Men vs. Burger (naj burger v BA zdarma)
Re: Men vs. Burger (naj burger v BA zdarma)
Treba tam chodit zjavne pondelky.
Burgre vyzeraju dobre a ak sa aj maso dalo jest ako hovoris wall tak good for you. 
Tak, dneska sme sa tam s kamošom po škole vybrali. Nemali sme moc peňazí, tak sme si dali len ten základný burger za 7,50€. Čakali sme skoro 30 minút, no stálo to za to. Burger bol fakt dobrý, aj obloha. Najedol som sa do sýtosti ..
Seriózne? Ako fakt seriózne? 7,50€ za 200g burger? Serió...ach. Ja platím 1,60€ za 360g, a to nadávam, že zdraželi o 10 centov. Kámo, bez urážky, ale za 7,50 si v normálnej reštaurácií objednám polievku, hlavné jedlo na objednávku a k tomu pivo/kofolu.
to sa neda slovami opisat...
to je ako keby si povedal..
"ferrari za 800 000 €???! to ako seriozne? ved fabiu kupim za 8600 a to este nadavam ze zdrazela o 100€..."
pokial sa chces napratat za par korun zbehnes do prvej vyvarovne na menu za 3,20€ je ti jedno jak to chuti a z coho to je hlavne ze to ma dobru gramaz.
Na druhu stranu ked si chces pochutnat na jedle ktore je fakt z cisteho domaceho mäsa a cerstvych potravin, v podniku ktory je v centre hlavneho mesta, holt, zadarmo to nebude aj oni chcu z niecoho zit.
Toto je skoda, preto na Slovensku je vsetko nekvalitne, ludia seru na kvalitu, ludia sleduju IBA cenu.
to je ako keby si povedal..
"ferrari za 800 000 €???! to ako seriozne? ved fabiu kupim za 8600 a to este nadavam ze zdrazela o 100€..."
pokial sa chces napratat za par korun zbehnes do prvej vyvarovne na menu za 3,20€ je ti jedno jak to chuti a z coho to je hlavne ze to ma dobru gramaz.
Na druhu stranu ked si chces pochutnat na jedle ktore je fakt z cisteho domaceho mäsa a cerstvych potravin, v podniku ktory je v centre hlavneho mesta, holt, zadarmo to nebude aj oni chcu z niecoho zit.
Toto je skoda, preto na Slovensku je vsetko nekvalitne, ludia seru na kvalitu, ludia sleduju IBA cenu.
Sorry, ale väčšiu ko*otinu som na Hojku ešte nečítal. Ten burger, ktorý spomínam je o triedu lepší, "zdravší", väčší a chutnejší ako tie gumené srágoroviny z Fast Foodov. Mnoho kamarátok tam robilo, tak viem.
Resp., oba sú rovnaké sračky. Gumená žemľa, plátok syra, nejaká zelenina kúpená v kvantách a nejaké vyprážané mäso. No poď. Pobav ma. Čo je na tom hodné 7,50? Prirovnávať treťotriedne jedlo k Ferrari, a rovnaké jedlo k Fabii, je na hlavu. Fakt horšie prirovnanie som ešte nepočul. Viem, že to jedlo môže chutiť dobre, a dokážeš sa z toho najesť, to sa dokážem aj ja, ale sakra, rád by som vedel, čo v tom je také špeciálne, že to stojí 7,50? Či mi ten burger poriadí kuchyňu a odhrnie sneh pred domom?
//edit k tvojmu editu: Si robíš srandu? Za 7,50€ sa naješ v poriadnej reštaurácií alebo na poriadnom salaši, kde si dáš poriadnu polievku, a poriadne vyprážené kuracie prsia so zemiakmi a prílohou, alebo niečo podobné. Aká vývarovňa prosím ťa? Ach. A nazývať burger kvalitnou domácou stravou, made my day.
Polreicha na teba.
Resp., oba sú rovnaké sračky. Gumená žemľa, plátok syra, nejaká zelenina kúpená v kvantách a nejaké vyprážané mäso. No poď. Pobav ma. Čo je na tom hodné 7,50? Prirovnávať treťotriedne jedlo k Ferrari, a rovnaké jedlo k Fabii, je na hlavu. Fakt horšie prirovnanie som ešte nepočul. Viem, že to jedlo môže chutiť dobre, a dokážeš sa z toho najesť, to sa dokážem aj ja, ale sakra, rád by som vedel, čo v tom je také špeciálne, že to stojí 7,50? Či mi ten burger poriadí kuchyňu a odhrnie sneh pred domom?
