Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
UN2552
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa UN2552 »

Hangover 3 - podla mna rovnocenna ak nie este lepsia cast ako jednotka no :) nazor si musi urobit kazdy sam 8/10
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Tiez som bol na novom Hangover-i a urcite je podla mna lepsi ako 2-ka, nenudil som sa ani chvilu. Chow a Alan su neprekonatelni :D 8,5/10
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

The Scouting Book for Boys

Neznámy anglický počin, ktorý som vidieť už pár rokov, ale akosi som sa poň nevedel dopracovať. Podľa pár komentov som čakal trochu väčšiu pecku, ale nejaké to zamrazenie po tele mať budete. Niektorí si chválili vraj nečakaný koniec, ja som však presne vedel, čo bude.

8/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

The Great Gatsby [2013][/b] 3/5

Leonardo nesklamal - ani hereckým výkonom, ani skonom v závere. Toto je kategória filmu, ktorá je vhodná do kina a na TV by veľkoleposť Gatsbyho vizuálu zanikla. Okrem nosnej témy, klasického trojuholníku, je film perfektnou ukážkou New Yorku 20-rokov (niežeby som si pamätal) a amerického sna.

A myslím, že som bol svedkom najlepšej (filmovej) párty, aká sa kedy na plátno dostala. Tá pasáž stála skutočne za to!!!
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

The Last Stand: Schwarzenegger vo forme jak z 90-tich, hlášky, perfektné scény, veľa krvi a ťažkých kalibrov..čo viac si priať? Už dlho som si toľko scén nepretáčal späť. :)

8,5/10
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Hangover III
Po tolkej chvale, som cakal trochu viac. Bolo to sice lepsie ako dvojka, ale tych vtipnych scen tam nebolo az tak vela ako v prvej casti. - 7/10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

A Good Day to Die Hard
Roman Luknár s hlasom akoby Petra Marcina, ci modrá MB dodávka s neustále sa zázrakom v kazdej novej scéne opravujúcimi zadnými dverami, v jednej scéne mu vypadne lave predne svetlo, v dalsej ma vypadnute prave a lave veselo svieti, potom mu zase visi lave svetlo a v naslednej scene ma dokonca na mieste obe svetla, a potom klasicky rozbite lave...dva a pol tonovy mercedes soferovany johnom vytlaca z cesty 15+ tonove pancierove obrnene auto, ktore veselo rozraza fontany v centre moskvy, jack si rozrezava puta - eskapasku draplavym nozikom, vobec to samozrejme nie je pocut a ostraha za nim si to absolutne nevsima...nenavidim take chyby a uz vobec nie v takych filmoch, akym mal byt tento
boli aj hlasky, ktore k Johnovi proste patria...
dakujeme za piatu cast, ale uz asi staci
6/10
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

najlepsi za poslednu dobu Iron man III, perfektne ukoncenie trilogie :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Hotel Transylvánia - http://www.csfd.cz/film/239678-hotel-transylvanie/
Pohodova rozpravka, bavil som sa, pekne napady, jednoduchy pribeh, vyborny dabing a na moj vkus proste vyborne rozpravkove. Pre mna 8/10

Hangover 3
Vcera som bol na tom v kine s kamaratmi. Bavil som sa od zaciatku dokonca, skvely film a taktiez potitulkova scena proste mega. Sameho by ma to v kine tak nebavilo ako s partiou :) Pre mna 9/10
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak, včera som bol po prvýkrát v slovenskom kine, na Star Trek Into Darkness...Film celkom OK, hoci lepší ako jednotka nebol, vadili mi tam hlavne tie bromance scény, s tým to už podľa mňa Abrams trochu prešvihol. Ale 4 z 5 môžem dať bez problémov. Na margo kina - prvá životná skúsenosť s tým, že okuliare na 3D sú vratné a človek ich fasuje pred filmom, odovzdá po filme. Sklá zapatlané nechutne, už chápem, prečo sa tu ľudia sťažujú na tmavý obraz v 3D a na horší zážitok, s takými okuliarmi ma to vôbec neprekvapuje...

