Potrebujem pribrať

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Potrebujem pribrať

Príspevok od používateľa javatar »

vesaK napísal:... inak zacni fajcit prestan a priberies je riadna kravina..
Myslim, ze beardie tuto radu nemyslel vazne. Rovnako ani ja. Ale ak by nepribral ani po jurgenovom velkovykrme tak to by som pekne oci otvaral.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Pozrel by som si ako 65 kilovy dvojmetrovy konar zje 8 takych chodov za den. :roll:
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

sprvoti nie, ale zaludok sa roztahuje pomerne rychlo
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Po dvoch/troch dňoch by to v pohode dal. Sú 'loptové' postavy, ktoré zožerú menej ako 'konáre'.
Navyše, ten jedálniček tam nie je absolútne nijaký extrém. To, že je výdatný a vhodný na pribratie - to je o inom.

Heh, ale tu sa ukazuje, že pribrať môže byť niekedy fyzicky aj finančne náročnejšie ako schudnúť. Ja som toho (bol, s časti som) stále príkladom, a miestami ma rozčúlilo keď mi niekto hovoril: "Zožerieš 5x viac ako ja a nepriberieš." Omyl. Pribral som, a to radikálne, a druhá vec, spomínaní síce jedli 5x menej, ale to, že im váha išla dole 2kg za týždeň, na to sa už nepozerali, heh. Potom sa ukázalo, že keď si dali do poriadku žalúdky, a jeme rovnako, tak to je fakt skoro to isté.

na druhú stranu, aj schudnúť aj pribrať skutočne je ťažké. (Najmä kvalitne pribrať)
Napísať odpoveď