//edit k tvojmu editu: Si robíš srandu? Za 7,50€ sa naješ v poriadnej reštaurácií alebo na poriadnom salaši, kde si dáš poriadnu polievku, a poriadne vyprážené kuracie prsia so zemiakmi a prílohou, alebo niečo podobné. Aká vývarovňa prosím ťa? Ach. A nazývať burger kvalitnou domácou stravou, made my day.
predpokladam kedze robilo v danom podniku vela kamosiek, asi to nebude nejaka nobl restika,
na druhu stranu beabout je velmi na urovni ci uz obsluhou, alebo prostredie alebo lokalita.
Mäso je domace, zelenina cerstva, pecivo z pekarne. Tak ako to ma byt.
Ja ta tam nenutim ist, kto sa tam uz najedol (najde sa tu takych dost) tak tam pojde znova a nemusi obhajovat preco, proste tam pojde a svoj dovod na to isto ma (je tak?)
Ano ale v centre BA bohuzial ziaden salas nieje a keby bol, tak ti garantujem ze za 7,50€ si tam das polievku s rozkom (mozno).
na druhu stranu beabout je velmi na urovni ci uz obsluhou, alebo prostredie alebo lokalita.
Mäso je domace, zelenina cerstva, pecivo z pekarne. Tak ako to ma byt.
Ja ta tam nenutim ist, kto sa tam uz najedol (najde sa tu takych dost) tak tam pojde znova a nemusi obhajovat preco, proste tam pojde a svoj dovod na to isto ma (je tak?)
Ano ale v centre BA bohuzial ziaden salas nieje a keby bol, tak ti garantujem ze za 7,50€ si tam das polievku s rozkom (mozno).
Čiže si si odpovedal sám. 7,50€ platíš preto, že ješ v centre BA. Čo samozrejme logiku dáva. No to, že ten burger je x-krát menší,a inak rovnaký ako kdejaký iný burger, to je tiež fakt.
Inak, vidím na tej fotke tie kvalitné syry (náhodou sa pdoobajú na balené plátkové z veľkoobchodu), vidím tam tie kvalitné domáce zemiaky nakrájané na hranolčeky, atď... Ono to vyzerá dobre, ale garantujem ti, že to mäso domáce nie je. Už len preto, aké kvantá sa tam predávajú. Poviem ti tak, žiadny rozumný podnikateľ v reštaurácií, ktorej sa darí, NIKDY nebude predávať vyslovene kvalitné jedlo, nech je akokoľvek chutné.
Inak, vidím na tej fotke tie kvalitné syry (náhodou sa pdoobajú na balené plátkové z veľkoobchodu), vidím tam tie kvalitné domáce zemiaky nakrájané na hranolčeky, atď... Ono to vyzerá dobre, ale garantujem ti, že to mäso domáce nie je. Už len preto, aké kvantá sa tam predávajú. Poviem ti tak, žiadny rozumný podnikateľ v reštaurácií, ktorej sa darí, NIKDY nebude predávať vyslovene kvalitné jedlo, nech je akokoľvek chutné.
Dodam par reakcii z facebook fanpage, ak najdem negativny urcite sem dam aj ten.
Jana Szabova
tak burgre za nami - super mega porcia, úžasná obsluha - palec hore, skvelá osviežujúca limonáda (minerálka - citrón - pomaranč = v dnešnom teple skvelý nápad na osvieženie), všetko bolo tak ako má byť, ďakujeme
Maroš Buberník
Dneska burger za nami... Super total mega skvelý a obsluha veľký rešpekt a palec hore
určite odporúčam
Andrej Hornicek
Vinikajúci hamburger aj ked mega ale to je len dobre pekne postredie pekny intrlerier a casnicka vysmiata skratka neda sa nic vytknut
Milanko Drenina
Dnes sme od Vas odchadzali velmi sklamani. Prvy šok bol ked na nas čašníčka začala zazerat ked sme si zobrali sami jedalni listok. Objednali sme si Vaše úžasné palacinky, ktoré sa dnes akosi nevydarili
Palacinky boli studene a medzi jednotlivymi palacinkami boli vložené zmrznuté obrie kusy masla. Takže sme si nepochutili, obsluhujca slečna na nas stale zazerala a asi bola i podraždená lebo stale s niečim dosť búchala. škoda asi sa tu už neukážeme 
Páči sa mi to · · 16 apríla o 20:43
Používateľovi Erika Sziglova sa to páči.
BeAbout Dobrý deň pán Drenina. Je nám veľmi lúto Vašho negatívneho zážitku. Moc sa Vám ospravedlňujeme za zhoršenú kvalitu jedľa. Bohužial ste nás neupozornili pred tým ako ste palacinky skonzumovali preto sme nemohli urobiť všetko preto aby ste boli spokojný. Prosíme Vás pri opakovanom probléme hneď upozorniť manažéra prevádzky a za jedľo neplatiť. Veríme že sme nestratili Vašu priazeň. Prajeme úspešný deň
18 apríla o 10:59 · Páči sa mi to · 1
Ružka Mezeiová
Dakujeme za skvele jedlo, ktore nikdy nesklame a este lepsiu obsluhu!!!
