Maturita 2013

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Martin_10
Light Expert
Light Expert

Maturita 2013

Príspevok od používateľa Martin_10 »

Zdravím.
Chodím na gymnázium a za pár dní maturujem....
Našiel som niečo takéto: http://www.ulozto.sk/x1Evcog/slovensky- ... -skeny-rar
Chcem sa opýtať, či to môžem brať, ako zdroj, z ktorého sa pripravím na tohtoročnú maturu, lebo už je len pár dní a celé poznámky, čo mám si už nestihnem prejsť....najlepšie by sa mi hodilo niečo stručné a prehľadné, zato by som veľmi vďačný.... Nemáte niečo v tom zmysle ?....lebo aj ten súbor je dosť obšírny.....keby bolo viac času :smt017 ... a najviac ma hnevá to, že som sa to v priebehu roka učil, keď sme to preberali, len by sa to zišlo poriadne 2-3 krát zopakovať, no a takto to nechať na poslednú chvíľu a teraz neviem čo skôr...asi sa len z toho zblázniť :(
Za pomoc vopred ďakujem.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Maturita 2013

Príspevok od používateľa Hegy »

Nemaj stres pokial si nebol hajzlik tak to mas v hrsti... ja som tiez nic nevedel...
Urcite neblazni, som sice epciky flegmatik a nic ma nerozhodi ale este sam pred maturitou som upokojoval spoluziakov ze nech neblbnu, fakt, je to malina...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

neviem kedy maturuješ, ale za pár dní teda logicky nie je zajtra. Čiže máš minimálne dnes, zajtra, sobota, nedela. Za 4 dní to musíš s prehľadom zvládnuť. Stiahol som to a pozrel. Ono sú to v 80% vecí čo určite vieš a môžeš to teda preskočiť alebo si len prečítať. Také skloňovanie napríklad, vzory a podobné veci z pravopisu. Horšie to bude s literatúrou, ale keď si to dobre rozplánuješ tak sa to dá. Na mature od teba nikto nebude chceť celý životopis autora. Stačí ho vedieť zaradiť do obdobia a povedať jeho 3-4 najznámejšie diela.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Určite sa to naučiť dá, ku každej téme sa nauč pár záchytných bodob, autorov, preleť obsahy a bude to okay, cez víkend to zvládneš určite, ak zamakáš. Btw. http://www.hojko.com/maturita-t82793-3360.html
Napísať odpoveď