ako prestat lubit spoluziacku
ako prestat lubit spoluziacku
Prosim vás o radu
raz som tu už písal a prosil som vás aby ste mi poradili vo vzťahu . Tento krát potrebujem opak.
Zaľúbil som sa do spolužiačky s ktorou sme si veľmi dobre rozumeli a pomáhal som jej keď jej bolo najhoršie ale zmenilo sa to. Asi si niečo všimla, pretože neviem čo sa deje ale úplne zmenila svoje správanie k mojej osobe. Začala si ma doberať , už sa spolu ani poriadne nebavíme a využíva ma . Proste som jej naletel. Jej problém je, že keď ju niekto urazí odpustí mu ale keď jej vytknem niečo ja tak sa urazí a nebaví sa so mnou. nahováral som si, že ma o mňa možno záujem ale to bol iba sen, pretože si všímam, že sa motá okolo iných spolužiakov a mňa si ani nevšíma ale pred vyše mesiacom som bol jediný s kým sa bavila . Prosíííím poradte mi čo mam robiť alebo dajte nejakú radu ako ju prestať ľúbit .
ďakujem 
Re: ako prestat lubit spoluziacku
Presne si pamätám, ako som ti radil, že sa na to vykašli už predtým a o nič sa nesnaž, lebo to takto presne dopadne. 
Obmedz s ňou kontakt na nevyhnutné minimum a prejde ťa to. Prípadne si nájdi frajerku ale inde ako v triede..
Obmedz s ňou kontakt na nevyhnutné minimum a prejde ťa to. Prípadne si nájdi frajerku ale inde ako v triede..
Už to dlhšiu dobu sledujem tu na fóre a zdá sa mi, že príčina toho, prečo zrazu zmenila správanie k tebe je tá, že si sa zaľúbil do nej. Vtedy, keď si k nej nič necítil, si si to tak nepripúšťal, keď si ťa doberala, keď ťa využívala. Teraz si ju viac všímaš, si citlivejší na jej správanie k tebe, podvedome chceš, aby sa k tebe správala milo a akékoľvek nezvyčajné správanie priveľmi analyzuješ, žiarliš, keď sa viac baví s iným chalanom, pretože chceš, aby bola s tebou a s nikým iným atď.
Správaj sa normálne, tak ako pri iných babách. Týmto si prešiel každý. Niekomu to vyšlo, inému zas nie.
Správaj sa normálne, tak ako pri iných babách. Týmto si prešiel každý. Niekomu to vyšlo, inému zas nie.
Spravaj sa normalne ako pri chalanoch skor.
-
qwerty-xyz
toto forum sa meni na birdz .... prisaham bohu.
--- ser na nu, a posli ju do riti, si chlap, nie baba, tak sa tak spravaj.
--- ser na nu, a posli ju do riti, si chlap, nie baba, tak sa tak spravaj.
daj si s kladivom po hlave
znenáviď ju, mne to pomohlo
-
javatar
Hardcore addict
kail ty uz tu radsej nerad - chapem, ze sa potrebujes niedke vybit ale takto si akurat len posilnis svoje komplexy
Ja som tiez neznasal babu, ale len na chvílu,niesom typ cloveka co dokáže sa dlho hnevať.Račej som sa stretával s inými babami,písal aj s 20 babami naraz, len aby som zabudol na moje city voči dotyčnej a pomohlo to.Nepotrebujem sa snou kontaktovať a uz to trvá pol roka. Nenávisť neni dobré riešenie, potom z teba vyžaruje zlá energia.Ale chapem ťa, tebe tiez museli zenské pekne ubližiť chceš od nich pokoj.kail91 napísal:znenáviď ju, mne to pomohlo
kail a blastbit, nedate daku kavicku? 
Srnec- nie nedáme, len ja ho chápem tiez chudák narazil na dost prepnuté baby. No ako v kazdej je niečo dobré aj zlé, ale chlap nikdy nevie co je spúštací mechanizmus babskeho divneho chovania 
-
javatar
Hardcore addict
Ano, existuje pravdepodobnost, ze mal smolu. No a co teraz? Vzmuzim sa, komplexy pustim stranou (kedze clovek rozvija najviac to comu venuje pozornost tak je najlepsie komplexom nevenovat pozornost vobec - to znamena neverit im) a zit si spokojne dalej.
