HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla neskoro

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla neskoro

Príspevok od používateľa uplink »

Ahojte,

Tak, mám telefón síce len pár minút v rukách, ale plus mínus vďaka fantastickému zálohovaniu dát na google serveroch mám všetky veci po starom takže som len updatol na 4.2.2 a voila, môžem napísať aspoň prvý dojmy, začnem tento krát tými negatívnymi:

:minus: zvláštna vzorka v tvare mriežky na displayi [niečo, čo má doriešené len Apple na svojich kapacitných displayoch :/]
:minus: plastové okraje, keď som vkladal simku, tak som si tam všimol taký fabrický nedostatok, proste plast, vďaka Bohu že len na okrajoch :)
:minus: kalendár mi vo widgete nezobrazuje udalosti, len že sa tam "niečo" bude diať, možno si to len zle pamätám, že to tak nikdy nerobilo, neviem. No tak to nedomysleli, teraz je najlepší week view a nie montlhy view, tu vedie Xperia jednoznačne.
:minus: absencia SD karty
:minus: nemá vyberateľnú batériu
:minus: nedá sa vypnúť blinkfeed :smt098
:minus: dnes ráno, aj včera večera sa mi po zobudení z leteckého módu trochu zasekával, avšak faktom zostáva že letecký mód nahadzuje najrýchlejšie [ale NIE najpohodlnejšie [t.j. bez PiNu ako napríklad Xperia]] zo všetkým vlajkových lodí, ktoré som testoval
:minus: len 5 domovských obrazoviek, z toho jednu za*iera blinkfeed :nono:
:minus: widgety síce pribudli, ale nesú sa v duchu "moderny", takže sú jednoduché a minimalistické
:plus: :minus: power tlačidlo hore / diaľkáč
:minus: :plus: designovo je fakt pekný, ale iPhone 5 či Xperia Z sú na tom veľmi podobne, dokonca by som povedal že iPhone 5 je o chĺpok luxusnejší.

:plus: asi najúžasnejší display aký som mal kedy možnosť vidieť [4S, 5, SGS III, SGS iV, SGN II, HTC One X, Xperia Z...]
:plus: kovový :smt007
:plus: vyzerá že sa nebude zaťapkávať
:plus: prekvapivo ľahký
:plus: sadne do paprče, ako riťka na šerbeľ, myslel som že to bude veľká lopata, no nie je, palcom sa mi behá po celom mobile veľmi pohodlne
:plus: ešte jednoduchšia a ešte funkčnejšia klávesnica, avšak nie až taká pekná ako je na iPhonoch, či Xperiach, ale zase o to funkčnejšia
:plus: zvuk, zvuk, zvuk a ešte raz zvuk. Aj vl. repro, aj slúchadlá pribalené ku fónu, naozaj rešpekt. Porovnané s Xperiou Z, ktorá predstavovala do teraz v danej oblasti neprekonateľný top s jej pribalenými slúchadlami. Avšak nie je až taký výkonný ako notebook, ale netbooku sa vyrovná. Zvláda aj hlučné pasáže a nechrapčí, resp. nepodlieha skreslovaniu
:plus: HTC Sense prostredie [kalendáre, export/import udalostí, etc. etc. etc.]
:plus: hudobný prehrávač prehráva foldre!
:plus: je fakt rýchly - spustený rezidentne viber, skype, whatsapp, spustil som hru a počas hovoru mi šla hra bez zvuku rýchle loadingy, rýchle písanie správ, žiadne zasekávanie, otestované 4 BT handsfree, 3 Jabra a 1 nokia. Bezchybné, rýchle prijpojenie, bezproblémové nájdenie BT, dosah cez 2 byty

Takže veľké "bu bu bu" od HTC na mňa nespravil až také "bu bu bu", avšak aj po prvých minútach musím uznať že je to 100% ich najlepší telefón a momentálne modely na trhu mu jednoducho nemajú v čom konkurovať, možno vo foťáku, to otestujem neskôr ako sa predvedie 2µm megapixel v praxi...

Čiže prvé dojmy sú zmiešané, updatnem počas týždňa, resp. víkendu niečo solídnejšie. Každopádne, po tom ako ho držím v rukách mám taký pocit že do budúcna prechod na niečo plastové, alebo nesklenené bude extrémne ťažký, ba priam z momentálneho pocitu nemožný.
Prílohy
htc-back.jpg
htc-front.jpg
htc-front-2.jpg
amozoneSK
Light Star
Light Star

Re: HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla nesk

Príspevok od používateľa amozoneSK »

cauko, odkial si ho bral ? ja stale cakam na moj od Orange :/
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

amozoneSK - skôr ako 17teho sa nedočáš [asi] :/. Mám ho z ebayu z Nemecka/Mníchova. 699 mobil 25 poštovné. Došiel za 6 dní!
amozoneSK
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa amozoneSK »

mam od nich info ze koncom tohto alebo v priebehu buduceho, takze dufam.. Orange mi ho da za 199, takze sa mi neoplati kupovat ho niekde inde, ale uz sa proste nemozem dockat, strasne ma oslovil ten mobil.. uz mam prenho doma pripravene vsetko, obaly, screen protector atd., uz nech je tu :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

To povedali aj mne pred mesiacom v O2, že "tento týždeň" a v Orange mi povedali že "tento týždeň". 5, 6 a 7meho. Tak sa Ti snáď pošťastí.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Do pindy, krása, aj ja chcem :smt007 Vo voľnom predaji bude kedy?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

uplink ten kúsok plastu tam AFAIK musí byť kvôli anténam, inak by boli tienené telom a nič by si nechytil
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Fabo - čítal som. Tak tam mali *ebnúť tekuté sklo :D...
lukas9206 napísal:Do pindy, krása, aj ja chcem :smt007 Vo voľnom predaji bude kedy?
[ne]oficiálne od 17teho tento mesiac...
http://www.webtelefony.sk/index.php?rou ... uct_id=309
tu dokonca píšu že skladom...

