MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
az na jeden gol sa zmozeme? to co je
a este proti rakusanom 
Header.. hej, ale tie pekné šance, čo teraz mali slovinci v oslabení - sami pred brankárom, som nechápal. No čo nedali, tak o pár sekúnd dostali...
komentator zapotil ze musime zvladnut TAZKY zapas proti rakusanom
to sa blbo pocuva
No ak Rakúšania fuknú nejaký usmoklený, tak sme pekne v prdeli..
veru este rakusania bojuju o vyhru, citia sancu no tazkopadny nepozeratelny hokej
aspon ze faninky su pozeratelne
aspon ze faninky su pozeratelne
Čo ja si pamätám, tak furt tak bolo, furt upotené výhry 2,3:1 remízy 2:2, 3:3...
Uf oslabovka, snad udrzime ten bodik, v boji o zachranu nam pomoze
-
pesinko2468
Expert
kde sledujete hokej ?? P.S. som v CZ dik
Však si zapni ČT online.
-
pesinko2468
Expert
prosim prosim posli priamy link ak sa da
Mamma mia! 
A sme doma 
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Ničmenej, s veľkou radosťou si pozriem semifinále SWISS - FRANCE, RUSSIA-CANADA
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Ničmenej, s veľkou radosťou si pozriem semifinále SWISS - FRANCE, RUSSIA-CANADA
2 prehry z TOP favoritmi majstrovstiev nás budú ešte mrzieť 
Nebojte, pri takých výsledkoch, aké na týchto MS sú ešte vymlátime Rusov alebo Amíkov 
To určiteMuffi napísal:Nebojte, pri takých výsledkoch, aké na týchto MS sú ešte vymlátime Rusov alebo Amíkov
takto ich vymlatime urcite ked nevieme premenit ani jedno trestne strielanie 
Mali by sme začať hrať na remízy 0:0.
škoda reči už...
begbeee písal o Vanekovi, ako hráčovi schopnom rozhodnúť, dnes ten bodík, ktorý vybojoval práve Vanek, bude možno ešte chýbať...
Keď sa nedarí, treba urobiť dve vecí - výmena brankára (v tom to dnes nebolo) a premiešať zostavu...ja si nemôžem pomôcť, ale keď vidím Kopeckého ako má xicht o meter pred nohami, tak neviem, či nemá aj nejaké zranenie, alebo či je tak unavený, alebo čo mu je, ale jeho korčuľovanie mi príde neskutočne ťažkopádne...
Už iba veriť v zázrak nám pomôže. Minulý rok to bolo iné v tom, že s favoritmi sme hrali prvé tri zápasy: Kanada, Fínsko, USA...teraz v posledných zápasoch nás čakajú Rusi a USA, a tých by sme prekvapili, keby sme hrali s nimi prvý zápas...USA sú momentálne rozohraní a Rusi po prehre s Franciou si už nemôžu dovoliť vypustiť zápas...Fandíme USA aby porazili Franciu a potom aby Lotyši taktiež frantíkov porazili, čo bude pre nich zápas o zotrvanie v A-kategórii...a tým nám môžu pomôcť...a tiež by sme mohli niečo uhrať s USA....
Keď sa nedarí, treba urobiť dve vecí - výmena brankára (v tom to dnes nebolo) a premiešať zostavu...ja si nemôžem pomôcť, ale keď vidím Kopeckého ako má xicht o meter pred nohami, tak neviem, či nemá aj nejaké zranenie, alebo či je tak unavený, alebo čo mu je, ale jeho korčuľovanie mi príde neskutočne ťažkopádne...
Už iba veriť v zázrak nám pomôže. Minulý rok to bolo iné v tom, že s favoritmi sme hrali prvé tri zápasy: Kanada, Fínsko, USA...teraz v posledných zápasoch nás čakajú Rusi a USA, a tých by sme prekvapili, keby sme hrali s nimi prvý zápas...USA sú momentálne rozohraní a Rusi po prehre s Franciou si už nemôžu dovoliť vypustiť zápas...Fandíme USA aby porazili Franciu a potom aby Lotyši taktiež frantíkov porazili, čo bude pre nich zápas o zotrvanie v A-kategórii...a tým nám môžu pomôcť...a tiež by sme mohli niečo uhrať s USA....