Vytvorenie online hry

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
pcsiete
Medium Star
Medium Star

Re: Vytvorenie online hry

Príspevok od používateľa pcsiete »

Numline1 napísal:
"Sracka" v tomto pripade nebolo myslene ani tak hanlivo, ako skor nahradne podstatne meno, keby viem, ze sa tu zjavi tolko butthurt karmistov, tak pouzijem slovo "jazyk".

Dalej: Je mi uplne jasny rozdiel medzi ASP a ASP.NET.
Naco ich miesat dokopy? Jednalo sa o pouzivanost ASP.
Numline1 napísal: Povodna otazka bola, ci sa pouziva ASP. Odopovedal som, ze ASP a ASP.NET a ine produkty od MS
naco potom ta sracka?
Numline1 napísal:vidim prevazne v enterprise sfere (realne sa malokedy stretnem s webom alebo opensource projektom tohoto typu).
codeplex.com, tam je ich kopec
Numline1 napísal:Nakolko sam pouzivam a pracujem s MSSQL, tak mam v praci vedla seba team, ktory vyssie spomenute technologie (a este mnohe ine) pouziva.
To si im niekedy do oci povedal ze sa sprtaju v srackach? Trochu pochybujem o tom tyme...
Numline1 napísal:A na zaver: "jedna appka na vsetky zariadenia" bola mozno trochu nerozvazna terminologia, co to znamena je, ze pre kolegov nebol problem nakodit aplikaciu (tool pre zakaznika), ktory bezi na Windowse (ako aplikacia, samozrejme s dalsim layerom v C# s tym, ze data sa spracuvaju server-side) a cez web, momentalne sa myslim chysta aj verzia pre Android.
a co ma toto spolocne s PHP ktore si tam spominal? Kolegovia robia v PHP a portuju aplikaciu na android? Nehovoril si nahodou ze tvoj team pouziva ASP.NET?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

axxis napísal:Mohol by si mi ukazat kto este pouziva ASP? Som myslel, ze to je uz +/- mrtve.
ASP - v legaci systemoch
ASP.NET - intranetove enterprise systemy (je take, ake je, lebo v case jeho vzniku, nik nevedel robit webove appky)
ASP.NET MVC (ASP.MVC) - to je vhodne aj pre klasicke webove aplikacie, tu uz clovek aj vidi HTML
V opensourse sfere nie su az tak rozsirene, pretoze si musite zaplatit minimalne windows, zatial co firmi si to radi zaplatia.

este by k JSP slo pridat aj JSF, ako dalsie webove riesenie pre Javu
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Numline1 »

That ^
Napísať odpoveď