Zas tá ignorácia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hodor
Novice
Novice

Zas tá ignorácia

Príspevok od používateľa hodor »

Tak som tu nový ale tipujem že túto tému ste videli 100 krát aj ked ešte neregnutý ked som dal do hladania ignoracia našlo len jednu tému a tam ma odpovede moc neuspokojili :P Takže dúfam že som nič zbytočne nezaložil a dúfam že sa vyjadria hlavne baby ale aj chalani :P

Ani neviem ako začať lebo mi to celé príde divné . Už dávnejšie cez fb sa ma pár krát snažila nakontaktovať jedna slečna . Občas som odpísal inak som kašlal na to ja totižto na tieto netové vypisovačky a veci vôbec nie som . Nedávno sme sa ale dali do reči trochu viac a už medzi nami prebiehali také správy že každému menej uvedomelému by prišlo že škaredý pre ňu nie som a ja som vrátil pár komplimentov späť :D Takže ako som už spomínal vyššie že ja na tieto netové veci niesom som sa rozhodol že ju pozvem von no ani som to nenapísal lebo na poslednú správu už neodpovedala :D Deň neskôr som sa spýtal či som ju nejak nahneval . Zas bez odozvy . Zas som to nechal celý deň tak nie každý má vždy čas aj ked komentuje,baví sa normálne s inými ludmi . Dnes som sa zas pokúsil o kontakt len otázkou ako sa máš . Zas ignor . Hej teraz si každý z vás povedal kto sa sem dostal prečo ho to vôbec sere ked vyššie písal že na nič také nieje :D No proste vyzerá ako super človek . A zas čo sa týka vzťahov a tak niesom nový no len bolo by to fajn s nou skúsiť len takto cez net som to v živote neriešil a ten ignor ma dosť mrzí aj keby to je len obyčajná kamoška . Proste keby ma pošle doprdele s kludom idem dalej len tomuto fakt nechápem :D takže čo to prosím vás znamená

Inak nejak som sa rozpísal dúfam že to niekto dočítal dokonca :D :D
A vopred dakujem za odpovede :)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Re: Zas tá ignorácia

Príspevok od používateľa danodrevo »

Odkedy pridal FB funkciu "seen" tak ľudia prepadajú depresii, že sú ignorovaní. Pokiaľ si správu pozrela a neodpísala, ignoruj. Pokiaľ nie, tak zrejme k tomu nemala čas, alebo ti vôbec nemá chuť odpovedať. Tak či tak sa na to vykašli. Keby chcela ozve sa. Keďže sa neozýva, nechce.
hodor
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hodor »

Ja žiadnej depresii neprepadám :D Trvá to pár dní s inymu ludmi sa baví normalne takže tak :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak kašli na ňu. Ak má záujem (čo si myslíš podľa tých komplimentov) tak možno len skúša či máš záujem aj ty a či a koľko budeš ochotný o ňu bojovať. Kašli na ňu, a sama sa ozve. A potom je na tebe či sa chytíš alebo jej to pekne hodíš do ksichtu že ťa ignorovala tak čo to malo znamenať
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

:roll: ja mam pocit,ze su vsetci uplne je***.....keby chce ist von,uz ste davno von.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Posli screen komunikacie na analyzu :) (sem)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Baby strašne ľahko získavajú chlapskú pozornosť už tým, ako sa obliekajú a niektoré ako sexy vyzerajú.
Ľahko našu pozornosť získajú aj vtedy, keď nás ignorujú na sociálnych sieťach, lebo dúfajú ze sa chlap bude ako idiot snažiť a jej záujem zrazu pominie.
Ty ako slušný chlapec sa opýtas ako sa má( aj ked zevraj tuto otazku baby neznasaju,preto sa ich to niako nepýtam) a ona ťa ignoruje nerieš.
Preto Hodor, nič jej už nepíš aj keby je online..ak chce byt s tebou v kontakte, nech ti sama napíše..aspoň uvidíš, či má o teba ako taký záujem.
Tvoj a jej vek?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Su aj pripady, ked je zbytocne snazit sa nieco chapat.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Mňa tiež celkom fascinuje čo tým chcú dokázať, alebo prečo to robia. Hlavne keď z ničoho nič, v pekne rozvitej konverzácií, ktorú sa človek snažil navodiť tými ťažkými a nudnými začiatkami neodpíšu. No časom som prišiel na to že keď majú čo i len najmenší záujem, tak sa ozvu samé.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:!: :!: a ja som vrátil pár komplimentov späť :D Takže ako som už spomínal vyššie že ja na tieto netové veci niesom som sa rozhodol že ju pozvem von no ani som to nenapísal lebo na poslednú správu už neodpovedala :D Deň neskôr som sa spýtal či som ju nejak nahneval . Zas bez odozvy . Zas som to nechal celý deň tak nie každý má vždy čas aj ked komentuje,baví sa normálne s inými ludmi . Dnes som sa zas pokúsil o kontakt len otázkou ako sa máš . Zas ignor . :!: :!:

FUCKING HOPELESS !!!!!! --- si nastuduj Baránka, ... ten tam presne tieto chyby opisuje ako klucove. Klucove v tom ako si ten zaciatok s holkou co najefektivnejsie doje*** ! To snad ani neni mozne aki su ti ludia dnes blbi.

SER !!! na to !!!! ked bude chciet napise, a SER na pisanie tahaj ju vonku, vykrucacky? nemoze ? SER NA NU !!!! kto chce hlada si sposoby kto nechce hlada si dovody.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Suhlasim s Qwerty..Najskor si na nu j*bal, potom si sa zacal podlizovat... a teraz ziarlis ze sa vyprava s inymi a nie s Tebou...asbsolutne sa tej babe necudujem..
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Napis jej ze mas konto so siedmimi ciframi a uvidis ako rychlo ti odpise 8)
Napísať odpoveď