))
Miroslav Polak
Dnes sme opat ochutnali hamburger daleko na severe slovenska (doteraz nas oblubeny) a straaasne sa tesime, ze sme spat v blave aby sme si v BeAbout opravili chute
Jana Szabova
tak burgre za nami - super mega porcia, úžasná obsluha - palec hore, skvelá osviežujúca limonáda (minerálka - citrón - pomaranč = v dnešnom teple skvelý nápad na osvieženie), všetko bolo tak ako má byť, ďakujeme
Maroš Buberník
Dneska burger za nami... Super total mega skvelý a obsluha veľký rešpekt a palec hore
Andrej Hornicek
Vinikajúci hamburger aj ked mega ale to je len dobre pekne postredie pekny intrlerier a casnicka vysmiata skratka neda sa nic vytknut
Milanko Drenina
Dnes sme od Vas odchadzali velmi sklamani. Prvy šok bol ked na nas čašníčka začala zazerat ked sme si zobrali sami jedalni listok. Objednali sme si Vaše úžasné palacinky, ktoré sa dnes akosi nevydarili
Páči sa mi to · · 16 apríla o 20:43
Používateľovi Erika Sziglova sa to páči.
BeAbout Dobrý deň pán Drenina. Je nám veľmi lúto Vašho negatívneho zážitku. Moc sa Vám ospravedlňujeme za zhoršenú kvalitu jedľa. Bohužial ste nás neupozornili pred tým ako ste palacinky skonzumovali preto sme nemohli urobiť všetko preto aby ste boli spokojný. Prosíme Vás pri opakovanom probléme hneď upozorniť manažéra prevádzky a za jedľo neplatiť. Veríme že sme nestratili Vašu priazeň. Prajeme úspešný deň
18 apríla o 10:59 · Páči sa mi to · 1
Ružka Mezeiová
Dakujeme za skvele jedlo, ktore nikdy nesklame a este lepsiu obsluhu!!!
Miroslav Polak
Dnes sme opat ochutnali hamburger daleko na severe slovenska (doteraz nas oblubeny) a straaasne sa tesime, ze sme spat v blave aby sme si v BeAbout opravili chute
Ale to na mojom názore nič nemení. Ja som nikde netvrdil že tie burgre ľuďom nechutia.
nasiel som na celom fanpage jediny negativny ohlas, aj to na palacinky
myslim, ze chapes preco je ten burger tak oblubeny a rozhodne hoden
ja som tam obvykle nechal okolo dvacky, pustili sme nejaky dezert, burger, pokecali, dali nejaku kofcu ale prijemne vonave kludne prostredie, skvely pristup, jednoducho, ja som ochotny za to zaplatit, tak isto ako za ine veci zakladane na kvalite.
Kebyze ten burger rovnako zly ako ty opisujes, myslim ze by okolo beaboutu a ich burgrov nebolo take pozitivne HALOO a ak si myslis ze sa da v Bratislave podnikatelsky lahko prerazit s BURGROM, tak si myslim ze sam usudis aka je to kravina, tudiz nieco na tom burgri predsa len je
Ja mam info z prvej ruky ze si zakladaju na kvalite potravin co ja osobne mozem potvrdit.
myslim, ze chapes preco je ten burger tak oblubeny a rozhodne hoden
ja som tam obvykle nechal okolo dvacky, pustili sme nejaky dezert, burger, pokecali, dali nejaku kofcu ale prijemne vonave kludne prostredie, skvely pristup, jednoducho, ja som ochotny za to zaplatit, tak isto ako za ine veci zakladane na kvalite.
Kebyze ten burger rovnako zly ako ty opisujes, myslim ze by okolo beaboutu a ich burgrov nebolo take pozitivne HALOO a ak si myslis ze sa da v Bratislave podnikatelsky lahko prerazit s BURGROM, tak si myslim ze sam usudis aka je to kravina, tudiz nieco na tom burgri predsa len je
Ja mam info z prvej ruky ze si zakladaju na kvalite potravin co ja osobne mozem potvrdit.
hegy ty mas asi problem porozumiet textu, ktory si nepisal
niektore texty ktore nepisem su nezrozumitelne 
-
mirak2
Hardcore addict
napisem ti to zrozumitelne:
za 7,50 si vies dat hocikde normalne jedlo, trebars zemiaky s reznom, polievku a kofolu na zapitie a este ti nieco ostane a ti garantujem, ze by to nebolo z tretotriednej vyvarovne. ak tak mozno vo viedni.
