no idem asi do toho tiez ,docital som sa ze to registruje pocitadlo flashov ,predtym som flashoval romky na vsetkych telefonoch co som mal no v s3 som sa do toho este nepustil ,tak sa ta rovno tu spytam ,mas tam slovencinu alebo je to verzia kde su len 4 jazyky ? pretoze som nasiel viac verzii na nete ,este by som rad vedel ktoru konbkretne si skusal lebo uz su po nete aj rozne upravene verzie ,zo zaciatku boli myslim len dveguess.whoo napísal:idem to asi skusit, dam vediet ako som pochodil
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2013, 1:50)
Takze mozem potvrdit.
- telefon KONECNE reaguje rychlo pri odomknuti
- dialer je otvoreny v momente
- vynovena galeria pri prepnuti na 3D
- zmena menu a rychlych nastaveni pri potiahnuti obrazovky nadol
- pridany rezim soferovania
- uvolnilo mi cca 100MB z pamate
mozete si to pozriet na videjku v linku. Jedine minus je ohavny screen pri loadingu telefonu
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2013, 20:49)
to nik iny neskusal?
Samsung Galaxy S III
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung Galaxy S III
-
guess.whoo
Redeemer
ja mam nahodenu presne tu, na ktoru si posielal link. Ostala mi slovencina ako aj vsetky aplikacie a subory na internej sd karte
Tak sa už teším na oficiálny update na 4.2.2 ako čítam vaše postrehy vyzera to dobre
-
MichalkoOo
Zablokovaný
na vašom mieste by som hneď nahodil CM10.1 
-
cORP.
Addict
cm10.1 je pre mna nepouzitelna vec ,zerie bateriu a nie vsetko funguje ako ma ,bohuzial ,mna nikdy cm nepresvedci na samsungoch
v tento neskory cas v noci som sa rozhodol ze to idem flashnut aj ja teda
v tento neskory cas v noci som sa rozhodol ze to idem flashnut aj ja teda
Vzhľadom na to že nemám také skúsenosti s flashovanim, tak to nebudem riešiť. počkám si radšej 
-
guess.whoo
Redeemer
1C3- nahodenie tohto update-u je uplne jednoduche,nemas sa v com pomylit. su to dokopy asi 4 kroky
Pozriem sa na to keď dojdem z práce
-
cORP.
Addict
tak po par dnoch od flashu mozem prehlasit ze rom je plne funkcna a plne pouzitelna na bezne pouzivanie ,nic neseka nic nelaguje ,baterka ma tiez lepsiu vydrz ,ma este nejake muchy ale podla stavu tejto leaknutej rom usudzujem ze finalna tu bude naozaj velmi skoro ,par bugov sa najde ,slovencina vam ostane len vtedy ak nevymazete data pred instalaciou cez odin ,ale v nastaveniach uz na vyber nebude ,tj. jazyk nemenit lebo sa neda vratit spat na slovak ,bloatware sa da jednoducho v menu skryt takze az tak moc neprekaza a v nastaveniach aplikacii sa daju aplikacie navyse zakazat ,rom plne odporucam ako docasnu pri cakani na final build .
-
typek61
Darca
http://www.hojko.com/post1964169.html#p1964169
viete mi poradit ako aktualizovat pocasie?dal som aktualizovat na kazdu hodinu a nic
viete mi poradit ako aktualizovat pocasie?dal som aktualizovat na kazdu hodinu a nic
Co myslite,že sa oplatí viac flashnut? CM 10.2 alebo tuto leaknutu ROM? Aktuálne na iPhone 5 neriešim nic take ako flash atd. Ale mám aj S3,kde chcem dat stabilnú a rýchlu ROM. Hlavne čakanie na vytocenie čísla alebo kontaktu je otrasne,preto. Takze vo všeobecnosti platí,že CM je fakt rýchly,ale keď som zbadal tuto neoficiálnu ROM ,tak neviem. Je plne použiteľna? Nema nejake chyby?
-
cORP.
Addict
Rom je uplne v pohode , zial 4.2.2 oficialne ani nebude , ale je dobre odladena , ak chces ultra rychly android tak jedine slimbean , super Rychla
Ako nastaviť aby mi ukazovali pri kontaktoch v Mobile ku ktorým mám fb ich statusy atď ? Snáď viete čo myslím volá sa to SNS aj to mam pripojené ale nič neukazuje žiadnu činnosť z fb len klasika meno číslo atd...
-
typek61
Darca
dokaze prehrat 1080i.ts?lebo mne to tam hrozne seka 
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2013, 12:42)
neviete poradit s tym pocasim??datum pocasia a dnesny datum
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2013, 12:42)
neviete poradit s tym pocasim??datum pocasia a dnesny datum
-
kukiak
Addict
Sli by ste do upgrade z S3 na S4? Vyslo by ma to 50e.. S S3 som absolutne spokojny a naozaj neviem, ci by mi S4 priniesol nieco nove.. Napada niekoho nejaky racionalny argument, preco do toho ist? Funkcie mi pridu tie iste, ziadne scrollovanie ocami sa nekona, velkost ta ista, vykon velmi podobny, 1GB ram nevyuzivam teraz, neviem co by som robil s 2GB..
prestiz? dobry pocit? 
no minimalne si predlzis zaruku nie? 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
za 50 by som určite menilkukiak napísal:Sli by ste do upgrade z S3 na S4? Vyslo by ma to 50e.. S S3 som absolutne spokojny a naozaj neviem, ci by mi S4 priniesol nieco nove.. Napada niekoho nejaky racionalny argument, preco do toho ist? Funkcie mi pridu tie iste, ziadne scrollovanie ocami sa nekona, velkost ta ista, vykon velmi podobny, 1GB ram nevyuzivam teraz, neviem co by som robil s 2GB..
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Keby že predávaš s3 daj vedieťkukiak napísal:Sli by ste do upgrade z S3 na S4? Vyslo by ma to 50e.. S S3 som absolutne spokojny a naozaj neviem, ci by mi S4 priniesol nieco nove.. Napada niekoho nejaky racionalny argument, preco do toho ist? Funkcie mi pridu tie iste, ziadne scrollovanie ocami sa nekona, velkost ta ista, vykon velmi podobny, 1GB ram nevyuzivam teraz, neviem co by som robil s 2GB..
-
guess.whoo
Redeemer
mm za 50 by som este menil, za viac uz nie. az taky velky rozdiel pre bezneho uzivatela tam nie je