Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu
Re: Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu
Sprchovat s mydlom alebo gelom by sa ludia mali povinne umyvat aspon raz denne!!! Potom nech sa umyvaju vodou akou chcu!!! Ja nemienim cuchat pachy ludi preto ze su lenivy pouzit mydlo na umytie!!
demokracia chlapce...mas smolu
Tak vy nerdi sa mozte sprchovat aj bez mydla ked doma drtite wowko a medzi ludi nechodite 
Stop. Being. An idiot.
Aspon si precitaj tych par stran, ty odbornik na vsetko
Aspon si precitaj tych par stran, ty odbornik na vsetko
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Od nového roka sa nesprchujem sprcháčom (len vo výnimočných prípadoch, ako niekto spomínal, špina čo vodou nejde). Šampón som vyradiť nemohol nakoľko som mal stále mastné vlasy a aj s lupinami to bolo podstatne horšie, cítil som sa strašne nesvoj. Obmedzil som však množstvo šampónu, bežne som si umýval dva krát hlavu, teraz si umývam len raz a musím povedať že nepociťujem žiadny rozdiel v čistote alebo množstve lupín.
Potím sa podstatne menej, nesmrdím (upozornil som na to priateľku že som toto spravil, že nech mi povie ak ma ucíti, zatiaľ nič). Rovnako som mal aj pupáky na chrbte, vymizli.
Ja osobne si to veľmi pochvaľujem.
Potím sa podstatne menej, nesmrdím (upozornil som na to priateľku že som toto spravil, že nech mi povie ak ma ucíti, zatiaľ nič). Rovnako som mal aj pupáky na chrbte, vymizli.
Ja osobne si to veľmi pochvaľujem.
Založil som na reddite thread "What is your opinion on men who practise no soap and/or no shampoo ?"
Toto si o nás ľudia myslia, spravte si názor : http://www.reddit.com/r/AskWomen/commen ... e_no_soap/
Toto si o nás ľudia myslia, spravte si názor : http://www.reddit.com/r/AskWomen/commen ... e_no_soap/
LoL, tie posledne komentáre, what about your ass a ze no bj for you. Inac možno by si to mohol hodit aj na askreddit.
Kokoci americkí. 
Prečo americki? Ved tam píšu ludia z celeho sveta...
Nebudem to už hádzať nikam, tamto mi stačí.Ale takýto hejt som ešte snáď nezažil
..ale píšu po americky.rochedo napísal:Prečo americki? Ved tam píšu ludia z celeho sveta...
Ale som sa nasmial 
-
xH4wK
Po americky, hahahahughito napísal: ..ale píšu po americky.
Inak to je presne to co som vravel davnejsie.. a maju pravdu.
Vy si myslitre ze to je v poriadku, nesmrdite a ste cisty, no faktom je ze bakterie na vas ostavaju pretoze tie vodou proste nezmyjete tak lahko zatial co produkty na to urcene na seba bakterie, mastnotu atd viazu.
Ale zase presvedcit vas sa neda lebo vy to uz mate zakorenene v hlave ze takto to je v poriadku, takze nebudem stracat cas.
Hlavne že je to 'zdravšie a naturalne' , hlavne ked si potom zapališ cigaretu ...
O akej cigarete trepes? Niektori by si tu mohli uvedomit, ze praktikovanie gelov a samponov na vonkajsie pouzitie tu je len chvilu. Ako ti ludia zili tisicky rokov a nikomu nesmrdeli, ked nemali taketo zazracne pripravky?
-
xH4wK
Jednoducho - smrdeli.
A vraciame sa do cias kde budeme smrdiet znova - teda aspon vy
Skuste porozmyslat, preco asi sme vynasli mydlo ?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
xH4wk: ty zas nieco odsudzujes bez realneho vyskusania. Ked si to skusis a povies, ze smrdis a pvoedia ti to ludia a budes sa citit horsie , tak potom sa mozme bavit
Je divne, ze tvrdis, ze clovek musi teraz smrdiet, no este ani jedna dievcina mi nepovedala ze by som smrdel a nemala problem sa zabavat ani co sa intimnich partii tyka. A to som sa jej aj pytal nato este nenapadne. Tak netusim, kde je problem. Asi len v odsudzovani
A bakterie su zle? Lebo ako vidis, tak asi vsetkym, co mali kadejake vyrazky, zrazu pomizli. Takze neviem teda preco nereaguje organizmus opacne, ked su to bakterie.
Je divne, ze tvrdis, ze clovek musi teraz smrdiet, no este ani jedna dievcina mi nepovedala ze by som smrdel a nemala problem sa zabavat ani co sa intimnich partii tyka. A to som sa jej aj pytal nato este nenapadne. Tak netusim, kde je problem. Asi len v odsudzovani
A bakterie su zle? Lebo ako vidis, tak asi vsetkym, co mali kadejake vyrazky, zrazu pomizli. Takze neviem teda preco nereaguje organizmus opacne, ked su to bakterie.
http://sk.wikipedia.org/wiki/MydloxH4wK napísal: Skuste porozmyslat, preco asi sme vynasli mydlo ?
Pranie, umyvanie po spinavej praci. Ref. wikipedia
No z kratkodobeho hladiska ti fakt rozne gely a sampony pomozu a chvilu budes vonat ako carovna vila, no z dlhodobeho( z vlastnych skuysenosti) ti taketo pripravky skor uskodia, daleko viac som sa potil, mal potrebu sa viac sprchovat a to hlavne: vlasy som mal mastne stale, teraz ked som ako tak vysadil tie sajrajty a snazim sa to pouzivat v co najmensom meritku pocitujem zlepsenie vo vsetkyhch smeroch, aj ta koza lepsie dycha a citim sa taky cerstvejsi.xH4wK napísal:Jednoducho - smrdeli.
Reakcie ľudí na toto sú ale zväčš tohto typu, môj kamoš sa len smial a hovoril čosi o opiciach a lezení po stromu. Ľudia proste majú zakódované v hlave mydlo a kilo šampónu s penou a tým to hasne. Jediná forma je tá, že to človek vyskúša sám a uvidí, že to funguje.
Ja môžem povedať, že žiadne mydlo ani nič pod. nepoužívam ani pri veľkej špine (ak nerátam teda umývanie rúk). Napr. keď som minulé leto maľoval a bol som zasratý od farby, vôbec som nezačal preto na seba kydať chemický odpad. Stačila horúca voda a pod.
Ja môžem povedať, že žiadne mydlo ani nič pod. nepoužívam ani pri veľkej špine (ak nerátam teda umývanie rúk). Napr. keď som minulé leto maľoval a bol som zasratý od farby, vôbec som nezačal preto na seba kydať chemický odpad. Stačila horúca voda a pod.