nikde nikto nenapisal (okrem srneca), ze tie burgre su zle alebo co, ale ze ta cena je neprimerana
ked sa clovek chce najest, nepojde na 1 (udajne kvalitny) hamburger za 220 korun
PS: ak si spominate na slovenske Ano sefe so Zidekom, v kosickom Atelieri, tam robili domace burgre za 5eur, ci kolko s domacimi cipsami a hranolkami a kofolou a ludia im na to nechodili, lebo to bolo drahe. http://anosefe.joj.sk/anosefe-epizody/2 ... sefe-.html
za 7,50 si vies dat hocikde normalne jedlo, trebars zemiaky s reznom, polievku a kofolu na zapitie a este ti nieco ostane a ti garantujem, ze by to nebolo z tretotriednej vyvarovne. ak tak mozno vo viedni.
nikde nikto nenapisal (okrem srneca), ze tie burgre su zle alebo co, ale ze ta cena je neprimerana
ked sa clovek chce najest, nepojde na 1 (udajne kvalitny) hamburger za 220 korun
PS: ak si spominate na slovenske Ano sefe so Zidekom, v kosickom Atelieri, tam robili domace burgre za 5eur, ci kolko s domacimi cipsami a hranolkami a kofolou a ludia im na to nechodili, lebo to bolo drahe. http://anosefe.joj.sk/anosefe-epizody/2 ... sefe-.html
-
iceman1414
Medium Star
Keď už sme pri tom tak za tých 7,50€si kúpim kilo hovädzieho, 5 žemlí za 2€ a zeleninu za 2€ a za 11,50 mám 5 300g burgerov.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...gramatika obsluhy reštaurácie hovorí za veľa...používajú ho denne, servírujú ho zákazníkom, ale nevedia, ako sa píše...dúfam, že tá jedľa aspoň dobre chutí a nemá veľa ihličia...k druhej recenzii...nevedel som, že Bratislava je ďaleko na severe Slovenska...Hegy napísal:Moc sa Vám ospravedlňujeme za zhoršenú kvalitu jedľa...a za jedľo neplatiť...
Dnes sme opat ochutnali hamburger daleko na severe slovenska...
7,50..a nažerie sa z toho človek? Lebo to je fakt dosť peňazí.
grim dufam ze aj tebe prioritne zalezi ci obsluha vie napisat jedlo gramaticky spravne, bez toho by som sa ani ja v klude nenajedol...
nevie gramatiku tak preto asi nepise knihy ale podava chutny burger, s usmevom a hojnym poprsim
Tebe zase nejde citanie s pochopenim vidis
, boli na severe slovenska kde si dali ich oblubeny whatever burger, a nechutil im ako v BA takze su radi ze su naspat a mozu si pochutnat na tom v beaboute 
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2013, 15:25)
zatial som celu porciu nezjedol ani raz i ked viem, ze su ludia co to zvladnu, rozhodne sa nejedna o ziadnu ochudobnenu porciu niekde hore som to uz rozoberal
200g cisteho masa + zemla so syrom mayo a bbq omackou
miska s hranolkami (imho tak 100g+)
zeleninova obloha (bujara) + kecup
vyprazane cibulove kruzky
dufam som na nic nezabudol, spolu 400g+ urcite
nevie gramatiku tak preto asi nepise knihy ale podava chutny burger, s usmevom a hojnym poprsim
Tebe zase nejde citanie s pochopenim vidis
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2013, 15:25)
mam 90kg, 180cm, chuti mihughito napísal:7,50..a nažerie sa z toho človek? Lebo to je fakt dosť peňazí.
zatial som celu porciu nezjedol ani raz i ked viem, ze su ludia co to zvladnu, rozhodne sa nejedna o ziadnu ochudobnenu porciu niekde hore som to uz rozoberal
200g cisteho masa + zemla so syrom mayo a bbq omackou
miska s hranolkami (imho tak 100g+)
zeleninova obloha (bujara) + kecup
vyprazane cibulove kruzky
dufam som na nic nezabudol, spolu 400g+ urcite
-
Grim
Darca
...nu čož, máme rovanký hendikep...ale gramatiku by ovládať mali...minimálne toto slovo by mali vedieť napísať...a správny Slovák by mal vedieť všetky...
so Slovencinou sa ajtak neuzivis, ked vies anglicky a nemecky, mozes to povazovat za uzitocne 
Aj ja pisem slovensky iba tak, intuitivne
Aj ja pisem slovensky iba tak, intuitivne
-
TommyHot
Addict
Co je na tom drahe? Prijemne prostredie (navyse kusok od centra), kvalita surovin, cena prace, marza a bum sme na 7 eurach
V Bratislave sa lacnejsie aj tak velmi nenajes, ak to nie je v ramci obedneho menu, alebo to nema byt nejaky tretotriedny hnoj. Chodte do El Gaucha na burger a vas z tej ceny otoci okolo stolicky styrikrat