Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tomasito13
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa tomasito13 »

A Good Day to Die Hard: tak v tomto sa s uplinkom asi nezhodnem. Sice akcia od prvej sekundy do poslednej, nic ine som samozrejme od Die hardovky ani necakal. Ale tak vela nelogickych veci a vela chyb vo filme som uz dlho nevidel. 6/10

The Place Beyond the Pines: Ryan je jeden z mojich naj hercov a aj ked nehral v celom filme, svoju rolu zvladol perfektne. Prve dve sekvencie filmu ma drzali v napäti viacej. Tretia trosku sklamala ako filmovo tak aj citovo. Inac v skutku zaujimavy film. 8/10

Mama
: Klasik horor, v ktorom je od zaciatku jasne o co ide, nesnazia sa to velmi mystifikovat. Herecke obsadenie kvazi nahradnej matky mi velmi nesadlo. Prijemny hororik na nedelne poobedie. 7/10
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Hasta La Vista velmi zaujimava komedia/drama 7/10 (: ...vrelo odporucam
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Kauza Cervanova - no radsej som sa mal ucit na tie statnice. Ale zase zrkadlo spolocnosti je nastavene jasne: tie iste svine, ktore boli rovnejsie pred Neznou su zase rovnejsie a pridu sa vyskierat na besedu :aasmile19:
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Fast and the Furious 6 - Akurat som sa vratil z predpremiery, tejto akcnej vecicky, ktora bola o poznanie lepsia ako mnohe predchadzajuce diely. Ak si odmyslime zakony fyziky, ktore v tomto filme zjavne zanedbavaju a zaverecna scena s runway dlhou asi ako dialnica do TT, tak to urcite stoji za pozretie. 8/10

A na zavere prekvapenie v podobe
Spoiler
Jasona Stathama - takze VII, diel nas neminie
A Gal Gadot OMFG :smt007
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

The Great Gatsby: Videné v 2D a som veľmi spokojný. Vizuál krásny, predlohu som nepoznal tak som nebol moc ovplyvnený.... použite modernej hudby nevadilo - práveže film dostal iný nádych.

Celkovo dobre odvedená práca.

Jediné čo mi zo začiatku vadilo bola postava rozprávača, ale časom som ho akceptoval (holt nemám ho rád) a celkovo mi tam nesedel Joel Edgerton. 8/10

IM3: sklamanie...niekedy to rozpíšem. 4/10
CHV4
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa CHV4 »

Fast & Furious 6 8/10 - Film ma prekvapil, toto je asi jedna z najlepších častí. Film je aj napínavý a miestami aj vtipný. Smiať sa dokážete skoro na každej jednej hláške niektorých hercov. A v niektorých pasážach sa aj prekvapíte. V poslednej dobe asi tento film bol pre mňa najlepší, ktorý som videl. A Dwayne je proste dobrý a aj Gal. Odporúčam si to pozrieť, či už v kine alebo počkať a kúpiť dvd.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Fast & Furious 6: Justin Lin nesklamal, celkovo podarý brain off film na relax. Tyrese ftw all the way :) a
Spoiler
JASON STATHAM pi***** 8) :wink:
8/10

Hansel & Gretel: Witch Hunters: 7/10
Ďalší brain off film, ale dokázal baviť celý čas.

From Dusk Till Dawn: Dlhú dobu ma žiadny film takto neprekvapil a nepobavil :) jednoznačných 10/10

//The Last Stand: bohužial toto som nebol schopný dopozerať... Arnold neArnold. Nuda...

