Naco ich miesat dokopy? Jednalo sa o pouzivanost ASP.Numline1 napísal:
"Sracka" v tomto pripade nebolo myslene ani tak hanlivo, ako skor nahradne podstatne meno, keby viem, ze sa tu zjavi tolko butthurt karmistov, tak pouzijem slovo "jazyk".
Dalej: Je mi uplne jasny rozdiel medzi ASP a ASP.NET.
naco potom ta sracka?Numline1 napísal: Povodna otazka bola, ci sa pouziva ASP. Odopovedal som, ze ASP a ASP.NET a ine produkty od MS
codeplex.com, tam je ich kopecNumline1 napísal:vidim prevazne v enterprise sfere (realne sa malokedy stretnem s webom alebo opensource projektom tohoto typu).
To si im niekedy do oci povedal ze sa sprtaju v srackach? Trochu pochybujem o tom tyme...Numline1 napísal:Nakolko sam pouzivam a pracujem s MSSQL, tak mam v praci vedla seba team, ktory vyssie spomenute technologie (a este mnohe ine) pouziva.
a co ma toto spolocne s PHP ktore si tam spominal? Kolegovia robia v PHP a portuju aplikaciu na android? Nehovoril si nahodou ze tvoj team pouziva ASP.NET?Numline1 napísal:A na zaver: "jedna appka na vsetky zariadenia" bola mozno trochu nerozvazna terminologia, co to znamena je, ze pre kolegov nebol problem nakodit aplikaciu (tool pre zakaznika), ktory bezi na Windowse (ako aplikacia, samozrejme s dalsim layerom v C# s tym, ze data sa spracuvaju server-side) a cez web, momentalne sa myslim chysta aj verzia pre Android.