Herná myš do 20€
Herná myš do 20€
Zdravím , chcel by som si kúpiť neaku hernu mys do 20 € . rozmyslal som o niecom takomto napriklad : http://www.alza.sk/a4tech-f5-v-track-d317105.htm
mate niekto s touto mysou skusenosti , popripadne poznate neaku lepsiu mysku v takomto cenovom rozhrani?
mate niekto s touto mysou skusenosti , popripadne poznate neaku lepsiu mysku v takomto cenovom rozhrani?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Herná myš do 20€
a4tech nieje práve najlepšia značka
poznas nieco lepsie do takejto ceny co by som mohol kupit?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Jeho nepočúvaj! Pre neho všetko, čo nieje razer, nvidia alebo asus je automaticky úplná sračka... A4tech si veľa ľudí pochvaľuje a pre teba je to asi najlepšie riešenie v tejto cene.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Dohoď si na G300, alebo G400.
Corn Flake - Nebral by som to tak. V podstate má pravdu. Kto konkuruje ASUSu? MSi, alebo GA? Ani moc nie, možno tak farebnými krabicami a OC, ale stabilitou 100% nie. Kto konkuruje nvidii? AMD? Určite nie. Možno tak hrubou silou, ale opäť, stabilita a spoľahlivosť, či kompatibilita to nie je. Tak isto je na tom aj Intel, EVGA, iiYama, Eizo, DELL a iné značky. Jednoducho majú hrubú kvalitatívnu a servisnú prevahu.
A navyše ak ide vyhodiť 20 éčiek za A4Tech myš, ktorá síce dopadla dobre v reckách, ale rozhrká sa do pol roka, tak potom už radšej investovať 25-30 eur rozumne, do myšky ktorá možno parametrálne tak nežiari, ale určite úlohu splní.
Mal som rôzne myšky, a už mám skoro pol dekády Death Addera, jednoducho nechce umrieť, tak ho nemením. Tak isto mám skoro 10 rokov MS Natural 4000. Proste dobrý HW Ti vydrží, zlý sa rozpadne o pol roka, alebo o rok.
Corn Flake - Nebral by som to tak. V podstate má pravdu. Kto konkuruje ASUSu? MSi, alebo GA? Ani moc nie, možno tak farebnými krabicami a OC, ale stabilitou 100% nie. Kto konkuruje nvidii? AMD? Určite nie. Možno tak hrubou silou, ale opäť, stabilita a spoľahlivosť, či kompatibilita to nie je. Tak isto je na tom aj Intel, EVGA, iiYama, Eizo, DELL a iné značky. Jednoducho majú hrubú kvalitatívnu a servisnú prevahu.
A navyše ak ide vyhodiť 20 éčiek za A4Tech myš, ktorá síce dopadla dobre v reckách, ale rozhrká sa do pol roka, tak potom už radšej investovať 25-30 eur rozumne, do myšky ktorá možno parametrálne tak nežiari, ale určite úlohu splní.
Mal som rôzne myšky, a už mám skoro pol dekády Death Addera, jednoducho nechce umrieť, tak ho nemením. Tak isto mám skoro 10 rokov MS Natural 4000. Proste dobrý HW Ti vydrží, zlý sa rozpadne o pol roka, alebo o rok.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
lepšie by som to ani sám nenapísal
Btw corn flake je jedna z tých sporiviek čo ešte aj myš objednáva z Číny
Btw corn flake je jedna z tých sporiviek čo ešte aj myš objednáva z Číny
Do 20 by som zobral nieco taketo: http://www.alza.sk/cm-storm-xornet-d281333.htm ked uz chces nieco lepsie tak budes musiet priplatit (napr. G400, ... ). Jednoducho v takej cenovej kategorii nemozes cakat zazraky najma ked to ma byt aj na hranie. A4tech radsej nejdem komentovat.
Určite odporúčam Roccat Lua. Síce stojí asi 27€ čiže cez tvoj limit ale podľa mňa sa oplatí viac ako kúpiť nejakú za 15€ a potom plakať že ti skáže kurzor po obrazovke alebo že ti vrzgajú plasty na nej.
Roccat mysky tiez nie su vyhra... Logitech alebo MS ked uz. Mam Sidewinder uz cez dobre 3 roky a je ako novy.
takze ako ja by som chcel za neaku lepsiu mysku som chcel dajaku razer naga ale mi to prude ako vela penazi este neviem ci nieco kupim ale este sa rozhodnem.
-
aviceN
Guru
pouzivam A4Tech 750-bk tusim ze to je a nemozem povedat ze by sa "rozhrkala" ako bolo povedane hore, za tu cenu super mys...
ja by som dohodil par šušnov a kúpil G400. Za tú cenu skvelá myš.
Pri týchto logitechoch mám pocit že sú nesmrtelné. Sám mám G5 od začiatku roku 2006 a nemôžem sa jej zbaviť, stále ide jak za nova
Pri týchto logitechoch mám pocit že sú nesmrtelné. Sám mám G5 od začiatku roku 2006 a nemôžem sa jej zbaviť, stále ide jak za nova
Nezobecnoval by som to na znacky. Napr kto konkuruje ASUSu v com ? Pretoze ich notebooky su napr biedne. AMD ma par skvelych kariet a su obdobia ked ma navrch nVidia a obdobia, ked ma navrch AMD. Intel uznavam, co sa monitorov tyka, tam by som tiez suhlasil. Co sa tyka tvojej mysky, Death Adder je sice ako myska fajn, ale nejak vyzdvyhnut spolahlivost Razeru mi pride skutocne odvazne. Razer su dost predrazene smejdy a nebal by som sa, ze aj taky A4Tech toho znesie viac ....uplink napísal:Dohoď si na G300, alebo G400.
Inak suhlasim s G400. Spolahlivostou dnes Logitech neprekona asi nic a aj senzor tam je vynikajuci.
-
uplink
VIP
Johnnny - mal som na mysli PC periférie a komponenty, nie notebooky. A navyše ASUS nepatrí vo svojej cenovej ku zlým notebookom, práve naopak. Samozrejme DELL, HP Envy, Pro, Elite, iBM/Lenovo neprekoná, ale je slušný.
Myslel som skôr ich ťažný sektor a to dosky, ktorý už možno ani nie je ťažný, kto vie.
Myslel som skôr ich ťažný sektor a to dosky, ktorý už možno ani nie je ťažný, kto vie.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Btw ASUS má strašné myšky. Mal som od nich ROG myš a ihneď sa pokazila.
-
uplink
VIP
MichalkoOo - to bolo prirovnanie kvality značky vo svojom sektore. Nikto mu neradí myš od ASUSu 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ja viem, to bolo len tak medzi rečou..
To moze byt. Ja mam dosku od GigaByte a VGA od Inteluuplink napísal:Johnnny - mal som na mysli PC periférie a komponenty, nie notebooky. A navyše ASUS nepatrí vo svojej cenovej ku zlým notebookom, práve naopak. Samozrejme DELL, HP Envy, Pro, Elite, iBM/Lenovo neprekoná, ale je slušný.
Ale v kazdom pripade, neriadil by som sa len znackou. Pokial ide o periferie, tu u mna jednoznacne dominuje Logitech a aj ten ma par produktov, ktorym by som sa vyhol ...
http://www.alza.sk/a4tech-x-760h-cerna-d181784.htm#foto a co vravite na tuto? chcel by som tiez nieco take co ma tiche klikanie.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tiché klikanie nemá..