//heh znížená karma bez komentára, áno kamoško malo to úžasnú výpovednú hodnotu. Fuck you :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Legend of the Guardians (2010) - v pohode rozpravka, par peknych scen v hdtv or bd kvalite 7/10

Me, Myself & Irene (2000) - starsie ale nenudilo, prepnuty jim ma bavil 7,5/10

The Last Stand (2013) - prva polka trochu nuda, potom uz ma to zacalo bavit, schwarzi is back 7/10
Spoiler
nechyba ani "hasta la vista" scena :)
Silver Linings Playbook (2012) - symposka jennifer no bez pikantnej sceny, az raz vytrcila zadok ale film je to fajn 7,5/10
Spoiler
zeby ju dal dole v reale :D maju dalsi film spolu (serena 2013)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Argo - 9/10 - zo začiatku som sa tomu filmu bránil. Z ukážok a popisu som si myslel že to bude úplne niečo iné. Inak natočené, a že hlavná dejová línia bude dosť nudná. Nakoniec to bol ale veľmi podarený film, a jediný bod čo uberám je za trošku predvídateľný záver filmu kde sa dalo presne čakať, že
Spoiler
budú na letisku problémy ktoré sa samozrejme vyriešia a uniknú len sekundu pred tým ako ich odhalia a bla bla bla
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Fast & Furious 6 6.5/10 Podľa mňa už to preháňajú ... fakt pritiahnuté za vlasy. Film bol akčný, autá pekné, baby tiež, trocha toho humoru ...
Spoiler
Ale dostala ma scéna na moste, kde Vin Diesel skočil a zachránil švárnu devu :lol: tomu zatlieskala celá kinosála ... to som zažil prvý krát v kine :D
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ked sme boli my, tak sa cela kinosala smiala :D
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Triumph of the will - vitaztvo vôle http://www.csfd.cz/film/99752-triumf-vule/ v hlavnej ulohe Adolf Hitler, dobry soundtrack, kamera a strih odporučam pozrieť z čisto historickeho hladiska 8) a nepozerat to moc vela ešte by vas to mohlo sfanatizovať :smt033
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Už sme nehádžem každý priemerný film, ktorý som videl (ako naposledy napr. poslednú Willisovku). Ale toto stálo za to.

Le Prénom: Francúzska komédia, päť ľudí v jednom byte a konverzácia/e. Po slabšom rozjazde (cca 15_20 minút, nenechajte sa odradiť) to naberie na tempe a až do konca to je úžasná jazda. Fakt perfektná záležitosť. Neuveriteľné striedanie stavu "pokoja" so novým štartom. :D Treba vidieť.

9/10
DeadWalker
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeadWalker »

Vo štvorici po opici 2 ***
A Good Day To Die Hard ****
Warm Bodies :D **
inak nestíhačky filmové. :-/
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

The Place behind the Pines: Gosling :plus: , toho herca začínam mať rád..

Film zapôsobí, ide v podstate o tri príbehy. Má to štýl, má to charizmu. Kukajte.

8,5/10
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

serialy maju pauzu, cize bol cas aj na filmy

Jack Reacher Trocha menej akcie, ale v pohode film, taka oddychovka.

The Watch Oddychova komedia, zasmial som sa celkom dost.

That's My Boy Dalsia komedia, Sandlerovi som absolutne tu rolu neveril, nudnejsi zaciatok ale posledna tretina bola dobra. Z tychto dvoch komedii sa mi The Watch pacilo viac.

Expendables + Expendables 2 Dlho som sa vyhybal Expendables, nejak sa mi dotoho nechcelo a nevedel som co cakat. Teraz som pozrel obe casti a bavil som sa dobre. Dvojka bola urcite lepsia, viac hlasok.

Side Effects Zene sa vracia manzel z vezenia, ona je z toho trochu mimo, zacne brat lieky, ktore vsak maju vedlajsie ucinky. Dobry thriller.

Silver Linings Playbook Cakal som dalsiu obycajnu romanticku komedia ale celkom dobre som sa zasmial.

