pritom stači začat hrat, stači sa dostat do obratok a super je slabučky, nevedia kam...takto je to na nas
ale verim ešte v obrat
ale verim ešte v obrat
Že náhoda ...facepalm
Keď budeme hrať ako túto tretinu tak to otočíme snáď. Tolko šancí
Keď budeme hrať ako túto tretinu tak to otočíme snáď. Tolko šancí
Nechcem tu šíriť pesimizmus ale nechať si nasoliť od Lotyšov 4 kusy za 2 tretiny je bieda. Ale mám tušák, že ešte otočía,
Ano nezabudnem, Meťjumetju napísal: no super, ďalší "tiež fanúšik" sa nám vynoril ..nezabudni potom fandiť so svojimi kolegami keď sa dostaneme ďaleko
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Philop25, ty si asi jeden z tych co nechape, ze na MS staci skoncit v skupine 4 a prejst cez stvrtfinale, potom je medaila na 75% ista... alebo snad chces aby valcovali vsetko ako v Turine a vypadli v stvrtfinale? 
ono nejde o to aby vyhrávali zápas rad radom...keď prehrajú svet sa predsa nezrúti, ide ale o to, že mať tak hratelného supera ako je Lotyšsko a hrat s nim takto laxne... no na nervy 
veď hrajú dobre, len chýba nám to povestné šťastie 
// oni majú v hlave zafixované, že musia každú tretinu do minúty po začiatku inkasovať gol?
// oni majú v hlave zafixované, že musia každú tretinu do minúty po začiatku inkasovať gol?
tak toto už asi neotočia no
a je tam piaty 
Chceli ste do brány Janusa tak tu to mate
pan karmista inteligent: si strc nieci falus do ust, ruky napchaj do riti, bud ticho a nic nepis, lebo co prispevok to ko*ot.

Chceli ste do brány Janusa tak tu to mate
pan karmista inteligent: si strc nieci falus do ust, ruky napchaj do riti, bud ticho a nic nepis, lebo co prispevok to ko*ot.
a niekto tu hovoril o lotysoch aky su najslabsi
papierovo lahky super a aha aky debakel nam davaju,
slabota z nasej strany tak sa netreba tomu cudovat, aj rusaci si dnes vylamali zuby
slabota z nasej strany tak sa netreba tomu cudovat, aj rusaci si dnes vylamali zuby
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Toto sa uz ani pozerat neda co robia od tej presilovky 
slovenskoooooo
Ja som spokojny s vysledkom treba to prijat tak ako je
moj tip na postujucich z tejto je usa, finsko, rusko a francuzko
slovaci maju dost uspechov preco ich zopar nedoprajete francuzom?
dufam ze francusko postupi lebo fandim francuzom kedze fandim aj vo futbale Paris SG
ja nefandim slovakom lebo tu na stadionoch su chuligani, hulvati a nadavajuci dochodcovia 
nepomylil si si nahodou hokejovych divakov s futbalovymi?
Ludia fandia mestam v ktorych sa ani nenarodili a fandia im nikoho nepoburuje ze kopa slovakov ako repa ked su majstrovstva fandia Mančestru alebo čelsí londín, no a ja nefandim slovakom v hokeji ci vo futbale 
pleties piate cez deviate...co ma spolocne extraliga s MS?
žiaľ...žiadne plané nádeje....vyhral lepší, zaslúžene...aj keď v prvej tretine sme mali na zvrat, tam sa to malo zlomiť
- Prílohy
-
- facepalm.jpg (13.05 KiB) 769 zobrazení