nejdem tu viac pisat

iba tolko:
- pisal som to do temy s C3, kde som mal 70% GPU usage max. nejakych 88%, pri zapnuti FULL HD frapsu sa mi GPU usage ani kusok nezmenil, co mi pride divne, takisto sa mi nezmenili ani FPS v hre - po pravde mozno to este slo tak +2-3 viac.
takisto som taktoval kartu +150 offset a nic sa nestalo.. - ako nahle prisli vyssie levely (moj predpoklad je iny dizajner, koder) - fps mi zahadne stupali... (nakolko tam boli aj "travovite" a dazdovite useky - pochybujem ze sa jednalo o zlozitost sceny)
- Metro LL mi ide naplno FHD s auto vyhladzovanim(default), nepotrebujem viac - pocas hrania som si nevsimol ziadne glitche pri AA ako pri C3., nepotrebujem tam nastavovat absolutne nic... gpu usage som nepozeral - hra je optimalizovana idealne... nepotrebujem nic riesit.
- pre priklad Mafia II fps glitch medzi dverami do kaviarne kde my fps klesnu na 38, wtf ? inak su locknute na 60, na mieste medzi dverami vsak klesnu.
- pre Tomb Raider musel prist asi 6 update aby som nemal problem s fps.
- NFS MW - fps glitche v urcitych oblastiach, nepomaha absolutne nic ani zmena rozlisenia ani detailov...
po kupe noveho PC ma radost velmi rychlo presla, 1z10 hier stoji za to aby si ju hral a 1z10 hier je fakt odladena tak ze si spokojny...
moj nazor je taky ze optimalizacia je odflaknuta.
ako priklad mozem dat ze som sa rozculoval pri Metre 2033 co je 3-rocna hra(generacia GTX 480 highend) a je spravena uplne zle... ked ju ani na dnesnych masinach nedokazes vymaxovat bez problemov na GTX 780...
tot asi vsetko
- pri dobre spravenych hrach si nepomozes, pri zle spravenych hra to len naserie...toi je odpoved preco nekupovat GTX 780 - moj nazor