Men vs. Burger (naj burger v BA zdarma)
Re: Men vs. Burger (naj burger v BA zdarma)
Konecne niekto kto v beaboute aj bol a moze teda posudit, nielen ludia co dokazu pindat na vsetko a ani netusia vo co gou... 
Pod Michalskou robi chlapik tiez domaci burger, ktory mu ide pocul som o nom od 5 nezavislych ludi + vzdy je tam sice maly ale rad... Pred tebou na zeravej platni zo stanku, je tam velke maso velka zemla cibula prazena, mayo, kecup a asi salat a stoji to 3,5 ... nemas k tomu cibulove kruzky, nemas stol stolicku, nemas obsluhu, nemas zeleninovu prilohu. V Be aboute mas na vyber po prdel burgrov k tomu a je to za 7,5€. Tiez nemam rad setrivost Slovakov, peniaze treba zarabat a minat ako skrecok v kolese. Ked nepodporis myslienku a napad podnikatela tak vsetko pojde do riti. Mna skor udivuje ako moze stat tricko v obchode 25 eur a viac ... robia to zasrani Pakistanci dakde v jaskyni a ma to znackove logo. Tu ti spravi niekto jedlo, snazi sa a ludia to ofrflu.
PS: Stale plati co som povedal o akcii men vs. burger ...kvalita hecovačky a plateneho jedla sa neda porovnat.
PS: Stale plati co som povedal o akcii men vs. burger ...kvalita hecovačky a plateneho jedla sa neda porovnat.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Bud som bol slepy, alebo tam ten stanok pod michalskou nie je uz par tyzdnov.
On tam je, ale ma dohodu s miestnymi mafi...podnikatelmi, ze funguje len v zime a na jesen, ked nemaju terasy tusim. Ale nehadam sa, McD je blizko a za 3,5 mas 3 cheesy a zmrzku predsa.
A mozes prispiet este aj na charitu v pobocke najbohatsej restauracnej siete.
No kto by chodil na daky domaci burger.
Spoiler
Fakt ak ste tam niekto na tu "charitu" hodili co i len 10 centov po tom ako vas osklbali v McD o 6eur za menu, zvazoval by som elektrokonvulzivnu terapiu.
konecne dosla vlna rozumnych ludi uz som si zacinal myslet ze som blazon 
Hlupost, dnes sme boli na obed na burgre a nespozoroval som rozdiel v kvalite medzi pondelkom, kedy sme boli na man vs. burger a dneskom, dokonca v pondelok sa mi zdalo to maso o dost hrubšie ako dnes...SRneC napísal:
Ok, ved ja nevravim, ze sa to nemohlo stat. Vynimka, ale u mna bohuzial potvrdzuje pravidlo. Preco by som mal verit tebe a nie kamosovi co ho poznam odkedy nam vypadavali mliecne zuby a davame si echa na zradlo, vymetame kupony a all you can eat-y ? 
Boze, ale mam chut, nasporim dake eurko a pojdem si dat do nosa.
Ake ste mali burgre, ktory bol najlepsi?
Boze, ale mam chut, nasporim dake eurko a pojdem si dat do nosa.
Ake ste mali burgre, ktory bol najlepsi?
ved v poriadku, ja zase nemam dovod preco by som mal verit prave TebeSRneC napísal:Ok, ved ja nevravim, ze sa to nemohlo stat. Vynimka potvrdzuje pravidlo. Preco by som mal verit tebe a nie kamosovi co ho poznam odkedy nam vypadavali mliecne zuby a davame si echa na zradlo, vymetame kupony a all you can eat-y ?
mali sme patriot, oravsky, royal, obycajny, jalapeño-- podla mna najlepsi royal a oravsky
-
TommyHot
Addict
Ja mam najradsej royal s extra slaninou a vajcom..
SRneC moze byt, odkedy skoncila zima, tak som ho tam nevidel. mcdonalds je sracka, tam som bol len parkrat a uz by som tam nesiel ani keby mam zdochnut od hladu. To uz radsej do stanku s pizzou vedla Alize...
SRneC moze byt, odkedy skoncila zima, tak som ho tam nevidel. mcdonalds je sracka, tam som bol len parkrat a uz by som tam nesiel ani keby mam zdochnut od hladu. To uz radsej do stanku s pizzou vedla Alize...