//Milý karmista - nedostal som žiadne čistiace navlhčené handričky. Ak by som ich dostal, asi by som sa nad tým nerozplýval. Nabudúce sa radšej spýtaj a karmuj bez debilných komentárov.

///"Mal si si ich umyt studenou vodou lol" - ďalší duchaplný jedinec, to by určite pomohlo, mudrlant. Ale nič to, jednoduchí ľudia sa musia nejako zabávať...
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

S chorobou sa spája nuda, aspoň keď to nie je vážnejšie...Mal som pomerne dosť času na filmy a tak pridávam ďalšie dva:

http://www.csfd.cz/film/326037-assault-on-wall-street/ - Ja by som film rozdelil na dve časti. Prvá dramatická časť, si myslím že úlohu splnila. Dominic Purcell je herec, ktorý nemá veľa nacvičených mimík tváre pre takýto žáner, ale naposledy som ho videl v Prison break-u a bolo pre mňa fajn ho vidieť znovu. Druhá časť filmu - akčná časť, už bolo na čase sa odraziť a presunúť sa k odsýpaniu deja. Purcell zoberie všetko do svojich rúk a začne kynožiť. Fajn, povedal som si, prečo nie. Len ten záver bol ako happyend z hollywoodu, pekne vymyslené, ale celkom nereálne. Ok, nie som kriminalista, ale stačilo zobrať odtlačky z pištole a...ááá ďalej nenapíšem nič. Námet ale celkom fajn, aj u nás by sa to možno zišlo trochu preriediť na niektorých postoch...
Dajme tomu, že dráma 8 a akcia 6, ale mínus by som videl v tom závere...Inak fajn pozeranie na jedenkrát, takže výsledok hodnotím na 7/10

http://www.csfd.cz/film/312004-parba-na-treti/ - na tento počin som sa tešil asi najviac :) A vyplatilo sa. Hneď od úvodu filmu sú scény, na ktorých som sa dobre zasmial a znovu a zase ma dostával Alan s jeho "inteligentnými" vetičkami :) Boli tu aj humorné situácie, ale aj dosť akcie. Určite môžem napísať, že trojka je lepšia ako dvojka a o dosť. Ale aj tak si myslím, že jednotka zostane jednotka, aj keď trojka je maximálne len o chlp vzadu. Údajne koniec celej série Hangover, ale v kútiku srdca dúfam, že bude aj 4 :) Pre mňa možno komédia roku.
U mňa jednoznačne 8/10
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Fast Six - http://www.csfd.cz/film/297625-rychle-a-zbesile-6/ - vcera som bol na tom v kine, film sa mi velmi pacil, mohol som konecne vypnut, zasmiat sa na vtipoch (baby oil ftw), akcne sceny sa dali cakat ze budu prehnane, ale efektne :) Film sa mi pacil o trosku menej ako 5ka, ale s kludom tomu mozem dat 7/10

-1b
Spoiler
Bod dolu davam za smrt Gal Gadot a pravdepodobnej neucasti Sung Kanga v pokracovani :(
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Pain and Gain - Isiel som do toho, ze to bude dalsia obycajna akcna komedia. Ale na moje prekvapenie nebola. Bola to riadna cierna komedia ak sa to tak da nazvat. Zasmial som sa riadne. Je to podla realnej udalosti, trochu upravene, ale vacsina sa priblizne stala rovnako. Niektori hlavne na imdb nato nadavaju, ze si robia srandu z obeti, ale vsak to je len film, niektori uz nevedia co maju robit, jak ked sa stazovali na tu zirafu v hangover III.
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

Kokuhaku / Confessions (2010) - japonsky film o pomste za vrazdu 5/5
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

seth82 napísal:Tak, včera som bol po prvýkrát v slovenskom kine, na Star Trek Into Darkness...Film celkom OK, hoci lepší ako jednotka nebol, vadili mi tam hlavne tie bromance scény, s tým to už podľa mňa Abrams trochu prešvihol. Ale 4 z 5 môžem dať bez problémov. Na margo kina - prvá životná skúsenosť s tým, že okuliare na 3D sú vratné a človek ich fasuje pred filmom, odovzdá po filme. Sklá zapatlané nechutne, už chápem, prečo sa tu ľudia sťažujú na tmavý obraz v 3D a na horší zážitok, s takými okuliarmi ma to vôbec neprekvapuje...

