Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

cierne aj su lepsie, lepsie to proste vyzera, inak nie je odveci uvazovat chlapi aj nad kombinaciou....

bateria -- JOYETECH TWIST ( 1100 mah ) alebo VISION SPINNER (1300 mah -- nabijat ju vypnutu, inak to trva peknych par hodin)
Prechodka -- na velku vivi novu

Hlavica (Clearomizer) -- Inokin Iclear30 ....

Ziskate nastavitelne napatie, ziskate dvojcievkovu hlavu, a mozete sa hrat s napatim, ... cena pri znackovych do 40 eur, pri neznackovej twistke alebo spinnerke 25 eur .... Stoji za porozmyslanie.

INAK TWIST by mala zodpovedat velkosti 1100 mah, mam neoriginalnu, spokojny som.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

takze dymostoj vcera dorazil. mam par otazok: kedy viem, ze je cas na vymenu "telieska s knotikmi"? je dobre, ked po stlaceni gombika pocujem tesne pre potiahnutim puknutie? :oops:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pukanie je v pohode a ja telieska menim az ked citim prepalenu chut. Pri Vivi ti staci pinzetou opatrne potiahnut knot tak aby si nepodrbal spiralku a tu spalenu cast povytiahol von. Aj tak bude citit trosku spaleninu, ale len minimalne. Ak si vsak strasne bohaty, tak si tie telieska radsej men. Niekde na jewtube som aj videl ako sa tie spiralky nasucho prepaluju a tym sa cistia, no mne sa nepodarilo dostat knot spat do spiralky. Fail :D
Inak chlapi tiez sa vam zda ze 2,8ohm vydrzi omnoho dlhsie? 1,8micka po styroch dnoch chuti ako pripalene kurca a na 2,8 fungujem druhy tyzden.
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

Vsak ano ked sa spiralka tak nerozpaluje :-) 1.8 moc pripeka, vyhovuje mi 2.4 aj ked uz citim spaleninu, trosku mi to vadi.. To vsak moze byt tym ze som pri cisteni omylom vytiahol cely jeden knot, je ich teraz menej :D
qwerty-xyz

chlapi ....

Ja mam overeny sposob cistenia, nikde som ho neodkukaval proste som si na to prisiel v kupelni sam. A neviem ci so mto tu aj nepisal.

Ak treba cistit hlavu na vivi nove, je to velmi jednoduche a pri troche cviku to mate do minuty. Prva vec je ze si vymontujete hlavicu.

1. vymontovana hlavica -- vymontovanu hlavicu umyjeme v prude studejej vody. poriadne medzi prstami premyjeme knoty.
2. Dame z hlavice dole tu ciapocku silikonovu aby sme videli na kolko je knot pod cievkou cierny (ja uz to mam precistene takze to moc nevidno)

3. Uchopime VSETKY knoty naraz.

4. druhou rukou pridrziavame hlavicu a prvou rukou pomaly povytiahneme vsetky knoty naraz do smeru doprava alebo dolava.

5. Vidime kde je cierne miesto. (premyjeme ho pod studenou vodou a suchame medzi prstami pod vodou pokym cierny povlak z knotov nezmizne)

6. Knoty vysusime ! najlepsie hygienickou vreckovkou (dobre pije vodu) a prefukneme aby neostala ziadna voda na hlavici. NAMONTUJEME normalne na EGO baterku.

7. Vypalime, normalne zapneme bateriu, cievka sa nazhavi a odpari zvysnu vodu, drzime bateriu max 5 sekund, potom pustime chvilku pockame a znova, proces odporucam opakovat az pokym sa z toho prestane takto na sucho odparovat. Cievku pokial mozno sledujeme aby sa rozpalila CELA a aby nam popri tom nespalilo znova knot.

8 nasadime silikonovu ciapocku, namontujeme do vivi novy, nalejeme liquid a ide sa dalej ....

VID FOTO.... vam prikladam. :) Je to overeny sposob, mnou pouzivany.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No a pri kroku 7 vzdy zas prepeciem knot a mozem od zaciatku. Ked knot vyberiem, uz ho nedam spat :-(
qwerty-xyz

ako sa ti nedari ho znova dat spat ? ved vsimni moje foto len to cele povytiahnes, dajme tomu dolava, vycistis, a potom z opacnej strany to zase potiahnes aby si to mal rovnomerne. Ked si tahal dolava, tak potom potiahnes doprava, aby si to vyrovnal....
Nevyberas knoty uplne, vzdy ti na jednej strane ostane kusok knotov aby si to zase vedel potiahnut naspat, ked sa ti to zaseklo, tak nie je problem knoty trosku stocit, ked ich stocis tak zmensia svoj priemer a pojdu lahsie vo vnutri cievky potiahnut. -- nezaseknu sa.

Ked vypalujes vypaluj len kratku chvilku a ked chces aby to slo rychlejsie, tak hned po stlaceni baterie tam fukaj, rozpali sa to cele rychlejsie.

Inak aku bateriu a ake knotove hlavy mas ? ja knot nespalim ani pri 1,8 ako mas na foto, ani na 2,4 ani na 2,8 a to mam twist baterku.