v BeAbout som sice este nebol ale brutalne sa tam tesim
ceny? uplny priemer v BA
brat taky burger ako nejaky fast food je total somarina...100x lepsie nez nejaky zaprdeny bravcovy rezen alebo kuraci steak
burger sa hned nerovna odpad ala McD alebo hocktory zaprdeny stanok
uz som burger normalne v restike mal (resp Bar&Gril) a je to neporovnatelny rozdiel oproti fastfoodu
Pindat na to moze hocikto, su to jeho sracky ale realita je taka, ze BeAbout o zakaznika nema najmensiu nudzu. Takze problem bude niekde inde
ceny? uplny priemer v BA
brat taky burger ako nejaky fast food je total somarina...100x lepsie nez nejaky zaprdeny bravcovy rezen alebo kuraci steak
burger sa hned nerovna odpad ala McD alebo hocktory zaprdeny stanok
uz som burger normalne v restike mal (resp Bar&Gril) a je to neporovnatelny rozdiel oproti fastfoodu
Pindat na to moze hocikto, su to jeho sracky ale realita je taka, ze BeAbout o zakaznika nema najmensiu nudzu. Takze problem bude niekde inde
-
Bushido
Medium Professional
Burgre majú super aj všetko ostatné jedlo, ale dnes som sa po dlhej dobe zodvihol a odišiel preč bez jedla. Chodievam tam na menučka dosť často a už pár mesiacov sa deje pravidelne to, že dôjdem o 12.15 a čašníčka mi oznamuje, čo už z denného menu nemajú... Tak keď niekoľko týždňov v kuse vidím, že nemám dostatok surovín a menučko sa v priebehu pol hodiny vypredá, tak kúpim viac, ale zjavne to prevádzkar nezvláda... Ale to je trochu OT.
K téme, tie burgre zadarmo sú super vec, ale dobrovoľne sa prežrať tak, že mi bude celý deň zle ? To sa mi nezdá ako nejaká super idea. Verím že sú ľudia, čo zošrotujú aj slona, ale toto mi nepríde ako moc zdravé a ani mi to nepríde, že si môže niekto pochutnať. Skôr dotyčný nebude chcieť burgre vidieť pol roka...
K téme, tie burgre zadarmo sú super vec, ale dobrovoľne sa prežrať tak, že mi bude celý deň zle ? To sa mi nezdá ako nejaká super idea. Verím že sú ľudia, čo zošrotujú aj slona, ale toto mi nepríde ako moc zdravé a ani mi to nepríde, že si môže niekto pochutnať. Skôr dotyčný nebude chcieť burgre vidieť pol roka...
Ale platiť za burger dvojnásobok preto, lebo podnik je situovaný v centre mesta, sa mne osobne zdá zvláštne. O pár metrov ďalej môžem predsa dostať (minimálne) rovnako kvalitný burger za polovičnú cenu, nie? Každopádne, trhovú cenu si určili sami spotrebitelia, ak sú ochotní zaplatiť tých sedem eur, od podniku by bolo nelogické tlačiť cenu dole.TommyHot napísal:Co je na tom drahe? Prijemne prostredie (navyse kusok od centra), kvalita surovin, cena prace, marza a bum sme na 7 eurachV Bratislave sa lacnejsie aj tak velmi nenajes, ak to nie je v ramci obedneho menu, alebo to nema byt nejaky tretotriedny hnoj. Chodte do El Gaucha na burger a vas z tej ceny otoci okolo stolicky styrikrat
-
TommyHot
Addict
Ak niekde platim mesacny najom 5000 eur tak je jasne, ze moje sluzby budu drahsie ako u konkurencie, ktora plati najom 1000 eur. Samozrejme, mozes si dat za nizsiu cenu rovnaku kvalitu niekde inde, nikto ti nebrani 
Co ja viem ja proste ak ma niekde nieco naozaj zaujme (napr dobry burger, prijemne prostredie, povedzme centrum mesta na nabrezi dunaja
) tak tam proste dojdem aj nabuduce a neriesim ci zaplatim 5,50€ alebo 7,50€ alebo 15,50€ lebo sa tam stravujem raz za cas s kamosmi a mesacny naklad na stravu navyseny o 10€ mesacne si myslim ze dokazem rozdychat (za cenu prijemne straveneho vecera)
porovnavas restiku na urovni s nejakym zaprdenym fastfoodomInnocence napísal:Ale platiť za burger dvojnásobok preto...
Keď podnik nie je situovaný v centre meste a neponúka burgery za 7.30 EUR, automaticky je to zaprdený fastfood?wladas napísal:porovnavas restiku na urovni s nejakym zaprdenym fastfoodom
ja stale nechapem preco riesite tu cenu burgeru. jasne ze nebude stat tolko kolko ako vo vasom miestnom vyzeraku. inac cena je vysoka, ale zase mi nepride extra premrstena. u nas v dedinskej restike za 7e mate 200g nejakej kuraciny+prilohy. podla mna je to vcelku porovnatelne s tym co ponukaju tu, akurat namiesto lacnych mrazenych hranoliek k tomu masu dostanete zemlu, co je na tom?
zemlu + este hranolky 
Mam pocit ze stale vacsina nevnima ten burger vlastne ako hlavny chod, plnohodnotne bujare jedlo v obrovskej porcii
Mam pocit ze stale vacsina nevnima ten burger vlastne ako hlavny chod, plnohodnotne bujare jedlo v obrovskej porcii
vazne, na jedalnom listku som si nevsimol s cim je to podavane..tak potom je ta cena plne adekvatna jedlu v restauracii. a tiez si myslim, ze tu ide hlavne o to, ze je to brane ako junk food, keby ste to dostali ako normalne maso s oblohou, tak pravdepodobne tu cenu ani neriesite.
za 7 eur v dedinskej restike mam pizzu pivo a hlavne jedlo.