//Milý karmista - nedostal som žiadne čistiace navlhčené handričky. Ak by som ich dostal, asi by som sa nad tým nerozplýval. Nabudúce sa radšej spýtaj a karmuj bez debilných komentárov.
Mal si ist do KE, tam ich cistia, ja som mal krasne ciste :)
K filmu (Star Trek: Into Darkness):
Velmi dobre, bol som milo prekvapeny. Jednotka sa mi pacila a nebol som si isty, ci sa podari udrzat trend, no musim povedat, ze Into Darkness u mna jednotku prekonava. V prvom filme boli nejake nudnejsie miesta, pri tomto som sa vobec nenudil a koniec 130 minutoveho filmu prisiel velmi rychlo, co ocenujem.
Technicky prvotriedne, hudba na urovni, nie je o com, pre priaznivcov prveho dielu nutnost, ostatni mozu skusit :)
90 %
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak akurat som sa dotrapil so Scary Movie 5. Doslova dotrapil, predchadzajuce casti stracali na vtipnosti aj...vlastne stacali vsetko. No a tento diel je uplny odpad. Proste sa to neda ani poriadne hodnotit.
http://www.csfd.cz/film/230339-scary-movie-5/
0/10
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Star Trek Into Darkness: Takže po návšteve kina... Giachinova hudba nesklamala
Celkovo som tušil už dávno o čo sa jedná
Spoiler
Khaaaaaaaaan
Cumberbatch je proste top herec a neviem sa dočkať kedy ho opäť uvidím v podobne ikonickej úlohe.
Alice Eve vypálila lepšie ako som očakával a aj úloha ex-robocopa nebola zbytočná :)
9/10, podarené.. ešte jedna návšteva kina istá.
Dostala ma hláška z jednej recenzie: Benedict Cumberbatch se svým příznačným kuním ksichtem a zlověstnou patkou je dokonalým mezigalaktickým motherfuckerem, jenž okázale vystupuje z blockbusterové padoušské šedi a profiluje se jako ten nejzavilejší ze zavilých.

The Help: krásny film... odporúčam. 8/10

Warm Bodies: meh...7/10 pobavil, ale celkovo priemer. Slovenský preklad názvu úplne zabitý.

Identity: Slušný mindfuck.. aj keď vraha som odhalil po pol hoďke 8) 8/10

Fast and the Furious 6: vidím, že tento kúsok som naposledy zabudol dopísať a pritom som ho videl pomerne dávno. Čistá zábava.. nutné vypnúť mozog. Komu nevadí striedanie akčných scén a hlášok, prípadne absencia fyzikálnych zákonou je za vodou a nebude mať s filmom najmenší problém. Adept na relaxačný film roka :) 8/10
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Star Trek : Into Darkness

Práve som prišiel z kina, super zážitok, jednotku som síce nevidel (čo trochu ľutujem) ale vo filme som sa hneď zorientoval. Pokojne dám 9/10.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Cass | 8/10
Filmy z anglického futbalového prostredia celkom môžem, tento bol jeden z tých lepších. Celkom solídna dráma, potešilo ma herecké obsadenie a aj myšlienka filmu, rozhodne dobre strávená vyše hodinka a pol.
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Star Trek : Into Darkness http://www.csfd.cz/film/261497-star-trek-do-temnoty/ : Málokedy sa stane, že keď sa veľmi teším na film, tak ma nesklame. Toto bol jeden z takých prípadov. Nečakané zvraty, chvíľami ma išlo poraziť, hlavný zloduch bol môj obľúbený herec, akcie nechýbalo v celom filme, + súhlasím s tým, že je to lepšie ako jednotka. Akurát začínam ľutovať, že som nešla na 3D, lebo vraj sa to oplatí. Som veľmi SPOKo :D 10/10
Napísať odpoveď