Potrebujem pribrať
-
javatar
Hardcore addict
Re: Potrebujem pribrať
Cigarety zrychluju metabolizmus. Neviem ci je to nikotinom alebo proste tym, ze do organizmu dostava clovek slusnu porciu jedov a organizmus mina energiu aj na detox.
metabolizmus ide hore o 10% + psychologia ked prestanes fajcit nedas si cigu, ale cukrik/deli/whatever.
Len že ja nefajčím.
To je potom uplne jednoduche, zacni, telo si navykne, po par mesiacoch prestan 
Vybavene
Realne este mozes zacat jest viac masa, bielkoviny, atd
Vybavene
Realne este mozes zacat jest viac masa, bielkoviny, atd
dobra rada
ze zacni fajcit 
Len aby si potom vedel prestať. Ser na fajčenie, za tých pár mesiacov sa s trochou (ne)šťastia dostaneš do štádia rakoviny pľúc, a za tých 5kg ti to nestojí.
Na priberani nie je nic tazke.. zacni sa normalne stravovat normalne a nie rozky s maslom.. ale vlocky maso cestoviny.. zacni nieco so sebou robit a pojde to
Fajčenie som ako radu nečakal.
vesaK: Nič, ťažké? Len aby si nebol prekvapený. Rohliky som nevidel, už hádam ani nepamätám. Ale jem všetko čo mi príde pod ruku. Nemám problém do seba naládovať nejaké rezne alebo čo doma nájdem a zajesť to snikersom aj o polnoci, no nič to so mnou nerobí.
Asi pred pol rokom som mal nejakú chrípku ale čo to bolo, schudol som ešte 3 kila, časom som tie kila nejak opäť pribral no vyššie to už nejde.
vesaK: Nič, ťažké? Len aby si nebol prekvapený. Rohliky som nevidel, už hádam ani nepamätám. Ale jem všetko čo mi príde pod ruku. Nemám problém do seba naládovať nejaké rezne alebo čo doma nájdem a zajesť to snikersom aj o polnoci, no nič to so mnou nerobí.
Asi pred pol rokom som mal nejakú chrípku ale čo to bolo, schudol som ešte 3 kila, časom som tie kila nejak opäť pribral no vyššie to už nejde.
lukas napis mi svoj jedalnicek a ver ze v tom je problem 
skus si najprv precistit ogranizmus, http://www.chinia.estranky.sk/clanky/viete_-ze___.html
Je porebne aby si mal stolicu kazdy den a potom budes mat primeranu vahu na svoje telo. Skus jest zasadite potraviny banany, slnecnice, tekvicove semiacka, mrkva, voda s citronom ale aj voda s trocha sodou bikarbony a dost vlakniny hlavne zelenian, strukoviny a kup si b12 vitamin a vyhybaj sa salamam, masu, parkam, pastekam, vajciam a shity ako majonezy..
btw: vlastna skusenost ale u mna boli aj ine priznaky nie len to ze som nemohol pribrat
Je porebne aby si mal stolicu kazdy den a potom budes mat primeranu vahu na svoje telo. Skus jest zasadite potraviny banany, slnecnice, tekvicove semiacka, mrkva, voda s citronom ale aj voda s trocha sodou bikarbony a dost vlakniny hlavne zelenian, strukoviny a kup si b12 vitamin a vyhybaj sa salamam, masu, parkam, pastekam, vajciam a shity ako majonezy..
btw: vlastna skusenost ale u mna boli aj ine priznaky nie len to ze som nemohol pribrat
Viem že problém bude asi v tom. Dosť často som sa stravoval nepravidelne, niekedy vynechal raňajky. No snažím sa to zmeniť, som kuchár, v práci stále niečo tlačím do hlavy. Keď som dlho hore, tak aj neskoro v noci jem, vyvážam sa skoro všade na aute, nijak aktívne nešportujem, tak kde to všetko ide?
Majk to si robis snad srandu...
hentie semiacka a veci podobne to si nechaj po poriadnom kuse masa vysvetli mi z coho ti ma narast sval pri stave z citrona:D
pre pobavenie som ta dal na forum o posilnovani kde som clenom do temy stupidne rady
hentie semiacka a veci podobne to si nechaj po poriadnom kuse masa vysvetli mi z coho ti ma narast sval pri stave z citrona:D
pre pobavenie som ta dal na forum o posilnovani kde som clenom do temy stupidne rady
Ale ja mám ráno raňajky, potom v práci si niečo zrobím, tak si stále niečo hádžem do seba, a ako hovorím v kuchyni nemám problém si na obed nabrať porciu akú len chcem. To že nič nerobím, tomu aj chápem že svalstvo nerastie. Ale tak malo by aspoň brucho rásť, nie? 
keby mi toto niekto poradil pred rokom, tak asi by som skorej veril jehovistovi co mi klopal na dvere
. V podstate tu nechcem nikoho a nicom presvedciat, mne staci ze som pochopil a dalej sa snazim pochopit vlastne telo. Vesiak, ono to je na dlhsiu debatu a uz podla tvojho prispevku viem, ze to je strata casu. Ja som asi tri mesiace vysieraval ten bordel co som mal v sebe, najprv biele cerviky som mal v stolici a potom niejake zvysky, tym padom som predtym mal stale ekzemy, nemal energiu, stale sa mi chcelo spat, stav pier, oci, ust, nechtov hroznyyy, kozna mi povedala ze mam atopicky ekzem a ze to uz budem mat stale, teraz nic.
Vies ono to bola moja osobna skusenost a tiez som nemohol predtym pribrat ani o 2 kila
Vies ono to bola moja osobna skusenost a tiez som nemohol predtym pribrat ani o 2 kila
biele cerviky wtf... hej a preto som ja nabral pri vyske 192 z 81 na 94 kg lebo som jedol maso a to co som pisal ro co ty neodporucas... dalej si citaj clanky v eve ako rozumiet svojmu telu.. chalanov na webe o posilnovani si pobavil
super, gratulujem ze si dokazal pribrat. A tie cervy som nevedel ze mam v sebe, az ked som zacal jest zasadite potraviny.
Aj toto ti pride ako eve?
Aj toto ti pride ako eve?
-
javatar
Hardcore addict
Podstatne je aby si potom prestallukas9206 napísal:Fajčenie som ako radu nečakal.
-
mirak2
Hardcore addict
ze ty si cital nieco ako toto? http://www.kaduceuslife.com/index.php/c ... o-rakovine
znaska sraciek a polopravd...
never vsetkemu, co najdes na nete.
znaska sraciek a polopravd...
never vsetkemu, co najdes na nete.
A ako to je s tými vločkami? Musia byť čisté, ale môžu byť aj nejaké s hrozienkami a inými blbostami? Pravdu povedať mi tu nejak nezachutilo 
ja si kupujem klasicke vlocky... inak zacni fajcit prestan a priberies je riadna kravina.. naco by mal zacat fajcit jak neviete pribrat mate vacsi vydaj ako prijem o tomto to cele je