Takže ak ho chceš, tak ten pán aj v telefóne povedal že je skladom. Avšak ten eshop moc nepoznám, takže zaňho ruku do ohňa nedám...
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

vyskusaj prosim ta aj citlivost gps :wink:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ake sluchadla k nemu mas? nejake od HTC alebo Beats?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

HTC - lacné šunty, hrajú lepšie ako tie ku Xperii Z :D
Prílohy
lacne-sunty.jpg
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

akurat som cital, ze predstavenstvo HTC si mysli, ze ludia si nekupuju smartphony kvoli sluchadlam. To je dobry bullshit. Vacsina ludi co si kupi drahy telefon ho vyuziva namiesto mp3 prehravacov. Oni tam daju HTC sluchadla namiesto beatsov len aby usetrili :(
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

tak tento pomstitel sa uz nezadrzatelne blizi do mojich paprci .. uz len nech mi paypal refundne zadrzane prachy :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Kok - od kiaľ ho máš Ty? :)
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

z jedneho e-shopu tuna v UK. za 480£
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

guess.whoo napísal:akurat som cital, ze predstavenstvo HTC si mysli, ze ludia si nekupuju smartphony kvoli sluchadlam. To je dobry bullshit. Vacsina ludi co si kupi drahy telefon ho vyuziva namiesto mp3 prehravacov. Oni tam daju HTC sluchadla namiesto beatsov len aby usetrili :(
Väčšina ľudí ktorým na tom záleží už má nejaké normálne slúchadlá svoje.
Načo by mi boli nejaké štuplíky Beats, keď mám na doma Bose a na nosenie vonku trebárs porty?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Dost ma hneva, ze nikdy neekzistuje moznost vybrat si cisty android, alebo nadstavbu vyrobcov..Ze tam mas len to, co ti daju.. Tiez som rozmyslal nad nim, ale tolko si pockam na phone od googlu.. aj ked to bude rok.. Tieto luxusne phony mi pridu strasne krehke, nemozes ho nosit bez toho, aby si mal nejaky kryt..raz ti padne blbo na zem, a si v haji.. a sony? mi pridu ako najhnusnejsie mobily, podla mna vyzeraju strasne..obycajny hranol, bez nicoho, fuj! Dizajnovo sa mi najviac pacili one x a niektore od motoroly.. A cena mi pride tiez strasne prehnana, preco by to nemohli dat o kilo lacnejsie? aaa, aka je este moznost, ze v nasledujucich generaciach budu dodavat mobily aj so stylusom ala note? Tiez som este strasne rozmyslal nad note2, ale samsung nemam rad..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

guess.whoo napísal:akurat som cital, ze predstavenstvo HTC si mysli, ze ludia si nekupuju smartphony kvoli sluchadlam. To je dobry bullshit. Vacsina ludi co si kupi drahy telefon ho vyuziva namiesto mp3 prehravacov. Oni tam daju HTC sluchadla namiesto beatsov len aby usetrili :(
máš k tomuto tvrdeniu nejaký overený zdroj s anketou? Lebo ja osobne si tiež telefon nekupujem pre hudbu. Ak chce človek počúvať hudbu, kúpi si mp3 player. Ak chce fotiť, kúpi si foťák. Ak chce surfovať na webe, kúpi si tablet... Mobil je telefon. A to že to má funkcie navyše je bonus, ale s tým tvrdením HTC celkom súhlasím.
Okrem toho, slúchadla si predsa môžeš vymeniť za také ako chceš. Tak aj keby tam žiadne nedali, nevidím v tom problém kúpiť si nejaké v elektre za 5€
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

Suhlasim ze sluchadla si kazdy kupi sam ale pri drahších modeloch by mohli byť lepšie slúchadlá...
audiotrack: podla tvojho názoru ti stačí 3310 kedze je mobil telefon...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to ideš už do extrému. jasné že tie funkcie sú vítané, ja si tiež pustím hudbu z mobilu keď som na korčuliach alebo si zasurfujem na nete keď sedím na záchode :) Ale z 95% používam mobil iba na volanie, sms a budík.
Ale komu na tej hudbe a dokonalom zvuku záleží až do takej miery, že ho nejaké slúchadlá dokážu rozhodiť, tak si kúpi normálny mp3 prehrávač čo má omnoho lepší zvuk ako nejaký mobil. Samotné slúchadla ti dobrý zvuk nespravia. Rovnako ako si nebudem kupovať mobil s 5mpix foťákom len preto, že chcem foťák. Ak chcem foťák, kúpim si kompakt s 12mpix.
Slúchadlá na mobil sa dávajú pre handsfree aby si ho mohol používať napríklad v aute. To je ich primárna funkcia. Sekundárna funkcia je počúvať hudbu napríklad na ceste (kde máš aj tak ruch z okolia). Kvalitné slúchadla beriem pri mobiloch ako robil sony-ericsson tie rady walkman alebo nokiácke music telefony. Ale nie pri takomto "obyčajnom" univerzálnom mobile.
Napísať odpoveď