Vodicak
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodicak
wladas: nene, za tú hodinku jazdy mi to nezdochlo, až pri konci no hh
audio: nedal som dostatok plynu, čiže malé otáčky boli a zdochlo to.. ako som zbadal mamu tak som sa nejako prestal sústrediť neviem no, avšak raz som stál na stopke a boli pred nami zelený, a bez problemu som sa rozbehol, chce to len prax to určite
audio: nedal som dostatok plynu, čiže malé otáčky boli a zdochlo to.. ako som zbadal mamu tak som sa nejako prestal sústrediť neviem no, avšak raz som stál na stopke a boli pred nami zelený, a bez problemu som sa rozbehol, chce to len prax to určite
-
rufus59
Light Professional
Naučíš sa ! Budu ďalšie jazdy a pojde ti to stále lepšie a lepšie
Tak ako aj ja som sa učil na nesynchronizovanej prevodovke, tiež boli začiatky iné ako po páru jazdách 
No mne inštruktor hovorieval, že lepšie je viac plynu ako menej
Reve to, žere to, ale ide to 
mudre slova 
mozno blba otazka, ale ked sa robi skuska na C, tak sa rozdavaju na skuske vsetky testy alebo iba tie od cisla 36 do 60 ? lebo napr. sa uvadza, ze testy pre vsetky skupiny od č. 1 do 35, cize ked pojdem na skusku C, tak mozem dostat aj test č. 1 ? dik
-
hojko
Site Admin
Nie, dostanes od 36 do 60.
Ako pise hojko. Na skupiny C,D,T,E dostanes test od 36 do 60 a musis si obhajit skupinu ktoru mas, teda pokial mas uz B musis test napisat minimalne na 50 bodov aby ti nezobrali aj to B 
diki za pomoc, dneska som to napisal na plny pocet, bola pohodicka 
Herky tak to gratulujem, ked mas C ides robit k tomu este aj E? a nezabudaj ze ak chces robit profesionalneho vodica treba este dorobit zakladnu kvalifikaciu profesionalnych vodicov (KKV) 
E nejdem robit a kkv mam uz spravene 
-
rufus59
Light Professional
Kolko ta stala KKV ? A aky tam je priebeh ?
Cena KKV zavisi od toho aky kurz potrebujes, pokial si mal VP spraveny uz pred rokom 2009 tak by ti mal stacit 35 hodinovy kurz ktory vyjde na niakych cca 200 - 250€, zalezi kde to robis, pokial si robil VP po roku 2009 tak si bud robis zrychleny kurz zakladnej kvalifikacie v trvani 140h, ten ma vysiel na cca 650€, ale musis mat vek minimalne 21rokov, pokial mas menej ako 21 musis spravit riadny kurz zakladnej kvalifikacie v trvani 280h, ale neviem o tom ze by to niekde na slovensku robili 
-
DYLYNO
Light Star
a tych 140 h si tam aj strávil??? ja som bol 4x po dve hodiny a vybavené...barney33 napísal:Cena KKV zavisi od toho aky kurz potrebujes, pokial si mal VP spraveny uz pred rokom 2009 tak by ti mal stacit 35 hodinovy kurz ktory vyjde na niakych cca 200 - 250€, zalezi kde to robis, pokial si robil VP po roku 2009 tak si bud robis zrychleny kurz zakladnej kvalifikacie v trvani 140h, ten ma vysiel na cca 650€, ale musis mat vek minimalne 21rokov, pokial mas menej ako 21 musis spravit riadny kurz zakladnej kvalifikacie v trvani 280h, ale neviem o tom ze by to niekde na slovensku robili
Tak to si mal potom super
nestravil som tam celych 140h, ale myslim ze som tam chodil 10dni, kazdy den po 8 hodin, takze dokopy tych 80 
ja tiez idem robit C vodicak aj CD autoskoly mam tak sa mozem cvicit
ale ledva som presiel psychotestami lebo som tie kekektiny b a d s ciarkami a kadajake znaky nevedel rychlo vyskrtavat a taktiez mam znizeny farbocit ze v tych gulickach som v dost pripadoch nevidel ziadne pismeno alebo cislo ale som rad ze nakoniec som zdravotnymi prehladkami presiel aj ked len tak tak
PS. by ma zaujimalo ze preco to KKV je take drahe ako vodicak

//autoeditácia príspevku (13 Máj 2013, 21:31)
tak C-cko som vpohode spravil a uvazujem aj nad E a pokial viem tak niektori psychologovia dopisu do karticky na psych. sposobilost za 10€ aj skupinu E a mna by len zaujimalo ze ci to plati ta cena tych 10€ aj u ineho psychologa ako som bol predtym ? na C?
PS. by ma zaujimalo ze preco to KKV je take drahe ako vodicak
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2013, 21:31)
tak C-cko som vpohode spravil a uvazujem aj nad E a pokial viem tak niektori psychologovia dopisu do karticky na psych. sposobilost za 10€ aj skupinu E a mna by len zaujimalo ze ci to plati ta cena tych 10€ aj u ineho psychologa ako som bol predtym ? na C?
-
Admec
Medium Expert
Asi musíš k tomu istému. Neviem či majú medzi sebou nejakú databázu ale pochybujem. Ja tiež keď som robil na C tak mi povedala, že ak budem mať záujem aj o E nech sa za ňou zastavím a dopíše mi to tam.