Tak som tu nový ale tipujem že túto tému ste videli 100 krát aj ked ešte neregnutý ked som dal do hladania ignoracia našlo len jednu tému a tam ma odpovede moc neuspokojili

Takže dúfam že som nič zbytočne nezaložil a dúfam že sa vyjadria hlavne baby ale aj chalani
Ani neviem ako začať lebo mi to celé príde divné . Už dávnejšie cez fb sa ma pár krát snažila nakontaktovať jedna slečna . Občas som odpísal inak som kašlal na to ja totižto na tieto netové vypisovačky a veci vôbec nie som . Nedávno sme sa ale dali do reči trochu viac a už medzi nami prebiehali také správy že každému menej uvedomelému by prišlo že škaredý pre ňu nie som a ja som vrátil pár komplimentov späť

Takže ako som už spomínal vyššie že ja na tieto netové veci niesom som sa rozhodol že ju pozvem von no ani som to nenapísal lebo na poslednú správu už neodpovedala

Deň neskôr som sa spýtal či som ju nejak nahneval . Zas bez odozvy . Zas som to nechal celý deň tak nie každý má vždy čas aj ked komentuje,baví sa normálne s inými ludmi . Dnes som sa zas pokúsil o kontakt len otázkou ako sa máš . Zas ignor . Hej teraz si každý z vás povedal kto sa sem dostal prečo ho to vôbec sere ked vyššie písal že na nič také nieje

No proste vyzerá ako super človek . A zas čo sa týka vzťahov a tak niesom nový no len bolo by to fajn s nou skúsiť len takto cez net som to v živote neriešil a ten ignor ma dosť mrzí aj keby to je len obyčajná kamoška . Proste keby ma pošle doprdele s kludom idem dalej len tomuto fakt nechápem

takže čo to prosím vás znamená
Inak nejak som sa rozpísal dúfam že to niekto dočítal dokonca
A vopred dakujem za odpovede