La Liga:Primera Division
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: La Liga:Primera Division
Bale nikam nepojde!
bolo by zaujimave mat v jednej lige messiho, neymara, ronalda a balea, to by bolo el classico 
kam ide valdes? barca ma vyhliadnuteho ter stegena nie?
kam ide valdes? barca ma vyhliadnuteho ter stegena nie?
Ak príde dobrá ponuka, t.j. transfer fee nad £40 million a zmluva na £200.000 týždenne, tak si dovolím povedať, že Spurs Balea neudržia. Barcelona sa posilnila, teraz je na rade Real, a práve Bale sa javí ako najvhodnejšia alternatíva.
-
guess.whoo
Redeemer
Bale podpise zmluvu o dalsi rok s platom 130k libier a s klauzulou, ze ak pride ponuka 50mil libier+ tak moze ist
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2013, 13:02)
a Neymar prisiel za dost smiesne (23mil a 130k tyzdenne) nakolko sa hovorilo o cca 50mil odstupnom
a Neymar prisiel za dost smiesne (23mil a 130k tyzdenne) nakolko sa hovorilo o cca 50mil odstupnom
Real ponúkal o niečo viac, ale on chel ísť do Barcelony za Messim...
-
guess.whoo
Redeemer
no ponukal o 4 mil eur rocne viac 
real potrebuje utocnika, nemoze celu sezonu tahat ronaldo... ak si mam vybrat medzi karimom a pipitom, tak si vyberiem karima, a to mam pipitu celkom rad, ale karim sa mi javi ako vhodnejsia postava do buduca alebo co sa tyka dalsieho predaja
Madrid zevraj chce Suareza, su ochotny za neho dat 40 milionov.
Viac by som sa naklanalej k tejto moznosti ako k prichodu Balea. Za jedno Bale hraje Ronaldov post, za druhe britsky futbalisti malokedy odchadzaju hrat mimo ostrovov.
Ak Bale odijde zo Spurs tipujem skor United, City.
Viac by som sa naklanalej k tejto moznosti ako k prichodu Balea. Za jedno Bale hraje Ronaldov post, za druhe britsky futbalisti malokedy odchadzaju hrat mimo ostrovov.
Ak Bale odijde zo Spurs tipujem skor United, City.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
guess.whoo
Redeemer
Falcao v Monacu za 60mil
Už je to aj oficiálne? Lebo som čítal, že až zajtra to majú potvrdiť. Inak veľký joke, ako tie zasraté peniaze hýbu svetom futbalu..guess.whoo napísal:Falcao v Monacu za 60mil
-
guess.whoo
Redeemer
dost svetovych portalov to pise ako hotovu vec..k tym peniazom - Arsgavin do Kazachstanu kde zarobi 400 000 tyzdenne a stane sa najlepsie zarabajucim hracom na svete
Cital som ze 23 milionov je len 50% z sumy potom este maju doplatit sa mi zdaguess.whoo napísal:Bale podpise zmluvu o dalsi rok s platom 130k libier a s klauzulou, ze ak pride ponuka 50mil libier+ tak moze ist
ja som zasa cital ze santos nevlastnil 100% prava za neymara a barca musela okrem santosu vyplatit aj niekoho dalsieho, do medii isla iba suma, ktoru zaplatila santosu
kto vie ako to vlastne cele je...
kto vie ako to vlastne cele je...
-
redliner
King
Tak Falcao dnes oficiálne prestúpil do Monaka. Neviem presne za akú čiastku ale bude to asi tých 60 mil. €
-
Scorpion90
King
tak ujo Rybolovlev sa cini, vid priloha. Este ani poriadne nezacalo prestupove obdobie, a uz je viac ako 100 milionov fuc.. Ale Monacu celkom fandim, je to velmi pekna a prijemna europska destinacia. Tak nech maju aj silny klub. K spokojnosti uz len chyba, aby daky multimiliardar kupil Trnavu ci Zilinu 
-
guess.whoo
Redeemer
Monaco bol pred par rokmi velky a respektovany klub, potom na par rokov klud. No mali sa vratit do prvej ligy so svojimi hracmi alebo odchovancami a nie takto. Nepaci sa mi momentalny svetovy trend a su mi extremne nesympaticke taketo ropne kluby ako Chelsea, City, Monaco, Anzhi a pod.
akurat som cital a rozmyslal, co bude s hracmi, ktory bojovali a vybojovali si League 1, teraz budu sediet alebo ich predaju? je to nespravodlive..fuj
Nemôžem si pomôcť, ale tých 45 miliónov za Rodrigueza sa mi zdá strašne veľa.
-
redliner
King
Keď si tak pozrieš všetci hráči z PortaScorpion90 napísal:tak ujo Rybolovlev sa cini, vid priloha. Este ani poriadne nezacalo prestupove obdobie, a uz je viac ako 100 milionov fuc.. Ale Monacu celkom fandim, je to velmi pekna a prijemna europska destinacia. Tak nech maju aj silny klub. K spokojnosti uz len chyba, aby daky multimiliardar kupil Trnavu ci Zilinu