Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
near383
Light Expert
Light Expert

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa near383 »

Cize ráno pred ranajkami hej ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Áno, ráno to zožerieš všetko.

A kolega vyššie: nič nemusíš žrať, ak vysádzaš kreatín. A kreatín je najlepšie nevysádzať nejako, je to ekonomickejšie.
KROKODIL666
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KROKODIL666 »

Po 2-3 mesačnom užívaní kreatínu je určite vhodné dať si prestávku. Po vysadení trvá 4-6 týždňov, kým sa hladina prirodzeného kreatínu obnoví. Prestávkou tak nemôžete nič pokaziť. Samozrejme, obdobie bez kreatínu môže byť aj dlhšie. Všetko závisí od spôsobu tréningu a od vašich cieľov. Odporúča sa však vyvarovať užívaniu kreatínu dlhodobo a vo vyšších dávkach. Dlhodobé vedecké štúdie dávkovania ešte neboli zrealizované, a tak bude predsa len lepšie používať cyklovanie.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

KROKODIL666: kreatin je vec ktora ti pri dlhodobom uzivani nic neurobi. su ludia co to beru aj dva roky nonstop, je len na tebe ci si chces dat prestavku alebo nie
Emkej
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

near383 ja mám rovnaký "problém", bol som s tým aj pri ortopedičke ale vraj ak ma nič nebolí tak je všetko vporiadku, odporučila mi akurát kúpiť kĺbovú výživu, ale na tvojom mieste by som navštívil pre istotu ortopéda
hughito
Redeemer
Redeemer

KROKODIL666 napísal:Po 2-3 mesačnom užívaní kreatínu je určite vhodné dať si prestávku. Po vysadení trvá 4-6 týždňov, kým sa hladina prirodzeného kreatínu obnoví. Prestávkou tak nemôžete nič pokaziť. Samozrejme, obdobie bez kreatínu môže byť aj dlhšie. Všetko závisí od spôsobu tréningu a od vašich cieľov. Odporúča sa však vyvarovať užívaniu kreatínu dlhodobo a vo vyšších dávkach. Dlhodobé vedecké štúdie dávkovania ešte neboli zrealizované, a tak bude predsa len lepšie používať cyklovanie.
Čo sú to vysoké dávky? Bavíme sa o 5 g denne napr. Ide čisto o to, že potom vysadení väčšina ľudí zase dáva nasycovací týždeň, takže žerú toho kreatínu viac. Zase na druhú stranu, keď ho vysadia, tak tým si to možno našetria. :)
KROKODIL666
Amateur
Amateur

Co som sa ja docital, tak pri dlhodobom uzivani kreatinu, tento straca zelany efekt, pretoze si na jeho zvysene mnozstvo organizmus zvykne. Preto je vhodne dat si vzdy aspon mesiac a pol prestavku. Nie je to z ekonomickych dovodov. A povodna otazka znela, aky suplement nasadit pocas tejto prestavky?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

KROKODIL666: co chces miesto toho akoze davat? a uz vobec nechapem jak ta nazaciatku napadol tribulus
KROKODIL666
Amateur
Amateur

Napadli ma NO produkty, predtreningove stimulanty, dalsou alternativou je tribulus, ale ten som teda zavrhol.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

takze kreatin ma na teba vplyv ako NO produkty?
KROKODIL666
Amateur
Amateur

nic z toho som este neskusal, a preto sa na to pytam...
jedna alternativa je vysadit kreatin na 6 tyzdnov a budem brat len proteiny.
druha je, ze skusim niektory z inych suplementov fungujucich na inej baze ako kreatin -> cize som sa pytal, ktory?
hughito
Redeemer
Redeemer

Kreatín sa nedá ničím nahradiť, nesplietaj. Nemusíš nič špeciálne brať. A keď chceš vyskúšať niečo nové, tak pokojne súbežne s proteínom.

