nezobrazovanie sms

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nezobrazovanie sms

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

zdravim. pride mi sms, telefon zavibruje ukaze ze prisla nova sprava. dam otvorit, hodi ma to do sprav akurat nova sprava nikde. po synchronizacii s nokia ovi mi to ani tam neukaze. pamat mam viac ako 800Mb. jedna sa o nokia C5-03
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nezobrazovanie sms

Príspevok od používateľa hojko »

Nejde o volne miesto na pamatovej karte, ale o pamat RAM. Takymto problemom trpela napr. Xperia X8, kde po klesnuti pod 20MB nezobrazoval SMS spravy. Skus prehodit SIMku do ineho telefonu a pockat, ci ich nacita tam.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mozno bude stacit restart nech sa to pouvolnuje
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hojko napísal:Nejde o volne miesto na pamatovej karte, ale o pamat RAM. Takymto problemom trpela napr. Xperia X8, kde po klesnuti pod 20MB nezobrazoval SMS spravy. Skus prehodit SIMku do ineho telefonu a pockat, ci ich nacita tam.
prípadne pamäť na sim karte, ak má nastavené ukladanie na sim a nie do telefonu.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

CheZteR napísal:mozno bude stacit restart nech sa to pouvolnuje
restart nepomohol. vypnem zapnem nic nebezi teda pamat nema co zrat a ajtak neukaze prijate ani odoslane sms
hojko napísal:Nejde o volne miesto na pamatovej karte, ale o pamat RAM. Takymto problemom trpela napr. Xperia X8, kde po klesnuti pod 20MB nezobrazoval SMS spravy. Skus prehodit SIMku do ineho telefonu a pockat, ci ich nacita tam.
spravy sa ukladaju na pam. kartu, prehodenim sa nic nevyriesilo. ked dam prijate spravy, ukaze mi Dnes 02.01, to je dobre 3-4 dni dozadu ak nie aj viac

edit: teraz mi prisla sms, ta sa ukazala ale tie predtym nie
Napísať odpoveď