Save the Date nebolo co pozerat a toto sa mi dostalo pod ruku plus tam hra Alison Brie. Ani nie tak komedia ako Drama. Zozaciaku mi vadila kamera ale zvykol som si. Taky skor indie film. Prakticky sa tam nic moc nedeje. 2 sestry jedna ma svatbu a jedna je vydesena len z toho, ze sa ma nastahovat k priatelovi.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Oui, šéfe!/Comme un chef
V celku príjemná komédia o varení aj nevarení. :)
Videné v cz, francúžština mi absolútne nesadla...
7/10
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

http://www.csfd.cz/film/297625-rychle-a-zbesile-6/ - na začiatok len upozornenie na spoilery. Áno budem písať priebeh filmu, lebo inak sa to ani nedá. Hneď pri posadení sa v kine si hovorím, tak dúfam že tam nebude toľko gravitačných a fyzikálnych nezrovnalostí ako v 5. Hneď prvá "ostrejšia" akcia na začiatku, kde agent Hobbs (The Rock alebo Dwayne Johnson - u mňa jedno) sa hrá asi so 100 kg chlapom v miestnosti ako s kusom polena a hádže si ho o stenu až po plafón miestnosti, ma vytrhla z predstavy o reálnych scénach. Pokračovalo to tankom, ten ma dostal už úplne, kde ako "kotva" slúžila nejaká konzerva vraku auta, ktorá zastavila rozbehnutý tank na diaľnici. Nehovorím, že Vin Diesel si zalietal a hral sa na Spidermana a Supermana v jednom a vo vzduchu sa mu všetko podarilo. Dorazila ma posledná časť - záverečná pasáž, kde letisková runway mala asi 600 Km, cez slušne našliapnuté lietadlo preletí auto s Vin Dieslom, nehovorím o mnohých kaskadérskych kúskoch, kde zoskočiť z lietadla do v auta v celkom slušnej rýchlosti je malina a to až taká malina ako keby ste padli z pól metra rovno do autosedačky a hneď vás aj pripútajú pásy a samozrejme v kúdeloch dymu vyjde Vin, z auta ktoré preletelo cez kabínu lietadla úplne v pohodičke. Pán Isaac Newton môže robiť aj saltá v hrobe, pretože Fast and Furious 6 prekonáva silu gravitácie a nehovorím o fyzikálnych vlastnostiach. A po tom všetkom skúsim optimálne hodnotenia podľa môjho názoru.
Efekty - 9
Dej - 5
Akcia - 9
Fyzika, gravitácia na úrovni chápania - 1
Výsledné Hodnotenie = 6 (Svoj osobný 0,5 bod dávam Gal Gadot :P )
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mierny offtopic: súhlas s Murderom, v poslednej dobe mi táto idiotizácia diváka začína pekelne vadiť. Človek by si aj pozrel parádny akčňák, naháňačky, výbuchy, ale šlo by to aj bez tohto.
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

begbeee napísal:...v poslednej dobe mi táto idiotizácia diváka začína pekelne vadiť. Človek by si aj pozrel parádny akčňák, naháňačky, výbuchy, ale šlo by to aj bez tohto.
Aspoň niekto, komu to tiež nie je po vôly...

Dnes som si pozrel:
http://www.csfd.cz/film/275001-smrtonos ... et-v-akci/ - taktiež ako vyššie spomínaný Fast and Furious. Scény menej prehnané, viac akcie, ale ja si myslím, že už die hard častí stačilo. Ešte aj dvojsekundová pasáž, kde je Riťdebil mi pokazilo chuť to pozerať ďalej.
Za mňa celkovo 6 (mínus 0,5 bodu za Rytmusa aj keď tam bol sotva 2 sekundy, dúfam že si viac účinkovaní vo filmoch nezaplatí aj keby to je len na 5 sekúnd)

Edit: Áno, čakal som, že sa niekto chytí na Riťdebila a K- ma neminulo :) Len odkazujem, že ak budeš niekedy plnoletý aspoň po fyzickej stránke, keď už nie po tej mentálnej, tak si spomenieš za čo si niekedy dával K- a dáš si aj sám po papuli :) :smt006
Napísať odpoveď