Ďakujem za pomoc.
Úrad práce
Úrad práce
čaute, dnes som mal ísť na podpis ale zabudol som a zajtra je nestránkový deň ... vybavil by som si PNku ale neviem či by stačilo keby ju zoberiem v piatok keďže je zajtra ten nestránkový deň
alebo sa dá tá PNka odovzdať aj niekde inde okrem úradníčky ku ktorej chodím ? Nejak sa to snáď dá riešiť 
Ďakujem za pomoc.
Ďakujem za pomoc.
Re: Úrad práce
kludne staci v piatok, to ta nevyradia kvoli 1-2 dnom
Nechaj vratnikovi, nech ju odovzda dotycnej. U nas v LM som jej tak par tlaciv poslal 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
kašli na PN, napíš si papier kde bude čestné prehlásenie že si bol na nejakom pracovnom pohovore a ten im dones.
Dnes som volal na úrad že som PN a že včera som mal ísť na podpis tak že či mám doniesť PN dnes alebo stačí v piatok a povedali mi že stačí v piatok .. tak som išiel k lekárke ale tá mi povedala že mi PN nedá lebo po novom treba doniesť papier z ÚP o práceneschopnosti a ona mi ho potvrdí ... len neviem kde na ÚP mi ten papier dajú
a najmä keby ho dáva len tá moja úradníčka tak to je trošku blbé lebo som jej už povedal že mám PN
poprípade keby sa ten dokument dá vytlačiť to by bolo najlepšie .. neviete niekto ? 
-
PhYs0c
King
dá ti ho priamo ten človek, ku ktorému chodíš na kontrolu
zbytocne si sa zamotal s PN. mal si narovinu povedat, ze si zabudol alebo, ze si bol na pohovore
tetka by pohundrala 10 sek ale nevyradila by ta
-
PhYs0c
King
to neni o tom, či ho vyradia, ale ak tam nepríde v určený deň nemôžu ho tam proste zapísať, nepustí ich systém a potrebuje teda potvrdený papier
to mas odkial ze " nepusti ich system"??mama mi robila 25 rokov na UP tak viem ako to tam chodi
a nieje nic nezvycajne, ked sa chodia chlapi z fusiek hlasit aj tyzden po termine. ziadne potvrdenie mu netreba ked tam ide uz na druhy, resp., treti den. staci sa slusne ospravedlnit, ze zabudol prist
-
PhYs0c
King
nebudem sa hádať, môže to byť v každom meste iné, hovorím na základe osobnej skúsenosti
Mne sa to už raz stalo a nestačilo sa ospravedlniť ... povedala mi že ma vyradia a potom že jedine keby si vybavím PN tak to ospravedlnia ... preto som teraz hneď začal s PN
A ten doklad o práceneschopnosti mi dajú jedine v kancelárii kam chodím alebo sa dá od niekadiaľ vytlačiť poprípade vypýtať niekde na informáciách alebo podobne ? lebo by som ho radšej mal od niekoho iného ako od tej ku ktorej chodím
A ten doklad o práceneschopnosti mi dajú jedine v kancelárii kam chodím alebo sa dá od niekadiaľ vytlačiť poprípade vypýtať niekde na informáciách alebo podobne ? lebo by som ho radšej mal od niekoho iného ako od tej ku ktorej chodím
bude to asi toto tlacivo http://www.upsvar.sk/buxus/docs//SSZ/OI ... N_akt..rtf . potom si jej asi nesadol alebo nemala dobru naladu
poznam xy ludi aj v dalsich mestach, co pracuju v cesku na stavbach a pernamentne sa pridu hlasit o par dni neskor. bez postihu samozrejme
No bola to tá druhá čo je s mojou v kancli lebo moja tam nebola a zhodou okolností tam nebola ani dnes keď som tam volal 
A ďakujem mulatt za to tlačivo dúfam že to bude ono
ráno zistím či hej 
A ďakujem mulatt za to tlačivo dúfam že to bude ono
zdravim,
k 31.8. mi konci zamestnanecky pomer uplynutim vypovednej lehoty. Od 2.9. zacinam inde.... je potrebne sa nahlasit na urad prace ohladom jedneho dna (1.9.; nedela)? ako je to s platbami ako zdravotne/socialne poistenie za ten 1 den?
k 31.8. mi konci zamestnanecky pomer uplynutim vypovednej lehoty. Od 2.9. zacinam inde.... je potrebne sa nahlasit na urad prace ohladom jedneho dna (1.9.; nedela)? ako je to s platbami ako zdravotne/socialne poistenie za ten 1 den?
Popíš viac beardie. Toto ma zaujíma. Prečo netreba?
lebo 1 den nikoho nezaujima
ale ak to chces naozaj riesit, tak si ten den doplat priamo v zdravotke, socialne sa neriesi
ale ak to chces naozaj riesit, tak si ten den doplat priamo v zdravotke, socialne sa neriesi
-
Mek
Addict
To s tym nezaujimanim by som si nebol taky isty. Oni zvyknu dajme tomu po 5 rokoch vyhrabat ze tam mas nejaky nedoplatok a vyrubia ti taku pokutu ze sa ti hlava zatoci... a vtedy musis dokazovat ty, ze si to obdobie zaplatil. Preto taketo papiere treba odkladat snad aj do konca zivota... holt jedna z mala "istot"...