Ked som prezival najtazsi rozchod svojho zivota tak mi dost pomohli spolubyvajuci ktori ma sem-tam doj*ebavali este viac (to mi pomohlo asi najviac). Si chlap tak sa k tomu tak aj postav. Bodka.
Ked som prezival najtazsi rozchod svojho zivota tak mi dost pomohli spolubyvajuci ktori ma sem-tam doj*ebavali este viac (to mi pomohlo asi najviac). Si chlap tak sa k tomu tak aj postav. Bodka.
Tato otazka mozno vyznie ako OT, ale je to moj osobny vyskum, blastbit,kail chodievali ste ako mali do letnych taborov?
Henti dvaja tak to je brutalita.. Chcel by som ich stretnut v reale
SRneC napísal:Tato otazka mozno vyznie ako OT, ale je to moj osobny vyskum, blastbit,kail chodievali ste ako mali do letnych taborov?
ale zase uznajte také indivíduum ako ja, ste ešte nevideli
Čože by sme nevideli. Si len slabý odvar toho, čo sa tu na fóre nachádza.
normálne takú pozitívnu energiu čo okolo seba rozdávaš to treba hľadaťkail91 napísal:
nedáme stretnutie, nie nechodil som nikam, bol som zavretý doma s depresiami, to som tu aj niekde spomínal tuším
ale zase uznajte také indivíduum ako ja, ste ešte nevideli
pozitívnu náladu mám len pri niektorých ľuďochBlur napísal: normálne takú pozitívnu energiu čo okolo seba rozdávaš to treba hľadať
To vidno, ze kto nebol od mala nuteny na vlastnu past-sam sa zoznamovat s ludmi, nadvazovat interakcie, pozorovat dynamiku skupiny to ma tazke v dospelosti. Takto sa priemerny clovek do 18stky, co nikde nebol, zoznamuje s chalanmi a babami asi 3krat: V skolke, na zakladke a na strednej...so vsetkymi travi roky, takze netreba v nicom ponahlat-nieco sa uz pritrafi najcastejsie skupinka podobnych asocialov - ako ked na futbale si jeden tim vyberie posledneho co ostal. Ak si niekde hodeny medzi ludi a nemas aku taku skupinu do par dni, tak po tebe neskor ani pes nestekne, lebo mas hned status ticheho, hanbliveho, nekomunikativneho mula/mulice. Po niekom pes prestava stekat v 20 rokoch, co je velmi smutne. Potom tu vznikaju temy kde sa zoznamit s ludmi v Bratislave. 
s týmto súhlasím, ak sa dieťa nezapája do kolektívu, už z rôznych dôvodov, tak sa nenaučí sociálnemu správaniu a schopnostiam a potom to je už veľmi ťažké v dospelosti, stáva sa divným samotárom bez šance nájsť si partnera/-rku, čo už, ale detstvo si človek nevyberie, je to ovplyvňované rodinou a rovesníkmi a potom vznikajú rôzne psychické poruchy, komplexy atď., tak sa mi nedivte, že som takýtoSRneC napísal:To vidno, ze kto nebol od mala nuteny na vlastnu past-sam sa zoznamovat s ludmi, nadvazovat interakcie, pozorovat dynamiku skupiny to ma tazke v dospelosti. Takto sa priemerny clovek do 18stky, co nikde nebol, zoznamuje s chalanmi a babami asi 3krat: V skolke, na zakladke a na strednej...so vsetkymi travi roky, takze netreba v nicom ponahlat-nieco sa uz pritrafi najcastejsie skupinka podobnych asocialov - ako ked na futbale si jeden tim vyberie posledneho co ostal. Ak si niekde hodeny medzi ludi a nemas aku taku skupinu do par dni, tak po tebe neskor ani pes nestekne, lebo mas hned status ticheho, hanbliveho, nekomunikativneho mula/mulice. Po niekom pes prestava stekat v 20 rokoch, co je velmi smutne. Potom tu vznikaju temy kde sa zoznamit s ludmi v Bratislave.