Ked mas 1,8 cku ako ja je lepsie to vypalovat velmi kratko, max 3 sekundy s fukanim, lebo ked mas klasika ego baterku tak davas viacej voltov ako ja. ja mam na twistke 3,2 volta. ty mas prednastavernych 3,6-3,7 (klasika ego baterka by mala mat)

inak keby nieco kludne piste ludia. Mimo ineho pozoruje z vas niekto efekt v tychto horucich dnoch menej dymu a skore prepalovanie ? -- v podstate sledujem ze je lepsie mat vysoky odpor cievky pri nizkej voltazi z dovodu celkovej teploty okolia ktore sposobuje znacne zahrievanie sa celej hlavy.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ono je to klasicky postup, ktory najdes na viacerych weboch ohladom e-cigariet.

Ale vysuvanie knotov je vhodne len vtedy, ak mas pevne knoty ake ma VIVI. CEcka maju jemne knoty ktoree sa daju lahko potrhat.

Ono, najlepsie je mat nahradne zhaviace telieska, vymenis a tahas dalej. Ked sa ti nakopia a ostane len jedno ciste, tak vsetky vycistis naraz za 15 minut a mas pokoj ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

tak zatial som nad mieru spokojny.
baterku som sice pred tyzdnom nabijal, lebo som netusil ako dlho vydrzi... a od vtedy drzi stale :) a jedno naplnenie mini vivi nova mam na 2 dni.
k tym knotom - to naozaj nevadi ked odstrihnem precievajucu cast? mam totiz pocit, ze by mali prechadzat celou "odmerkou" :oops:
qwerty-xyz

aj maju prechadzat celou, ale ked su skratene tak sa to po nich lepsie splha hore, ale zase na druhu stranu ked mas malo liquidu tak sa ani na tie knoty nemusi dostat pokial ju nefajcis naklonenu....
jackb
Redeemer
Redeemer

ok, dofacim zvysok liquidu a idem strihat

//autoeditácia príspevku (29 Máj 2013, 9:52)
neviem co som pri plneni a posuvani kontov urobil zle, ale cigareta po zapnuti len buble a ziaden dym sa netvori.
nemohol som poskodit cievku? alebo je problem v tom, ze hladina liquidu je asi 0,5mm nad hornou riskou? :oops:
qwerty-xyz

urcite je to v tom. buble ti pretoze sa zaliala, nic si z toho nerob, ja som vcera svoju tiez zalial .... Ked mas šmaky, a neporazi ta, a nechces to odlievat, tak ju normalne roztahaj, cca 50 potiahnuti aby to bolo uz do pohody. . . .
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

ked sa mi to stane tak iba tycinkou do ucha vysajem liquid zhora nad spiralkou, a uz len roztaham.. inak vysusil si to od vody poriadne? ja to vzdy uplne vyfukam az sa mi hlava toci a vysusim fenom
jackb
Redeemer
Redeemer

Noo aj to moze byt problem. Ja som to len povrchne ofukol...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Potom sa nediv. Tiez som si raz skusil co sa stane, keby ze pouzijem neosusene knoty (vzdy ich susim, no raz sa mi nejako nechcelo) a tahal som do seba len vodu a spoaleny knot (i ked bol liquid takmer na maxime). Proste po mokrom knote sa liquid nebude splhat az kym ho neroztahas a to trva pomerne dlho.
jackb
Redeemer
Redeemer

:oops:
no ale ta susena slivka je fakt nechutna, za to roztahanie a susenie to nestalo :?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmm, neviem, este som ju nemal. Vacsina ludi pouziva len prichut slivky a namiesa si vlastnu :)
qwerty-xyz

mne to chutilo, .... tie knoty treba stale susit....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Takze konečne mi došla mašina snov. Joyetech eVic + iSmoka BCC Mega. Vyšla ma na 70€ aj s Cartomizerom. Original z Verne eshopu. Scratch code na spodku krabice potvrdil originalitu.
ImageUploadedByTapatalk1369930621.506355.jpg
Ináč skúšali ste liquidy Liqone? Melón, Borůvka a Piñacolada sú úplne skvelé. Nejak neskúšam miešat liquidy. Nejaký advice na tému nejakého ovocneho liquidu?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja som mal Tutti frutti a to je bomba liquid. Inak aj ovocná žuvačka alebo niečo také je fajn liquid, mne to hrozne chutilo za škoricovými žuvačkami.
Bral som ich z Ejuice.cz

//autoeditácia príspevku (14 Jún 2013, 2:06)
Dnešné čistenie, akurát idem vypaľovať (a to tam ešte nemám 3 telieska z Vivi Novy).

Dobrá rada: Nedovoľte aby sa Vám ich toľko nakopilo :D
Po vypaľovaní sa jeden odpálil a jeden nefungoval už dlhšie.
2013-06-14 01.51.50(1).jpg
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2013, 22:09)
Super teda:

http://www.aktuality.sk/clanok/231205/m ... eu-koncia/
Napísať odpoveď