nezobrazovanie sms
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nezobrazovanie sms
zdravim. pride mi sms, telefon zavibruje ukaze ze prisla nova sprava. dam otvorit, hodi ma to do sprav akurat nova sprava nikde. po synchronizacii s nokia ovi mi to ani tam neukaze. pamat mam viac ako 800Mb. jedna sa o nokia C5-03
-
hojko
Site Admin
Re: nezobrazovanie sms
Nejde o volne miesto na pamatovej karte, ale o pamat RAM. Takymto problemom trpela napr. Xperia X8, kde po klesnuti pod 20MB nezobrazoval SMS spravy. Skus prehodit SIMku do ineho telefonu a pockat, ci ich nacita tam.
mozno bude stacit restart nech sa to pouvolnuje
-
audiotrack
VIP
prípadne pamäť na sim karte, ak má nastavené ukladanie na sim a nie do telefonu.hojko napísal:Nejde o volne miesto na pamatovej karte, ale o pamat RAM. Takymto problemom trpela napr. Xperia X8, kde po klesnuti pod 20MB nezobrazoval SMS spravy. Skus prehodit SIMku do ineho telefonu a pockat, ci ich nacita tam.
-
Hellboy248
Guru wannabe
restart nepomohol. vypnem zapnem nic nebezi teda pamat nema co zrat a ajtak neukaze prijate ani odoslane smsCheZteR napísal:mozno bude stacit restart nech sa to pouvolnuje
spravy sa ukladaju na pam. kartu, prehodenim sa nic nevyriesilo. ked dam prijate spravy, ukaze mi Dnes 02.01, to je dobre 3-4 dni dozadu ak nie aj viachojko napísal:Nejde o volne miesto na pamatovej karte, ale o pamat RAM. Takymto problemom trpela napr. Xperia X8, kde po klesnuti pod 20MB nezobrazoval SMS spravy. Skus prehodit SIMku do ineho telefonu a pockat, ci ich nacita tam.
edit: teraz mi prisla sms, ta sa ukazala ale tie predtym nie