Neviem prečo si myslíš, že by sme mali hrať bez problémov štvrťfináleramaya napísal:Zloženie základných skupín na MS 2014 podľa rebríčka IIHF:
A-skupina: Švédsko, Česko, Kanada, Slovensko, Nórsko, Dánsko, Francúzsko, Taliansko
B-skupina: Fínsko, Rusko, USA, Švajčiarsko, Nemecko, Lotyšsko, Bielorusko, Kazachstan
Štvrťfinále by na budúci rok nemalo ujsť
Naša skupina je ešte ťažšia ako bola v tomto roku. Nóri nás začínajú porážať a podľa mňa zaberú to postupové 4 miesto. Dáni ma tento rok sklamali, očakával som viac od ich perspektívneho mužstva, preto budú motivovaní v budúcom roku o to viac. Francúzi ak s nami zrovna nehrajú otvárací zápas tak budeme mať problém. Taliani vždy kusali a treba si uvedomiť, že v talianskej lige je tiež dosť slovenských, kanadských či amerických hráčov, a tak sa hokejovo začínajú postupne približovať. O možných majstroch sveta Švédoch po olympiáde sa nedá napísať nič iné, ako že budú silní a motivácia zisku titulu priláka aj mnohé hviezdy z NHL, takže kvalita tam bude. Kanada už 4-ty rok neurobila semifinále, tak keď tento rok mali silné mužstvo, tak budúci zložia ešte silnejšie mužstvo, aby to zlomili a Česi tí sú stále pred nami. Naviac treba mať na pamäti aj ten fakt, že možno nebude hrať Šatan, vodca mužstva a líder, zase sa obmení mužstvo a zase niekto sa ospravedlní a my vôbec nemáme základňu tak skvelých hráčov, že môžeme zložiť tri národné mužstva, ktoré sa budú biť o titul
Begbeee - Prečo považuješ za hanbu prehrať zápas o tretie miesto s USA. Oni nemajú bohvie aké mená ale hrajú klasický priamočiary americký štýl hry v každej vekovej kategórii rovnako. Phil Housley, ktorý bol trénerom na tohtoročných MS do 20 rokov, bol asistentom Sacca a tiež tam priniesol troch hráčov, ktorí urobili pre USA zlato (Gibson, Trouba, Galchenyuk). V 18-kách vládnu Američania už tuším tri či štyri roky. Minulý rok mali omnoho lepšie mužstvo na mená ako mali v tomto roku a prakticky nič neuhrali. Teraz zobrali prevažne treťotriednych hráčov a je v podstate jedno, kto hraje za USA, pretože oni tam budú stále hrať ten svoj klasický jednoduchý hokej.