A čo sa týka toho, že by kreatín nejak strácal svoj účinok - ono kreatín nie je žiadny nakopávač ani nič pod., čo by človek priamo cítil, keď si to dá (aj keď človek čo ho žerie prvýkrát v živote to väčšinou pocíti).
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Zaujimavy clanok, odporucam precitat
http://radovangergel.blog.sme.sk/c/3167 ... krize.html
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

matki napísal:Zaujimavy clanok, odporucam precitat
Niečo podobné sa rieši aj v tejto publikácii. http://produkty.vladozlatos.com/e-publi ... rucho.html V podstate ide o to že netreba robiť xy brušakov, ale treba cvičiť správne.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

matki napísal:Zaujimavy clanok, odporucam precitat
celý problém trochu zjednodušil.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

V čom zjednodušil? Rozpíš to.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Jasné iba som sa učil a nemal som čas a dnes mi už Goťo prekazil jeden megadlhý príspevok :lol:

Takže všetko čo povedal v tom článku je pravda a verím tomu, že niektoré veci jednoducho vynechal lebo to je prílišná komplikácia - ako keď povieš že praženica je z vajec namiesto toho aby si povedal, že praženica je z vajec soli korenia, masla na premastenie panvice etc. .

Čo sa týka chudnutia a tehličiek. To že schudneš na 10 a menej percent tuku kupodivu neznamená, že budeš mať krásny six pack ide o to, že brucho je sval ako každý iný a pokiaľ nevidno pri nejakých 13-15 % brušné svaly tak chudnutím nič nevyriešiš pretože dôjde ku komplexnému úbytku svalovej hmoty (teda aj z brucha no shit sherlock) takže v konečnom dôsledku brucho nemusí vyzerať podľa predstáv a chudnutie nie je vhodným riešením vždy aj keď je v konečnom dôsledku nevyhnutné.

Čo sa týka rozsahu pohybu brušných svalov vykopávanie nôh je bežná činnosť (to je samotné zdvíhanie a hýbanie nohami ide aj cez brucho a preto ho cíti pri šprintoch) ale má iba obmedzený rozsah preto nesúhlasím s tým, že odmieta vykopávanie je nevhodné - naopak myslím, že je jedným z najvhodnejších alternatív ak ho robíš vo veľmi obmedzenom rozsahu pohybu - sú na to inštruktážne videá od fyzioterapeutov.

Samotné behanie ti six pack nespraví ja som behával či už 4km alebo na tréningoch šprinty a žeby som z toho cítil brucho no neviem. Skôr som mal pocit že z kopania do mechu ( opäť vykopávanie nôh ) som dostával svalovky.

A nakoniec take male PS ludia rozmyslaju o tuku pri dosiahnutí vysnívaného six packu ako keby to bolo nieco strasne, pritom si neuvedomuju, že po väčšine majú oveľa nižšie percento tuku v tele ako je normalne. Percento tuku pod 10 by sa nemalo prilis udrziavat pretoze to ma vplyv na imunitu a vykonnost. Pritom atleti drzia tuk vyssie nez kulturisti aby vydrzali dlhodobe zatazenie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Kto nemá aspoň maličkú pneumatiku na bruchu, je hovno chlap. :wink:
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

P3Bo napísal:
A nakoniec take male PS ludia rozmyslaju o tuku pri dosiahnutí vysnívaného six packu ako keby to bolo nieco strasne, pritom si neuvedomuju, že po väčšine majú oveľa nižšie percento tuku v tele ako je normalne. Percento tuku pod 10 by sa nemalo prilis udrziavat pretoze to ma vplyv na imunitu a vykonnost. Pritom atleti drzia tuk vyssie nez kulturisti aby vydrzali dlhodobe zatazenie.
Súhlasím.. Napr. tu je o tom dobrý článok.. http://www.vladozlatos.com/blog/clanky- ... -tuku.html :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

hughito napísal:Kreatín sa nedá ničím nahradiť, nesplietaj. Nemusíš nič špeciálne brať. A keď chceš vyskúšať niečo nové, tak pokojne súbežne s proteínom.

A čo sa týka toho, že by kreatín nejak strácal svoj účinok - ono kreatín nie je žiadny nakopávač ani nič pod., čo by človek priamo cítil, keď si to dá (aj keď človek čo ho žerie prvýkrát v živote to väčšinou pocíti).
a samotny Kreatin brat nic ine len to .... ???
Napísať odpoveď