ROZJ*BEME ICH , ako by povedal klasik Hudáčekneqeb napísal:Treba myslieť triezvo. Fínsko do toho pôjde naplno, pre domácimi.
MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Ja som bol rád, že sme sa vyhli Rusku. 
Ja by som netvrdil tak sebavedome že Švajčiari pojdu domov. Tú skupinu majú fakt dobre rozohranú a ani proti Čechom nepojdu do zápasu len tak lárom fárom. Tam si neviem tipnúť, ale Čechúni vedia takéto zápasy hrať to je pravda.
Na našich sa teším dnes, dúfam že urobia prekvapenie! Bolo by super aj po roku opäť hrať o medaily.
//inak, ako je to s obsadzovaním konečných miest ? To horšie obsadí mužstvo ktoré vypadne skôr, o skoršej hodine myslím, či ako ?
Na našich sa teším dnes, dúfam že urobia prekvapenie! Bolo by super aj po roku opäť hrať o medaily.
//inak, ako je to s obsadzovaním konečných miest ? To horšie obsadí mužstvo ktoré vypadne skôr, o skoršej hodine myslím, či ako ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to asi nie, keďže tie časy sú "manipulované" v zmysle, že fíni a švédi si vybrali večerné zápasy. Napríklad keby nepostúpili fíni z prvého, tak s rusmi by sme hrali na obed o 12. Tým pádom by domáci fíni a švédi boli zvýhodnený v pozícii lebo nemôžu vypadnúť prví keď si dali svoje zápasy na večer.
malo by sa tam zohľadňovať počet bodov zo skupiny (čiže by sme boli poslední lebo sme mali iba 10, češi čo boli posledný v ich skupine mali tuším 11). A v prípade rovnakého počtu bude asi hrať rolu skóre. Len neviem či sa tam berú všetky body (teda tých 10 čo sme mali) alebo iba tie čo sme získali proti súperom čo postupovali a teda by sme mali iba tri za ameriku
malo by sa tam zohľadňovať počet bodov zo skupiny (čiže by sme boli poslední lebo sme mali iba 10, češi čo boli posledný v ich skupine mali tuším 11). A v prípade rovnakého počtu bude asi hrať rolu skóre. Len neviem či sa tam berú všetky body (teda tých 10 čo sme mali) alebo iba tie čo sme získali proti súperom čo postupovali a teda by sme mali iba tri za ameriku
Ten ktorý vypadne skôr bude na horšom mieste..vtipkár
Skoncime 8. ked vypadneme, jednoduche pocty.
Skoncime 8. ked vypadneme, jednoduche pocty.
-
pryja
Darca
Tomu hovorim odje*Redaktor: "Čo ste mohli v zápase zlepšiť? Čo mu chýbalo?" M. Bližňák: "Gól tomu chýbal, čo asi."
-
guess.whoo
Redeemer
usa-rs zatial taky vlazny hokej..cakal som vyssie tempo
no ovechkin mal na hokejke 2. gol, tomu sa fakt hovori nahoda, nestastie, smola a zhoda okolnosti 
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2013, 13:14)
no nedas dostanes
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2013, 13:14)
no nedas dostanes
-
uplink
VIP
Hmm, my sme rozbili U.S.A., U.S.A. rozbíja Rusov, na ktorých pravdepodobne nemáme. Divná matematika 
bľjaaaď
ked to nejde tak to nejde...
uplink: treba ale brať do úvahy fakt, že v čase, keď sme hrali s USA my mali všetko isté a výhra - prehra im nijako neuškodila. Preto hrali ako hrali, narozdiel od nás. Teraz je to úplne iný zápas.
Uvidíme čo amíci dorobia. Za Rusko je tam tých hviezd miestami až moc, to býva zradná kombinácia.
//a dali gól rusáci
...ty pí.o
USA gol v oslabeni 5:2 o par sekund 5:3 
uplink: treba ale brať do úvahy fakt, že v čase, keď sme hrali s USA my mali všetko isté a výhra - prehra im nijako neuškodila. Preto hrali ako hrali, narozdiel od nás. Teraz je to úplne iný zápas.
Uvidíme čo amíci dorobia. Za Rusko je tam tých hviezd miestami až moc, to býva zradná kombinácia.
//a dali gól rusáci
...ty pí.o
-
audiotrack
VIP
pred zápasom usa s našimi vyhlasovali že budú hrať naplno, lebo chcú ísť z prvého miesta aby sa vyhli rusom. Takže takéto niečo čo mali istý postup tak nehrali na plno by som moc nebral. Skôr by som povedal že aj keď nakoniec tých rusov dostali, tak ich dokázali zaskočiť. A celkovo rusi tento rok nejako moc nehrajú
Rusi domov. Paráda! 
dnes dobra prestrelka, kovbojka pokracuje
3:5
3:5
-
Yos
Professional
nebol by som si este tak istyPhilop25 napísal:Rusi domov. Paráda!
-
guess.whoo
Redeemer
Tyutin ich zarezal si myslim..ale vyklul sa z toho poriadne zamotany zapas. Rusky brankari slabucko dnes
-
uplink
VIP
Pfú, riadne sa tam kúšu...
tak ale toto je už náklad
3:6
3:7
3:7
Nech im tam pribalia 10 na cestu domov..
-
audiotrack
VIP
no prehrávať 7:3 je aj pre rusov veľmi zlé, to už neotočia