Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa kali520 »

Slabe trapezove a rombicke svaly.

Sluzia ako antagonista a stabilizator pri roznych formach tlakoch ako su napr aj kliky, ked su slabe a zaostavaju za svalmy ktore su zodpovedne za tlakove pohyby najma ramenama je tam citi bolest a stuhnutost.
Papes38
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Papes38 »

chcel by som sa spitat ci robim v niecom chybu alebo malo cvicim ale proste ja ked jeden den cvicim tak na druhy necitim ze som cvicil jedine co citim ked cvicim su prsia a nohy. ked stretnem kamarata co bol somnov cvicit na druhy den ledva sa vlazde hybat taka svalovica ale ja svalovicu nemam jedine prsia a nohy je to normalne a cvicit dlho necvicim max mesiac
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

Zdravím, chcel by som začať posilňovať. A tak sa chcem opýtať na nejaké veci. Vedeli by ste mi poradiť nejaký tréningový plán? Chcel by som nabrať nejaké svaly a potom vyrysovať. Nechcem byť žiadny kulturista, skôr len tak vyšportovať/vyrysovať postavu. Mám 177 cm a 69 kg a vyzerám dosť chudo. Môžem toho jesť koľko chcem a aj tak nepriberiem, takže hodil by sa mi aj nejaký gainer alebo protein alebo také niečo? A keby bol niekto ešte taký dobrý a aspoň v skratke by mi napísal niečo o stravovaní. Čo by som mal jesť a čo nie, atď...
Ďakujem za všetky rady.
muay thai
Light Expert
Light Expert
Bydlisko: In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti Amen ;)

Príspevok od používateľa muay thai »

Bonpari napísal:ach jaj, keby ste vedeli o com ten kreatin ako taky vlastne je, ako funguje, kolko studii bolo o nom vypracovanych, tak by ste tu nikoho s tymi vasimi vedlajsimi efektami neobtazovali, lebo tie cisty kreatin proste NEMA.
Ja som len reagoval na otazku ci to niekomu nieco sposobilo. NIKDE nemas zarucene, ze to co ti predaju je cisty kreatin, a asi nevies ze ako sa dneska robia studie :) Obtazoval som niekoho s tym?
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

kali520 napísal:Slabe trapezove a rombicke svaly.

Sluzia ako antagonista a stabilizator pri roznych formach tlakoch ako su napr aj kliky, ked su slabe a zaostavaju za svalmy ktore su zodpovedne za tlakove pohyby najma ramenama je tam citi bolest a stuhnutost.
no jop ale co s tym ? su na to nejake cviky?
fidko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fidko »

Zdravim, nedavno som tu riesil veci ohladom zvacsenia objemu svalov a nejakeho toho formovania. Skratka chcem vyzerat o malo lepsie ako teraz. Z niekolkych dovodov sa ale pohravam s myslienkou, ze vymenim posilku za crossfit. Dnes to celkom leti a mimo ineho to moze mat pozadovany efekt. Co si o tom myslite ? Mate s tym skusenosti ?

Vdaka
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

myslím, že crossfit je vhodný ak chceš schudnúť, ísť do výdrže, formovať atď. a na naberanie je lepšia posilka ale z toho čo si napísal neviem či chceš pribrať alebo schudnúť :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

crossfit je myslienkou uplne niekde inde...da sa hovorit o nasledkoch crossfitu ako o cielu, ten je skor vseobecna kondicia a celkova fyzicka pripravenost...kto je tucny ten schudne a vyformuje sa, kto ma velke svaly tak s najvacsou pravdepodobnostou pride o cast tychto svalou...clovek sa proste postupne dostane na nejaku svoju "prirodzenu"(rozumej pre tento typ cinnosti) atleticku postavu...
fidko
Amateur
Amateur

Ja chcem pribrat, ale nic drasticke. Myslim, ze som proste chudy, takze chcem postavu skor vyformovat, ale myslim, ze by som mal malinko pribrat. Ako som pisal predtym, chcem mat skor postavu futbalistu, nez kulturistu ...

Ja samozrejme chapem, ze ucelom Crossfitu nie je nabrat svalstvo. Skor som sa pytal, ci by to zvacsenie objemu mohlo v pripade chudeho cloveka nastat ako vedlajsi efekt.
ColdRain
Addict
Addict

So spravnou stravou urcite ano, ale nie tak rychlo a efektivne ako pri "naberacom" kulturistickom programe...no na druhu stranu ten vysledok by tam bol ovela "presvedcivejsi" kedze by sa jednalo o skutocnu atleticku postavu. No ak chces naberat je absolutne esencialne mat co najlepsiu stravu s dostatocnym mnozstvom bielkovin aby to malo z coho rast...ono ked si doteraz necvicil tak aj ten crossfit sa pekne podpise ;)
fidko
Amateur
Amateur

Vdaka, to som potreboval vediet. Koniec koncov, urcite by nebol problem kombinovat to aj s posilkou, takze vdaka :)
ColdRain
Addict
Addict

No ale kombinovat rozumne, kedze crossfit je velka zataz na telo a ak ktomu este posilka tak to bude kontraproduktivne, telo sa unavi a neporastie, radsej by som ostal pri jednom ;)
Jocry
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jocry »

Čaute ma tu niekto dvernu hrazdu ? .. Dnes si chcem objednať ale neviem ktorú, je ich dosť na trhu ale nie všetky su kvalitne nechcem aby spadla na druhy deň nejake tipy? :)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Niečo o anabolických steroidoch
near383
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa near383 »

.........Zdravím .. Potrebujem radu odborníka prípadne niekoho kto má alebo mal ten isty problém ... Mám taký problém že mi pukaju kolená nieje to len pri cvičení (drepoch) ale aj normalne ked sa zohnem neni to bolestivé len ked sa zohnem tak to pukne ... Niekde som cital že to nič neni a ze to prejde a niekto mi vravi že to treba riešiť pretože to neni v poriadku čo by ste mi odporučili vy ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Skús vyžrať kĺbovú výživu.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Nj, ak posilnujes, tak si daj 1-2 krat do roka mesacnu klbovu kuru. Kdo maze - ten jede. Mysli na to ;)
KROKODIL666
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KROKODIL666 »

Zdravim, aky produkt by ste mi odporucili pocas kratinovej pauzy (kreatin uzivam dva mesiace a chcem si s nim dat min. mesiac pauzu). Nechcel by som vsak pripravky ako je Tribulus ani jemu podobne... Dakujem za podnety
near383
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa near383 »

Dočítal som sa o klbovej výžive animal flex ake sú vaše skúsenosti snou ?? .. A este jedno cital som že v jednom tom sacku je 8 tabliet ako sa to davkuje 8x do dňa ? Alebo všetkých 8 naraz ? Dik za radu
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

nie je tam davkovanie 1 pack nalacno / denne ?
Napísať odpoveď