ako prestat lubit spoluziacku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
petko41
Novice
Novice

ako prestat lubit spoluziacku

Príspevok od používateľa petko41 »

Prosim vás o radu :( raz som tu už písal a prosil som vás aby ste mi poradili vo vzťahu . Tento krát potrebujem opak. :? Zaľúbil som sa do spolužiačky s ktorou sme si veľmi dobre rozumeli a pomáhal som jej keď jej bolo najhoršie ale zmenilo sa to. Asi si niečo všimla, pretože neviem čo sa deje ale úplne zmenila svoje správanie k mojej osobe. Začala si ma doberať , už sa spolu ani poriadne nebavíme a využíva ma . Proste som jej naletel. Jej problém je, že keď ju niekto urazí odpustí mu ale keď jej vytknem niečo ja tak sa urazí a nebaví sa so mnou. nahováral som si, že ma o mňa možno záujem ale to bol iba sen, pretože si všímam, že sa motá okolo iných spolužiakov a mňa si ani nevšíma ale pred vyše mesiacom som bol jediný s kým sa bavila . Prosíííím poradte mi čo mam robiť alebo dajte nejakú radu ako ju prestať ľúbit . :( ďakujem :)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Re: ako prestat lubit spoluziacku

Príspevok od používateľa danodrevo »

Presne si pamätám, ako som ti radil, že sa na to vykašli už predtým a o nič sa nesnaž, lebo to takto presne dopadne. :-)
Obmedz s ňou kontakt na nevyhnutné minimum a prejde ťa to. Prípadne si nájdi frajerku ale inde ako v triede..
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

Už to dlhšiu dobu sledujem tu na fóre a zdá sa mi, že príčina toho, prečo zrazu zmenila správanie k tebe je tá, že si sa zaľúbil do nej. Vtedy, keď si k nej nič necítil, si si to tak nepripúšťal, keď si ťa doberala, keď ťa využívala. Teraz si ju viac všímaš, si citlivejší na jej správanie k tebe, podvedome chceš, aby sa k tebe správala milo a akékoľvek nezvyčajné správanie priveľmi analyzuješ, žiarliš, keď sa viac baví s iným chalanom, pretože chceš, aby bola s tebou a s nikým iným atď.

Správaj sa normálne, tak ako pri iných babách. Týmto si prešiel každý. Niekomu to vyšlo, inému zas nie.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Spravaj sa normalne ako pri chalanoch skor.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

toto forum sa meni na birdz .... prisaham bohu.

--- ser na nu, a posli ju do riti, si chlap, nie baba, tak sa tak spravaj.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

daj si s kladivom po hlave
kail91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kail91 »

znenáviď ju, mne to pomohlo
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

kail ty uz tu radsej nerad - chapem, ze sa potrebujes niedke vybit ale takto si akurat len posilnis svoje komplexy
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

kail91 napísal:znenáviď ju, mne to pomohlo
Ja som tiez neznasal babu, ale len na chvílu,niesom typ cloveka co dokáže sa dlho hnevať.Račej som sa stretával s inými babami,písal aj s 20 babami naraz, len aby som zabudol na moje city voči dotyčnej a pomohlo to.Nepotrebujem sa snou kontaktovať a uz to trvá pol roka. Nenávisť neni dobré riešenie, potom z teba vyžaruje zlá energia.Ale chapem ťa, tebe tiez museli zenské pekne ubližiť chceš od nich pokoj.
SRneC
Addict
Addict

kail a blastbit, nedate daku kavicku? :mrgreen:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Srnec- nie nedáme, len ja ho chápem tiez chudák narazil na dost prepnuté baby. No ako v kazdej je niečo dobré aj zlé, ale chlap nikdy nevie co je spúštací mechanizmus babskeho divneho chovania :?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ano, existuje pravdepodobnost, ze mal smolu. No a co teraz? Vzmuzim sa, komplexy pustim stranou (kedze clovek rozvija najviac to comu venuje pozornost tak je najlepsie komplexom nevenovat pozornost vobec - to znamena neverit im) a zit si spokojne dalej.

Ked som prezival najtazsi rozchod svojho zivota tak mi dost pomohli spolubyvajuci ktori ma sem-tam doj*ebavali este viac (to mi pomohlo asi najviac). Si chlap tak sa k tomu tak aj postav. Bodka.
SRneC
Addict
Addict

Tato otazka mozno vyznie ako OT, ale je to moj osobny vyskum, blastbit,kail chodievali ste ako mali do letnych taborov?
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

Henti dvaja tak to je brutalita.. Chcel by som ich stretnut v reale
kail91
Light Expert
Light Expert

SRneC napísal:Tato otazka mozno vyznie ako OT, ale je to moj osobny vyskum, blastbit,kail chodievali ste ako mali do letnych taborov?

:lol: nedáme stretnutie, nie nechodil som nikam, bol som zavretý doma s depresiami, to som tu aj niekde spomínal tuším

ale zase uznajte také indivíduum ako ja, ste ešte nevideli :mrgreen:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Čože by sme nevideli. Si len slabý odvar toho, čo sa tu na fóre nachádza.
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

kail91 napísal:
:lol: nedáme stretnutie, nie nechodil som nikam, bol som zavretý doma s depresiami, to som tu aj niekde spomínal tuším

ale zase uznajte také indivíduum ako ja, ste ešte nevideli :mrgreen:
normálne takú pozitívnu energiu čo okolo seba rozdávaš to treba hľadať :lol:
kail91
Light Expert
Light Expert

Blur napísal: normálne takú pozitívnu energiu čo okolo seba rozdávaš to treba hľadať :lol:
pozitívnu náladu mám len pri niektorých ľuďoch :) inak som :minus:
SRneC
Addict
Addict

To vidno, ze kto nebol od mala nuteny na vlastnu past-sam sa zoznamovat s ludmi, nadvazovat interakcie, pozorovat dynamiku skupiny to ma tazke v dospelosti. Takto sa priemerny clovek do 18stky, co nikde nebol, zoznamuje s chalanmi a babami asi 3krat: V skolke, na zakladke a na strednej...so vsetkymi travi roky, takze netreba v nicom ponahlat-nieco sa uz pritrafi najcastejsie skupinka podobnych asocialov - ako ked na futbale si jeden tim vyberie posledneho co ostal. Ak si niekde hodeny medzi ludi a nemas aku taku skupinu do par dni, tak po tebe neskor ani pes nestekne, lebo mas hned status ticheho, hanbliveho, nekomunikativneho mula/mulice. Po niekom pes prestava stekat v 20 rokoch, co je velmi smutne. Potom tu vznikaju temy kde sa zoznamit s ludmi v Bratislave. :lol:
kail91
Light Expert
Light Expert

SRneC napísal:To vidno, ze kto nebol od mala nuteny na vlastnu past-sam sa zoznamovat s ludmi, nadvazovat interakcie, pozorovat dynamiku skupiny to ma tazke v dospelosti. Takto sa priemerny clovek do 18stky, co nikde nebol, zoznamuje s chalanmi a babami asi 3krat: V skolke, na zakladke a na strednej...so vsetkymi travi roky, takze netreba v nicom ponahlat-nieco sa uz pritrafi najcastejsie skupinka podobnych asocialov - ako ked na futbale si jeden tim vyberie posledneho co ostal. Ak si niekde hodeny medzi ludi a nemas aku taku skupinu do par dni, tak po tebe neskor ani pes nestekne, lebo mas hned status ticheho, hanbliveho, nekomunikativneho mula/mulice. Po niekom pes prestava stekat v 20 rokoch, co je velmi smutne. Potom tu vznikaju temy kde sa zoznamit s ludmi v Bratislave. :lol:
s týmto súhlasím, ak sa dieťa nezapája do kolektívu, už z rôznych dôvodov, tak sa nenaučí sociálnemu správaniu a schopnostiam a potom to je už veľmi ťažké v dospelosti, stáva sa divným samotárom bez šance nájsť si partnera/-rku, čo už, ale detstvo si človek nevyberie, je to ovplyvňované rodinou a rovesníkmi a potom vznikajú rôzne psychické poruchy, komplexy atď., tak sa mi nedivte, že som takýto
Napísať odpoveď